Zauważyłeś pewnie,że są miejsca w sieci gdzie próbuje się deprawować...Znalazłem na przykład taki trend,w którym rzekomi przypadkowi internauci robią zdjęcia butelek po alkoholu,które niby wypili przed ekranem komputera.Zachęcają przy okazji do spożywania i kozaczą. Nie radzę tego robić,małe dzieci już są przestrzegane przed niebezpieczeństwem związanym z różnymi podejrzanymi typami w sieci.Nie ma żadnych postaw,by wierzyć takowym osobom,możliwe całkiem,że butelki te wcześniej zbierają z koszy,po kimś kto wypił,znoszą do domu i fotografują.Niektórzy,by dodać wiarygodności nalewają do nich, do połowy wody,że niby coś jest.Kiedy Cię czasami wciągną,do rzekomego "towarzystwa",nabijają się zwykle z Twojej głupoty.Uważaj więc..!
Ps.Depresja mnie dopadła i trochę męczyła.Przeszło mi po tym jak spalił się ostatnio komputer,zasilacz od anteny net i telewizor.Wszystko to przypomniało mi,że jestem na właściwej drodze.Trochę pomógł w tym Bolek,bo nie dokręcił dobrze zerowego przewodu w skrzynce w bezpiecznikach.Dwa były podłączone pod jeden korek i zaczęły się smażyć.Antenę wymienił serwis za darmo,telewizor Oko mi naprawił,w sumie też za frajer.Zawiozłem mu węgorza chociaż,kręcę teraz trochę węgorzy...Bębny też są na swoim miejscu ale o tym kiedy indziej. Telewizor naprawił i wytłumaczył co się stało,a mianowicie kiedy poluzowały się te przewody z dwóch różnych obwodów,przez urządzenie np.szlifierkę kątową,w piwnicy ,przepływał tylko prąd i szedł na gniazda w domu sumując się i dając jakieś 400 V.Musiało coś spalić,inaczej być nie mogło.Komputer sam zrobiłem,znaczy wymieniłem zasilacz,który dostałem od Tomka.Jedynie będę musiał naciąć później kable i dolutować wtyczki do DVD bo w nowym są za krótkie.
Rybak też stał na węgorze,ile złapał nie wiem ale wiem,że przy okazji bobra utopił w przestawie na tamie...Wypadek,musiał wleźć do worka gdyby tamten co pięć minut sprawdzał wszystko, do tego by nie doszło ale tak nie jest.No nic przepraszam...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz za³±czaæ pliki na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum