ostatnio włączyło się Misfits - Dig up her bones - idealni mi pasowało. Do seksu pasuje mi muzyka energiczna, mocna, sentymentalna lub wywołująca emojce. Nie mogę puszczać mocnych, polskich kawałków, które znam na pamięć bo wolę nie spiewać w trakcie
_________________ pierdol ten świat, bo on jest właśnie piekłem
Klawa sprawa choć osobiście bym nie mogl sluchac bo zamiast koncentrowac sie na seksie odwalałbym tańca. ale striptizem też jade grubo pany jany od czasu do czasu.
_________________ "co ty możesz o sobie wiedzieć skoro nigdy nie walczyłeś?"
- tyler durden
Siała baba mak.
Nie wiedziała jak.
Przyszedł Fred.
Babę w łeb.
Baba Jeb.
A Fred ep.
"Przeważnie mylimy się, gdy coś uważamy za głupie bo tego nie rozumiemy. Prawda jest taka, że to my jesteśmy głupi bo tego nie rozumiemy."
myślę że niejako przez pomyłkę dano mi ostrzeżenie na PUNK FORUM. Natomiast duma doskwiera i pragnąłbym zaznaczyć, że chciałbym skonsultować się z ADMINEM aby usunął moje konto pospiesznie jak się tylko da.
drogie PANKI więcej luzu! co do pankowych tekstów to sam je wyprodukowałem i sądzę że gdybym chciał sprzedać swoje ciało albo wydaliny spowodowało by to u Was mniej emocji!
ostatni tekst który wystawiłem dotyczy właśnie tej sprawy więc jest mega osobisty
http://allegro.pl/tekst-s...3053200994.html
_________________ Needle in My Cock and I Can't Can't FUCK!
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
Wysłany: Nie 24 Lut, 2013
Zmienny nie bywam porobiłes sobie tutaj troche jajec troche sie posmiałem z ciebie z kumplami przy piwie .Moze potrzebowaliśmy takiego klowna forumnowego ale na dalsza metę nie jestes zjadliwy (tort oczywiscie tak) i zdania nie zmieniam zmykaj zmykaj bo strasznie zasmiecasz to forum swoimi przynudzajacymi myslami i textami + =dupabiskupa
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum