Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 ANGRY HEARTS RADIO nowe radio psychobilly POSŁUCHAJJJJJJJJJJ
. Angry Hearts Radio - psychobilly 24/7 - jedyne w Polsce!
Od teraz możecie słuchać psychobilly przez 24 godziny 7 dni w tygodniu za pomocą jednego kliknięcia!
Projekt powstał w celu promowania sceny psychobilly z nastawieniem na Polskę. Lista kawałków jest duża i będzie systematycznie się powiększać, znajdziecie tu zarówno muzykę tuzów gatunku jak i świeżych kapel a być może z czasem na antenie pojawią się audycje prowadzone przez żywe osoby.
Kapele, które chcą znaleźć się na antenie naszego radia proszone są o kontakt poprzez ten adres e-mail -bart666@angryhearts.boo.pl
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum