trzeba by jakies piwo dziś wyjebac... chyba zawitam do przeuroczej meliny "derby"
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
a ja musz sie pochwalic ze od tyg röwno chleje ze Szkopami, coprawda zaniedlugo czeka mnie zjazd do szarej rzeczywistosci, ale generalnie zajebiscie jest sie tak czasem gdzies wyrwac
a tak w ogole to - wiosna
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Mnie jakiś fart dziś nawiedził-kumpela która miała mi oddać kasę pół roku temu dziś mi ja oddala, a na dodatek zafundowała imprę jedyna w swoim rodzaju-najpierw w barze, potem wylądowałyśmy na imprezie artystycznej lubelskiej bohemy, hehe, na tej tez imprezie spotkałam swoja znajoma której nie widziałam już dawno-jednym słowem-pozytywny początek weekendu:wink: właśnie wróciłam
niezły dylemat miałem z żoną: co naparzać: CR czy Motorhead ! w sumie obie kapelki mocne. wygrałem: mała padła bedzie CR ... zostaly mi dwa bosmanki, które wychlepcze walac CR
kurwa wróciłem na chatę o 5, a o 9 zadzwoniła baba z przychodni dentystycznej żeby przesunąć wizytę, czy jak mi będzie jechało z mordy wódką u dentysty to będzie obciach
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008
łoranyboskie
a żyjesz z przemycowania szlug z ukrainy?
fajne życie w sumie
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
Turio
Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008
nazik napisał/a:
Dzień się kończy, czas film obejrzeć.
dobrze prawisz
cały dzień uczę się podstaw przedsiębiorczości ogólnie straszna chujnia, a jak się nie nauczę to nie zdam w 3 L.O. Jeszcze będę musiał zeszyt założyć i cały przepisać, a to wszystko do wtorku. Kurwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum