_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Też pozdrów "jebanego filemona"
W mieście nic ciekawego - cisza w cholere, wszyscy chyba we wczesnoziomwy sen pozapadali hehe.
Jedynie bosman dalej tak samo dobry
Trzymajcie się tam w tej haszlandi
są jako bonus dostajesz małego plastikowego kutasa i karte wstepu na 3 dni na GAY PARTY
Chodziło mi bardziej o często spotykane w wydaniach DVD bonusowe nagrania, nie publikowane nigdy wcześniej
Jest 7 clipków /4 live in Chicago /4 live on italian tv zespołu ,powiem ci tak daj adres na pw to ci zgram/ przeslę poczta w ramach prezentu gwiazdkowego za free
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
Teraz dopiero przyciełem że to 2ga strona tematu - żałuję że zobaczyłem pierwszą
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
należy postawić sobie ważne pytanie: czy oni tylko przebierają się za skinów, liżą sobie martensy i zapinają się w dupę bo ich to jara czy też to nie przebieranki, chłopaki chodzą tak ubrani na co dzień, śmigają na koncerty, piją sobie piwo jak koledzy itd i jedyna różnica pomiędzy nimi a zwykłymi skinami jest taka, że wolą bagietki od bułeczek
Swoją drogą chciałbym zobaczyć w Polsce 10 osobową ekipę dobranych w pary łysoli częstujących się całusami pod sceną kiedy Zbeer gra "Bistro"
póki są daleko mam wyjebane.
Aczkolwiek kumpel opowiadał mi historię jak robił w Londynie.
Koniec lat 90, on tam nikogo nie znał, pierwszy tydzień pobytu i poszedł w piątkowy wieczór rozejrzeć się po Londynie za klimatycznym miejscem. Zobaczył większą grupę skinów idących do klubu, podbił zapoznali się, wypli kilka piwek. Jak zaczęła grać muzyka oni wstali i zaczęli się prosić do tańca, jego też. On się przestraszył i zaczął uciekać a na kwaterze zdjął glany, fleka rzucił w kąt i powiedział "Więcej tego gówna nie założę!".
W zachodniej europie wśród łysych jest chyba pełno kryptopedalstwa
spaf_antynazi
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010
kiedys pisalo o tym "Nigdy Wiecej"
Z tego co pamietam to Londyn, Amsterdam, Berlin to najwieksze skupiska homoSkinow.
Ktos mi mowil ze wokalista Legionu tez byl homo ale sie dobrze ukrywal az wyszlo na jaw i sie kapela posypala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum