Wysłany: Śro 25 Lut, 2015
spaf_antynazi napisał/a:
Za stary jestem na te stronę... Same 16-17 typiary.....
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
Instruktor dziś wspominał,jak nietypowo zakończyło się zapoznanie jego znajomego z babką w parku.Wziął ją w krzakach,gdzie położyła się w gówno.Później odprowadził ją na autobus ale nic nie powiedział że ma na plecach przylepione.I tak pojechała do domu do Rogowa.
Ps.Coś dziś jakiś ponury dzień.Wiechu śpiący,Jaruzel też przyjebany,Roman wkurwiony,ja też nie najweselszy...Dopiero pod wieczór się trochę poprawiło.A u Ciebie Spawantynazi co słychać?
no coz zagubione te punki i samotne ze chcą kogos poznac przez gownofejsa w morde az smutnooooooooooooooo mi się zrobiło !!!!!!!!!!!
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Wysłany: Czw 14 Maj, 2015
nie posiadam gównofejsa
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Może do telewizji powinieneś to zgłosić?Może jaką nagrodę by dali albo medal...?
Ps.Kojarzysz może gościa-Wojtek Ugrewicz?Na you tube miał kupę muzyki,a wygląda na to,że wszystko skasował?Ciekaw jestem dlaczego?Może umarł?Co myślisz...?
Mojego ostatniego chłopaka poznałam przez znajomą. Kiedy ze sobą zerwali (a mnie od dawna się podobał) zadałam mu kilka pytań, m.in. czy mnie przytuli, pocałuje itd. Odpowiedzi były twierdzące, więc zaczęłam dalej ciągnąć temat, aż zaczęłam z nim chodzić :p
spaf_antynazi
Wysłany: Pon 06 Lis, 2017
spaf_antynazi napisał/a:
ciekawe kiedy zajdziecie
chyba zajdą ale na przystanek autobusowy kurwa takie tematy to w Bravo były kiedys
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
spaf_antynazi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum