_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
akurat ten lokal ma jakies tam zwiazki jak nie z punkiem, to z kwestiami wolnościowymi, czasem za punkiem pracowały punki, wisial szlaik FC Rozbrat (wlasciciel grywal sobie ze sklotersami) i w ogole bylo to mile miejsce. teraz jest jakies takie ciut bardziej wysonobowane, ale nadal dzieje sie tu wiele dobre. niedawno grala tu np. francuska Vialka, mogaca sie kojarzyc z Uz Jsme Doma. na lus Meskala, bo tak nazywa sie ta miejscowa, nalezy zaliczyc ze sa otwarci na rozmaite dzialania, projekty,kt mozna w zasadzie za free u nich zrealizowac. dla prawakow zła wiadomość: knajpa (a w zasadzie jej szef i pracownicy) czynnie wspieraja Dni Rownosci i Tolernacji, a wiec poniekad promuja zboczenia
a tak w ogole to fota z urodiozn kumpeli, tej hipiski, kt slucha o dziwno raczej noise, hardcore, postmetal i metyal niz jakis blus czy tym bardziej rege, ktorego nienawidzi (zwlaszcza polskiego). Obaj jak na hipisow sa bardzo ok i maja bardzo punkowe, moze nawet grindowe poczucie humoru, co zawsze jest dla mnie plusem
fote wlepilem w sumei wlasnie ze wzgledu na topic o niepanku
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
c`mon, tacy to przyjaciele ze widze sie z nimi raz na rok zadni tam zaloganci, nie wiem czy normalsi bo ostrych przygod tez maja troche na koncie. z klasycnzymi normalsami raczej nei mam stycznosci
winny jak winny, poczulem sie w obowiazku sprostowac kilka spraw
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
Pamiętaj też o nas - nienormalsach ze Szczecina
BTW, Stan skontaktuj się ze mną w kwestii grudniowej imprezy pt noc dlugich noż end flaków na chodniku vol 2
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Zadzwonię do Ciebie szczeciniasty stworze, nie bój. Mr. Green
Tzn. pani (A) do Ciebie przedzwoni - połączenia ze zwierzakami ma za darmo!!! Laughing
oooosoooommm w tym roku też wystrugamy grecka na sałatkę na komponentach netto ktorej nikt nie będzie chciał jeść?
aha, no i obowiązkowo pamiętaj o haśle pt "byyyrrrrr miii in de nejmlesss grejjjjvvvvv"
Ale teraz Szczeniak nie idzie się tłuc nawet jak by chciał, bo ja chcę po dwunastej się w sympatycznym nastroju najebać, a nie uspokajać skołatane nerwy.
spokojna Twoja, teraz balet będzie w bezpieczniejszym miejscu, poza tym weźmiemy trochę broni
też taka od 2 tyg. jestem znów, fota z przed 1/2 roku...
Stanzberg napisał/a:
Ale teraz Szczeniak nie idzie się tłuc nawet jak by chciał, bo ja chcę po dwunastej się w sympatycznym nastroju najebać, a nie uspokajać skołatane nerwy. Laughing
i tak się najebaleś to co marudzisz ??
Stanzberg napisał/a:
pani (A)
ja nie znam żadnej anarchii
Lidka [Usunięty]
Wysłany: Pon 15 Gru, 2008
Aneta, w blondzie przypominasz mi kumpele, Agnieszke wieczorem wkleje link z jej zdjeciem
Obaj jak na hipisow sa bardzo ok i maja bardzo punkowe, moze nawet grindowe poczucie humoru, co zawsze jest dla mnie plusem
jakie to jest grindowe poczucie humoru ? albo pankowe ? definicje masz jakies ?
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum