PUNK FORUM » FAQ
» Statystyki
» Grupy
» Użytkownicy
» Szukaj
» Zaloguj
» Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Organizacja imprezy firmowej
Autor Wiadomo¶ć
orgg

Doł±czył: 02 Lis 2016
Wysłany: Dzisiaj 13:40   Organizacja imprezy firmowej

Kiedy najlepiej organizować firmową imprezę integracyjną w górach żeby mieć i dobrą pogodę i rozsądne ceny noclegów. Myślę o czerwcu albo wrześniu ale nie wiem jak to wygląda z dostępnością w tych terminach i czy jest duża różnica w cenach między sezonem a off-sezonem?

zox

Doł±czył: 18 PaĽ 2016

Czerwiec i wrzesień to złote miesiące na firmowe wyjazdy integracyjne w góry i coraz więcej firm to wie więc dostępność bywa mniejsza niż mogłoby się wydawać szczególnie w popularnych miejscowościach. W czerwcu po maturach i przed wakacyjnym szczytem masz świetną pogodę, mniej turystów niż w lipcu i sierpniu i ceny wyraźnie niższe niż w szczycie sezonu. Wrzesień to moje ulubione bo woda w jeziorach i potokach jeszcze ciepła, kolory zaczynają się zmieniać, tłumów praktycznie nie ma i restauracje przy przystankach są jeszcze czynne. Ceny w czerwcu i wrześniu są zazwyczaj 20-30 procent niższe niż w lipcu i sierpniu przy porównywalnych obiektach. Jedyna uwaga przy wrześniu to że część obiektów kończy pewne usługi po sezonie więc warto sprawdzić co jest dostępne. Rezerwuj z co najmniej 2-3 miesięcznym wyprzedzeniem bo dobre miejsca na grupy mają obłożony kalendarz. Ogólnie warto jest zorientować się chociażby tutaj: https://www.gorskiraj.com...zy-integracyjne

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu