Siema, szukam w necie dobrego sklepu z czÄĹciami samochodowymi. DuĹźo tego i ciÄĹźko wybraÄ spoĹrĂłd tego https://autocraft24.pl/ . Polecicie coĹ?
Ostatnio zmieniony przez lampa22 Czw 26 Mar, 2020, w całości zmieniany 1 raz
Do czego potrzebujesz?ZostaĹa mi chĹodnica,koĹa i poduszki z pandy...OpierdoliĹem Ĺmieciowi,bo nie miaĹem co do gara wĹoĹźyÄ,a zaraz ubezpieczenie,a widokĂłw na zrobienie Ĺźadnych.ZostawiĹem,a wĹaĹciwie przekrÄciĹem juĹź do seiciaka przednie hamulce,tyĹ nie pasowaĹ.TrochÄ siÄ napaliĹem ale z bliska,to juĹź takie cudo nie jest.SiedzeĹ z tyĹu nie zĹoĹźysz tak jak u mnie,musiaĹbyĹ odkrÄcaÄ za kaĹźdym razem.CzÄsto coĹ woĹźÄ i zaletÄ to na pewno nie jest...
U mnie problem jest powaĹźny i nie wiem kiedy odbiorÄ samochĂłd od mechanika a wiÄc na ĹwiÄta pozostaje mi Wynajem samochodĂłw KrakĂłw , dziÄki temu bÄdÄ siÄ mĂłgĹ bez problemu przemieszczaÄ bez obaw czy dojadÄ na czas
Tak sobie myĹlÄ, Ĺźe rĂłwnieĹź moĹźe siÄ wam przydaÄ namiar na firmÄ alleopony24.pl - poniewaĹź tam moĹźecie kupiÄ bardzo dobrej jakoĹci opony i to najróşniejszego rodzaju. Nawet dostÄpne sÄ opony wielkogabarytowe, czy teĹź do maszyn przemysĹowych, rolniczych. Wszystko moĹźecie sobie sprawdziÄ, co tutaj duĹźo bÄdÄ pisaÄ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum