Okrągłą buzię, krótkie włosy, nieduży wzrost i największy mój fetysz - STOPY
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
zaokrąglona tam gdzie trzeba aczkolwiek nie mam jakichs okreslonych wymagań co do tego,
no i musi by co czym pogadac po
a ostatnie dwie laski, jakie próbowałem zapoznać zapytałem czy wiedza kto to był Godot, nie wiedziały = nic by z tego nie wyszło nawet gdyby były mną zainteresowane
poza tym uwielbiam rude kobiety i krótko obcięte, jednak żadna z moich nie była ani ruda ani krótko obcięta
na osiedlu na którym obecnie mieszkam jest krótk obcięty rudzielec ale chodzi chyba jeszcze do szkoły więc mi troche wstyd do takiego dziecka podbijac
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Muszę się przyznać
Do swojej
Wielkiej słabości
To jest mój fetysz
Skrywany od lat
Uwielbiam cycki
Oglądać,
Macać, miętosić
Lub po królewsku
Brać lubię, o tak!
Miękkie tak jak czekolada
Gdy na słońcu długo leży
Albo twarde jak kamienie
Do budowy wielkich wieży
Każdej maści i wyznania
Nie ma dla mnie to znaczenia
Małe, średnie, duże, wielkie
Białe, czarne, bez wytchnienia
Cycki, cycki, cycki - ja uwielbiam cycki
Cycki, cycki, cycki - są dla mnie wszystkim
Cycki, cycki, cycki - dla nich oszalałem
Cycki, cycki, cycki - jestem cycków fanem
Gdy widzę cycki
To budzi
Się we mnie bestia
Czy to choroba
Czy klątwa, czy jak?
Na cycki wytrysk
To chyba
Jest już obsesja
Nie moge walczyć
Z naturą swą tak
Czy te miękkie jak z budyniu
Czy te twarde jak ze stali
Jedne z nich się lepiej maca
Za to drugie lepiej wali
Każdej formy i koloru
Nie ma dla mnie to znaczenia
Małe, średnie, duże, wielkie
Białe, czarne, bez wytchnienia
To jest groźniejsze
Niż nawet
Najcięższy nałóg
To cyckofilia
Nazwijmy to tak
Uwielbiam cycki
Oglądać,
Macać, miętosić
Lub po królewsku
Brać lubię, a jak!
Miękkie jak poduszka z puchu
Albo twarde jak z granitu
Wszystkie cycki świata kocham
I szaleję wprost z zachwytu
Każdej rasy i rozmiarów
To zupełnie nie rzutuje
Kto ma kurwa inne zdanie
Ten jest pierdolonym chujem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum