GdybyĹ umarĹ,to leĹźaĹbyĹ tam gdzie Rekin...Duch punka jest w robotniku,co dach z nim u mnie klecilim...Piwo i papieros do rÄki mu przyrosĹy,moĹźna powiedzieÄ...WkurwiaĹ mnie przeszĹo trzy miesiÄ ce i chciaĹ wciÄ gnÄ Ä do naĹogĂłw ale jakoĹ siÄ dogadywalim i dziĹ jeszcze siÄ do mnie odezwaĹ,choÄ wypierdoliĹ na roboty do Niemiec.Dobrze,Ĺźe siÄ odezwaĹeĹ i Ty,bo moĹźe potwierdzisz czy faktycznie lgnÄ do mnie samobĂłjcy?Majster chyba wspominaĹem,Ĺźe przez pierwsze trzy tygodnie chciaĹ skakaÄ...?Robilim wiÄĹşbÄ,to samo,teĹź chciaĹ siÄ zabiÄ,po pogadaniu mu przeszĹo na kilka lat...Teraz teĹź trochÄ pogadalim i mu przeszĹo...Pewnie do nastÄpnego razu,chyba Ĺźe siÄ polepszy na staĹe?PomĂłgĹ mu tez bardzo Dr Huckenbush,a konkretnie "MiĹoĹÄ weneryczna".Mniejsza z tym w kaĹźdym razie.PoopowiadaĹbym,tylko nie chcÄ mÄczyÄ...Powiedz mi teĹź co jest,Ĺźe nie mogÄ siÄ zalogowaÄ pod starym nickiem?Nie czyta i nie pokazuje znakĂłw "Ĺź","Ĺ" i innych,to to czy co innego?
ZapomniaĹem o tym,Ĺźe ĹmierdziaĹ lepiej niĹź ja,kostiumy raczej mieliĹmy podobne.
Rekin juz zjedzony przez maĹe rybki takze o nim cichosza a gdzie jest duch punka czy w robotniku czy w korporacyjnym robocie tego nie dowiemy sie juz nigdy Czemu nie mozesz sie zalogowac pod stary nickiem zapewne dlatego ze tez nie zyjesz i utwierdzasz sie tylko w tym bycie ze moze zyjesz. Dluzej nie bede cie meczyĹ bo pare spraw musze zaĹatwic i to nie tych od dr hakenbusza Paka i badz zdrow !!!
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
CaĹkiem zdrĂłw to juĹź do Ĺmierci nie bÄdÄ...PiekĹo to stan podobny do Ĺmierci ale nie toĹźsamy.PonoÄ jeden znalazĹ sposĂłb,by stamtÄ d wyleĹşÄ i przetarĹ drogÄ...RĂłwnieĹź mÄczyÄ CiÄ nie bÄdÄ,za to pewnie chÄtnie posĹuchasz,za co Jaruzela skarciĹem.ZaczÄ Ĺ siÄ rozglÄ daÄ za innymi...Co w tym dziwnego-pytasz? Dziwnego nic,jednak jeĹli chce wykorzystywaÄ mĂłj autorytet do zaspakajania swoich popÄdĂłw,to pomyliĹ adres...Rozumiesz?ChciaĹ chyba,Ĺźebym przed ludĹşmi przedstawiaĹ jego obraz jako moĹźe nie doskonaĹego ale dobrego czĹowieka,a ten bÄdzie to wykorzystywaĹ do zaspokajania swoich ĹźÄ dz kosztem innych ludzi.PomyliĹ siÄ o tyle,Ĺźe innych ludzi teĹź lubiÄ,nie tylko jego...Mniejsza z tym,w kaĹźdym razie.
DziĹ za to wybraĹem siÄ z rana,z Solfernusem na skarbĂłlce. WziÄ Ĺem teĹź Misia,siedzi na co dzieĹ na ĹaĹcuchu,to chociaĹź czasami siÄ wybiega.Sama stal,nie liczÄ c kapselkĂłw i zegarka...Zegarek nakrÄcany,chyba ruski,caĹy zardzewiaĹy,a ze stali z ciekawszych,to siekiera,narzynka do gwintowania lub poprawiania gwintĂłw na Ĺrubach,Ĺźeby Ĺatwiej nakrÄtka chodziĹa i Ĺźelazko.Ĺťelazko nie elektryczne ani na duszÄ teĹź nie,na wÄgiel jeszcze.LeĹźaĹo w gĂłrach Wilczkowskich,w jarze na dnie strugi,ktĂłrÄ tworzÄ bijÄ ce tam ĹşrĂłdĹa.MuszÄ je wyczyĹciÄ,bo w miejscu na wÄgiel,napierdoliĹo siÄ bĹota...No nic
Ja tylko chciaĹem dodaÄ jeszcze do tego Jaruzela,tÄ jego ĹpiewkÄ o chorobie...RobiÄ mu ciÄĹźko,bo chory ale do ruchania siĹÄ ma?Ciekawe?No to teĹź tyle w tym temacie,trzymaj siÄ.
MoĹźe nie tyle sÄ dzÄ,co myĹlÄ bardziej...Moje osÄ dy sensu nie majÄ bo nie ĹźÄ dam kary ani nagrody."WyĹazi szydĹo z worka" ale to dobrze...
https://www.youtube.com/watch?v=TPZ4wRTlSc4
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum