miazga, szczególnie "jak ugotować makaron" mnie wgniotło. Faktycznie tam się ludzie udzielają, nie wierzę. Założę serwis wdowce.pl albo chorzynaprzerostgruczołukrokowego.pl i pewnie też się ludzie będą udzielać. Internet to mroczne miejsce.
miazga, szczególnie "jak ugotować makaron" mnie wgniotło.
Tu nie ma nic śmiesznego. Znam jedną typiare jest bardzo inteligentna,bystra i w ogóle ale jak sama się przyznała kiedyś, gotować nie umie bo nigdy tego nie robiła i nie wie czy by umiała ugotować makaron tak żeby dało się go zjeść
_________________ PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ!
To powszechnie wiadomo, że przeciętny mężczyzna lepiej ogarnia temat gotowania, głupie legendy typu facet umie MAX usmażyć jajecznice i zaparzyć kawę, nie znajdują odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Ja np mogę pierdolnąć polędwicę po myśliwsku w sosie śliwkowym z kluseczkami, bądź kurczaka w sosie pomarańczowo pomidorowym z ryżem i dodatkami czy też moją legendarną zupę gulaszową na podsmażanej wołowinie - moja kobieta potrzebowałaby do tego przepisu, rozpisanego na kartce krok po kroku. Mi to przychodzi naturalnie.
To powszechnie wiadomo, że przeciętny mężczyzna lepiej ogarnia temat gotowania, głupie legendy typu facet umie MAX usmażyć jajecznice i zaparzyć kawę, nie znajdują odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Ja np mogę pierdolnąć polędwicę po myśliwsku w sosie śliwkowym z kluseczkami, bądź kurczaka w sosie pomarańczowo pomidorowym z ryżem i dodatkami czy też moją legendarną zupę gulaszową na podsmażanej wołowinie - moja kobieta potrzebowałaby do tego przepisu, rozpisanego na kartce krok po kroku. Mi to przychodzi naturalnie.
bez kitu, jak przyjadę do krakowa to kimam u ciebie
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
No to ze mną jest inaczej. Moja dziewczyna dopiero nauczyła mnie gotować.
bez kitu, jak przyjadę do krakowa to kimam u ciebie
mecenas, czyli jak ostatnio byłeś w krakowie to nawet znać nie dałeś, bo ci mięcha nie serwuję
koniu, mój mężczyzna kiedyś robił jajecznicę pół godziny i była... w stanie płynnym, gdy ją dostałam na talerzu
on jest przykładem faceta, który sam, to umie po pizzę zadzwonić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum