Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Wysłany: Śro 30 Lis, 2011
Już tylko dwa dni do koncertu. Nie mam pewności, czy tłocznia się wyrobi z płytą - mam nadzieję, że tak. Natomiast namawiam na sam koncert tym bardziej, że będzie to prawdopodobnie pożegnanie dwóch Spiritowych muzyków, więc też zapewne i cześć kawałków będzie można usłyszeć ostatni raz przed dłuższą przerwą - nie wszystko wyobrażam sobie grane na jedną gitarę np. Co więcej - na tym koncercie będą numery, które być może w repertuarze pojawią się po raz pierwszy i ostatni.
Wrazenia; Narescie Warsaw Dolls dało zajebisty koncert z nowym gitarzysta nowa jakośc ,szybsze granie lepsze brzmienie .Spirit of 84 ci kolesie też są niezli tylko [sorry Budyn ] wokalista mi u nich nie pasuje .De la core o jezu dla mnie padaka straszna chłopaki po prostu graja taka muzykę która mi nigdy nie podchodziła 0% punka. Impreza zaliczona na + bo łeb mnie napierdala jakby samolot startował
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
ha wiedziałem ze tak sie skonczy dlatego nie polazłem z wami ..............co nie znaczy że wszystko poszlo po mysli bo zachaczyłem o KOTŁY i huj ........kac gigant
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: Nie 04 Gru, 2011
Jestem zadowolony No i wreszcie się udało zagrać z Warsaw Dolls. Co do DLC - co tu by napisać. Ja akurat ich lubię, ale też mnie jakoś specjalnie wasza opinia nie zaskakuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum