Właśnie chcę coś takiego sklecić, wyglądało by to tak : to logo na środku a nad tym PARA WINO, czcionka też ze stronki, nie chcę mieć potem problemów więc pytam czy można użyć wzoru, kumpel robi w firmie gdzie robią takie rzeczy i mówi że da się zrobić bez problemu, czekam tylko na odpowiedź
_________________ Wystarczy mi że kiedy cię zobaczę a jestem świr i Boga się nie boję, opowiem ci jak bardzo dużo znaczę, opowiem ci co znaczy imię moje
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006
fanat napisał/a:
wyglądało by to tak : to logo na środku a nad tym PARA WINO, czcionka też ze stronki,
Jeżeli w takiej formie, to z mojej strony nie ma problema i możesz to sobie wydrukować w jakim zechcesz nakładzie i sprzedawać bez umiaru i bez działki ze mną. Zresztą darmową licencję mogę Ci dać na piśmie. Ale musisz wiedzieć, że nie ja jestem autorem tego palucha z tym, że nigdy nigdzie nie został zastrzeżony i dodatkowo jest to jakieś 30% całego projektu, więc taki produkt jaki proponujesz nazywa się "kolażem" i nie trzeba na to zgody nawet samego autora czy właścicela, który za PEŁNY PROJEKT zapłacił. Zatem "róbta co chceta" . Zamawiam dwa pamiątkowe egzemplarze . Powodzenia.
Dzięki za szybką odpowiedź, jak tylko będe miał fundusze na to i będzie gotowe dam znać w kwestii ewentualnej sprzedaży :] w sumie chciałem to zrobić tylko dla siebie...ale jak są chętni pozdrawiam
_________________ Wystarczy mi że kiedy cię zobaczę a jestem świr i Boga się nie boję, opowiem ci jak bardzo dużo znaczę, opowiem ci co znaczy imię moje
Nie wpisujecie się tak hurtem, bo ci od Sedesów powiedzą, że wy wszyscy to ja .
dobre
fajny pomysł taka koszulka piszę się na to jakby co
Nikodem15
Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006
Tak, tylko, że ten paluch jest z okładki kasety Sedesu, więc Sedesi będą mieć kolejny pretekst. A koszulki by sie przydały, to fuckt.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006
Nikodem15 napisał/a:
Tak, tylko, że ten paluch jest z okładki kasety Sedesu
Ja już wyjaśniłem na czym polega sztuka "kolażu". Spoko każdy może wykorzystać ten paluch z okładki Sedesu ale nikt nie może bez zgody Silvertonu (właściciel projektu) wykorzystać całej okładki.
Hej fanat co z ta koszulka?? Jak ci trzeba hajs rzucic z gory to daj znac, np.
Sindo Ty cos wiesz o tym wiecej?
Nikodem15
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006
Jedyną piosenką Sedesu, którą Para wykorzystał, był Pomnik królewny. Pozostałe utwory z Rozwdu w Sedesie powstały na kilka lat przed Sedesem i nie były dla niego pisane, a jedynie miały trafić na kolejny labum. Również cudzych piosenek Para nie kradł, bo covery na jego płutach były podpisywane, chyba że było inaczej z w iny wydawcy (Okrutny świat part 1).
Sedes też chyba nikomu nie kradł piosenek, więc nie ma chyba o czym mówić.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
szymon
Wysłany: Śro 24 Maj, 2006
Czy w latach dziewiedziesiatych byly w oficjalnej sprzedazy koszulki z twoim nadrukiem?Na jednym z teledyskow(Człowiek z walizką) widzialem ciebie jak smigales po domu w koszulce P.W.D.A.R.N.P.Z-czy to była taka koszulka domowej roboty?Widze po wpisach ze kilka osob z forum chcialoby miec takową-moze nawet ktos by sie konkretnie za to zebrał bo ty chyba nie masz ani czasu,zapału ani sił by tym zajmować się
Wysłany: Śro 24 Maj, 2006
szymon napisał/a:
Czy w latach dziewiedziesiatych byly w oficjalnej sprzedazy koszulki z twoim nadrukiem? Na jednym z teledyskow(Człowiek z walizką) widzialem ciebie jak smigales po domu w koszulce P.W.D.A.R.N.P.Z-czy to była taka koszulka domowej roboty?
Była wypuszczona przez łódzką firmę "Skarab" i nawet jeden mocno sprany i podziurawiony egzemplarz mi został a to co widzisz w klipie to "domowa produkcja".
szymon napisał/a:
Widze po wpisach ze kilka osob z forum chcialoby miec takową-moze nawet ktos by sie konkretnie za to zebrał bo ty chyba nie masz ani czasu,zapału ani sił by tym zajmować się
O tak. Daję zgodę na wszystko co w tym temacie, gdybyście chcieli zadziałać na większą skalę. Możecie se spoko zarabiać na tym bez mojego udziału ale podrzućcie co bo ciuchy mi się kończą .
Wysłany: Pon 29 Maj, 2006
napisał/a:
No dobra to tak. Co trzeba żeby takie koszulki powstały? Czy może jest ktoś kto sie tym zajmował kiedys i wie jak to zrobić? Jesli nie ma nikogo takiego to jest ktoś chętny? DO DZIEŁA! Bo Para niedługo nie będzie miał w czym chodzić i go słońce spiecze
Daj miswojego e-maila to ci podeślę szablon oryginalnego t-sharta
mozesz mi para szablon podeslac?
nofluklubiezny@o2.pl
Jest, mozna to zrobic, ale to jest w chuj droga impreza - zalezy oczywiscie od wielkosci nadruku i ilosci koszulek (wiadomo im wiecej tym taniej). Ale to moze oscylowac w granicach nawet 40 \-50 zlotych, jak bedzie malo osob.
Co powiecie na metode diy? Bierze sie szablon, koszulke, farbe akrylowa et'voila - no co prawda nie bedzie taka profesjonalna, ale taka bardziej "Parowata" ;d
Wysłany: Śro 31 Maj, 2006
napisał/a:
mozesz mi para szablon podeslac?
Poszło.
szymon
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006
Para mam pytanie z innej beczki jak sadzisz czy mimo sobotniej wtopy liczysz ze Sląsk załapie sie na baraze o 1 ligę czy juz straciłęs jakiekolwiek nadzieje?
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006
napisał/a:
Para mam pytanie z innej beczki jak sadzisz czy mimo sobotniej wtopy liczysz ze Sląsk załapie sie na baraze o 1 ligę czy juz straciłęs jakiekolwiek nadzieje?
Hej ludu, powróciłem :] biore się za ten mocno zakurzony projekt :] zrobię jeden egzemplaż tej koszulki i walnę tutaj fotkę, do końca tego miesiąca powinna się tutaj znaleźć, pozdrowienia
Hej ludu, powróciłem :] biore się za ten mocno zakurzony projekt :] zrobię jeden egzemplaż tej koszulki i walnę tutaj fotkę, do końca tego miesiąca powinna się tutaj znaleźć, pozdrowienia
walnij fotkę, obejrzymy, pomyślimy i zapewne zamówimy
szymon
Wysłany: Nie 01 Paź, 2006
Para napisze krotko jakie masz plany muzyczne na najblizsze miesiace?Jak tam twoje zdrówko-co sie właściwie z tobą działo w ostatnich miesiacach?
kasiakapelak
Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007
gilka napisał/a:
fanat napisał/a:
walnij fotkę, obejrzymy, pomyślimy i zapewne zamówimy
Tak się chłopina zaangażował w pracę, że już roczek minął a koszulki niet. Ale niech sobie dalej pracuje
no fucktycznie się chłopak zaangażował, ja bym w sumie mogła się zająć projektem, ale jakoś brak mi wyobraźni no i w sumie czasu poniekąd, 11-godzinne dniówki w pracy, dzieci i inne sprawy
PS: tak, to było tłumaczenie się z braku czasu, nie mylić z lenistwem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum