_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Niech się nie pojawia w moim kraju do póki nie zniosą wiz do stanów. Ostatnio się naobiecywał, że może do 2013 zniosą.
Wiem, że jak człowiekowi dają nobla za obietnicę (i bycie murzynem) to się myśli, że jest się dobrym w ich składaniu ale to nie wystarcza prostym ludziom takim jak ja
[img]Kolejka do specjalnego objazdowego mini muzeum Jana Pawła II, które zostało uruchomione z okazji 6. rocznicy śmierci papieża-Polaka. [/img] To juz przesada dUŻaa
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum