wręcz przeciwnie, uważam, że trzeba być wyjątkowym kretynem, żeby dać komuś prezent i myśleć, że to tyle jeśli chodzi o przeprosiny, aczkolwiek taki prezent zawsze może złagodzić napięcie panujące pomiędzy dwiema osobami. w sumie to nie wiem już.
nie kłócę się z dziewczyną, więc i nie muszę jej przepraszać, ale jak by już do tego (tfu tfu) doszło, to na pewno nie załatwiałbym tego przy pomocy prezentu
to ja z drugiej strony zapytam
jak facet zrobi głupotę to przeprasza, baba przeprosiny przyjmuje a tydzień później przy okazji złego humoru znowu tą sytuację wypomina, no przecież nie będę 100 razy przepraszał za to samo
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
spaf_antynazi
Wysłany: Sob 06 Lis, 2010
ja wielokrotnie mialem sugerowane zeby przepraszac.... ale dlaczego mam przepraszac za cos co wg mnie jest sluszne ??? Jazdy byly wlasnie o to. Ale twardo stalem przy swoim Jaki jest sens w dawaniu kwiatow, prezentow i przepraszania jak rzeczywiscie ktos kto to robi nie ma sensu ???
"Najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie"
Mec, pamiętaj, ja tu mogę coś powiedzieć bo mieszkam z Aśką prawie 4 lata i nie jedną batalię mamy za sobą. Jeśli zrobiłeś jakąś krzywą akcję 3 lata temu, nie ma powodu dla którego nie można by ci jej wypomnieć jutro kiedy to nie wyniesiesz śmieci/ zostawisz włosy w umywalce po goleniu/ zostawisz brudne gacie na fotelu w pokoju lub zrobisz coś o równym stopniu szkodliwości dla świata. Tu żadne przepraszanie, tłumaczenie i kajanie się nie pomaga, tym bardziej kwiaty/czekoladki ważne, że 3 lata temu poszedłeś na jedno piwo z kolegą i wróciłeś upierdolony nad ranem. Jak widać związek pomiędzy tymi wszystkimi zdarzeniami jest logiczny i można je bardzo szybko ze sobą połączyć i elegancko wypomnieć. Na nic tu kwiaty!
oooooo zgadzam sie z kolega KONIEM w pełni,a tak na marginesie dlaczego nasze panie jak cos przeskrobia to jednak kwiatów nam nie kupuja tylko robia mydlane oczka i mysla ze juz jest git [wiem to z doswiadczenie panowie 2 żony juz miałem ]
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
lepsze jest przekrecanie winy tak że to niby facet przeskrobał a nie dziewczyna
no tak bo my mamy zawsze jeden problem MY KOCHAMY SWOJE KRÓLOWE i one zawsze znajda jakis słaby punkt u faceta .PS ciekawe jak maja GEJE jak sie pokłócą !!!!????
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
Przez wiele lat mojego związku miałem jedynie 2 sytuacje w których musiałem przepraszać i użyłem w tym celu swojego głosu oraz rąk żeby przytulić ukochaną
Poza tym podejście o którym mówisz jest conajmniej chore
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum