ten sam wydawca, ktory ten material dolaczyl kiedys w formie cd do NJJZN. no ale z Po Prostu jest widocznie jak z Bulbulators - ma ta sama publike, co typowe skinowskie bandy
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
jak do mnie przyjdą nowe -stare vinylki to też się pochwale a co na razie mogę wkleić jedynie zdjęcia nowych cdków,też kilka first pressów w sumie to wszystkie
Besz, www.discogs.com przydatne dziadostwo nie wiem czy już podawałem.
_________________ PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ!
Besz, www.discogs.com przydatne dziadostwo nie wiem czy już podawałem.
znam, ale tam nie ma informacji, której potrzebowałem. parę słów o tym jest na wikipedii
Cytat:
The album was re-released with the single B-side "Babysitter" in its place. Additionally, Carbona was a trademarked brand of cleaning fluid, so the song's removal may have pre-empted possible trademark infringement lawsuits. The British version with "Babysitter" does not list the name of this song on the back cover and on the inner sleeve. It's just referred on the vinyl itself. Most collectors believe that the "Babysitter" version is rarer than the "Carbona" version.
I teraz coś co mnie bardzo zastanawia... Kupiłem jako jakiś rarytas a przyszło takie coś, nie ma kartonika tylko kredowy papier który moim zdaniem sam mógł bym wydrukiować... a i winyl jakiś taki posrany zaklejony... Nie wiem czy wymieniacz czy ki chuj ...
no i jeszcze jeden :
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
I teraz coś co mnie bardzo zastanawia... Kupiłem jako jakiś rarytas a przyszło takie coś, nie ma kartonika tylko kredowy papier który moim zdaniem sam mógł bym wydrukiować... a i winyl jakiś taki posrany zaklejony... Nie wiem czy wymieniacz czy ki chuj ...
bo to bootleg. nie wiem czego się spodziewałeś...
Jak obiecałem, dwa nowe czarnuszki. Jeden za 9.99 (ex/ex-) a drugi 5.99 (ex/n mint) w tle kawałek łóżka pana szlachcica (good/good )
Wiem,wiem. Jednak ja się chyba zaczynam wkręcać w temat
Na razie same single będe wciągał i duże płyty jeśli będą tańsze od CD. Chociaż pewnie i w takiej i w takiej wersji będe miał
Napewno chce mieć wszystko Dead Kennedys na wszystkich możliwych nośnikach i tłoczeniach
Dostałem od wuja w prezencie mega kolekcje lp... ok 50 sztuk wśród których znajdę śląsk i mazowsze, niemena, pierwsze dwa bajmy, lady punk, breakout, ruskie pieśni taneczne i kolekcje polskiego jazzu...
... idealne na wymianę w sklepie... choć kilka sztuk zostaje
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
To "Doomriders" od Besza to jeden z najładniejszych vinyli jaki widziałem. To jest jakaś mały nakład dla kolekcjonerów czy ot taki kaprys kapeli i wszystkie egzemplarze tej płyty tak wyglądają?
To "Doomriders" od Besza to jeden z najładniejszych vinyli jaki widziałem. To jest jakaś mały nakład dla kolekcjonerów czy ot taki kaprys kapeli i wszystkie egzemplarze tej płyty tak wyglądają?
są 3 kolory tej płyty, ja mam jeszcze szarą, która raczej pójdzie na sprzedaż.
tu jest pełne Pressing Info:
First Press
309 - Red with Grey splatter
714 - Black and Tan mix
999 - Black and Grey mix
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum