PUNK FORUM » FAQ
» Statystyki
» Grupy
» U¿ytkownicy
» Szukaj
» Zaloguj
» Rejestracja

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Jaki przewoźnik autokarowy z Krakowa?
Autor Wiadomo¶æ
orgg

Do³±czy³: 02 Lis 2016
P³eæ:
Wys³any: ¦ro 03 Gru, 2025   Jaki przewoźnik autokarowy z Krakowa?

Organizuję wyjazd integracyjny dla firmy (około 40 osób) z Krakowa do Zakopanego. Szukam sprawdzonego przewoźnika który ma doświadczenie i normalne ceny. Ktoś może polecić kogoś zaufanego? Chcę uniknąć sytuacji że autokar się spóźni albo będzie w kiepskim stanie.

Apacz

Do³±czy³: 24 Sty 2020
P³eæ:
Wys³any: ¦ro 03 Gru, 2025   

Z mojego doświadczenia najważniejsze to sprawdzić jak długo firma działa na rynku, bo to pokazuje że są profesjonalni i mają doświadczenie. Poproś o referencje od innych firm które z nich korzystały, to najlepszy sposób żeby przekonać się czy są rzetelni. Sprawdź czy mają aktualne licencje na przewóz osób i czy autokary przechodzą regularne przeglądy techniczne. Ważne żeby pojazdy były wyposażone w klimatyzację, wygodne fotele i pasy bezpieczeństwa, bo to kilka godzin jazdy. Kierowca też ma znaczenie - doświadczony kierowca zna trasy górskie i potrafi bezpiecznie prowadzić w różnych warunkach. Umowa powinna jasno określać termin odbioru, trasę i co się dzieje w razie awarii czy opóźnienia. Cena oczywiście jest ważna ale nie idź za najtańszą ofertą bo potem mogą być niespodzianki. Ja korzystałem z usług przewozu osób w Krakowie przez firmę która działa od wielu lat i mają naprawdę solidną flotę, wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecam sprawdzić https://www.migdaltrans.pl/ bo specjalizują się w takich wyjazdach firmowych i mają doświadczenie z trasami górskimi, warto poprosić o wycenę i zobaczyć co oferują.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Mo¿esz za³±czaæ pliki na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: