Jakość tragiczna, zero umiejętności śpiewania i grania -
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
naprawdę komentarze w stylu "Chujnia " są bezpodstawne : ) to jest dobry Punk rock którego brakuje w naszym kraju : ) (chodzi mi oczywiście o młode zespoły) : )
Ludzie piszmy teksty zakładajmy kapele nagrywajmy walczmy !!!!
Pomysły wtórne jak siemasz, wokal się męczy potwornie, ale może być. Na koncercie pewnie znacznie lepiej.
weź pod uwagę że to kobieta na wokalu : ) i moim zdaniem daje radę : ) co do pomysłów hmm , masz racje że oklepane , ale prawdziwe : ) tutaj ciągle jest tak samo .
Pozdrawiam : )
_________________ "Punkowa rebelia wcale nie upadła
Ona jest w nas
W naszych sercach, w naszych głowach
Dzięki niej żyjemy " i niech tak pozostanie .
Demo 2013 stało się faktem:) Pierwsze nagrania w nowym składzie nareszcie mogą ujrzeć światło dzienne! Na razie są 2 kawałki, będzie 6, ale reszta czeka jeszcze na drobne poprawki:) Można je usłyszeć na: http://rejestrswirow.bandcamp.com/ Przy okazji przypominamy o jutrzejszym koncercie!:)
http://www.facebook.com/events/580695178622813
Nowy perkusista, nowa wokalistka - nowa jakość!:)
_________________ "Chodź i posadź ze mną kwiaty, kwiaty wolności"
............................
kapela nie za bardzo w moim typie (pewnie mojemu Młodszemu by podpasiła). miło jednak że jednak jeszcze ktoś nie boi się wrzucać materiałów swoich kapel. bo tu od POPRAWNOŚCI PANKOWEJ AŻ KIPI. a wiadomo ten kto ma dłuższego irokeza ewentualnie dłuższy staż PR to prawie tak jakby miał habilitację na Ujocie
_________________ Needle in My Cock and I Can't Can't FUCK!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum