CzeĹÄ, mam pytanie to bardziej zmotoryzowanych. Przerabiam golfa na bardziej sportowÄ wersjÄ i szukam dobrych hamulcĂłw, czy ktoĹ moĹźe coĹ poleciÄ albo na co zwrĂłciÄ uwagÄ?
Ostatnio zmieniony przez Chubbyars Pon 04 Maj, 2020, w całości zmieniany 1 raz
spaf_antynazi
Wysłany: Pią 01 Maj, 2020
Siema. Generalnie trzeba zainwestowaÄ w dobre tarcze i klocki. Ja ostatnio wymieniĹem takĹźe pĹyn hamulcowy na ten co ma wyĹźszÄ temperaturÄ wrzenia. JeĹli masz za maĹe tarcze to zamontuj coĹ z wersji z mocniejszym silnikiem. PamiÄtaj teĹź, Ĺźe opony dajÄ duĹźo
MoĹźe zamiast siÄ nad tym zastanawiaÄ proĹciej i szybciej bÄdzie wynajÄ Ä samochĂłd? Wynajem samochodĂłw KrakĂłw z tego co widzÄ ma korzystnÄ ofertÄ i nie wymagajÄ kaucji
Ok. A tak z niego innej juĹź beczki, to gdzie polecacie przykĹadowo zapisaÄ siÄ na takie zabiegi samochodu, jak przyciemnienie reflektorĂłw warszawa? Nie wiem czy dobrze sĹyszaĹam, ale ponoÄ firma Kab Auto Detailing w tym zakresie Ĺwiadczy wysokie jakoĹciowo usĹugi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum