Gorzej zwierzak jeśli ktoś to robi bo lubi,a potem ze swoim zyciowym partnerem tylko udaje. Wyprane z uczuć.
yy sory, ale życiowego partnera jak się go już pozna, to zazwyczaj kocha się go, nie oszukuje, a seks z nim jest ściśle związany z miłością. co ma do tego to, ze ktoś wcześniej uprawiał seks bez zobowiązań? to znaczy, że już nie jest w stanie zakochać się i robić tego z miłości?
beeezdura jak dla mnie.
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Gorzej zwierzak jeśli ktoś to robi bo lubi,a potem ze swoim zyciowym partnerem tylko udaje. Wyprane z uczuć.
yy sory, ale życiowego partnera jak się go już pozna, to zazwyczaj kocha się go, nie oszukuje, a seks z nim jest ściśle związany z miłością. co ma do tego to, ze ktoś wcześniej uprawiał seks bez zobowiązań? to znaczy, że już nie jest w stanie zakochać się i robić tego z miłości?
beeezdura jak dla mnie.
nic dodac, nic ujac
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
Lidka [Usunięty]
Wysłany: Nie 16 Lis, 2008
Nie zrozumiałaś... co jesli ktoś już tak dawał czadu,że teraz sex to tylko rutyna i trzeba poudawac żeby ktoś innny był zadowolony?? Albo poprostu miało sie wielu przygodnych partnerow a kazdy był lepszy od obecnego??
Nie zrozumiałaś... co jesli ktoś już tak dawał czadu,
w sensie, że szparka już za szeroka i tylko gaśnice idzie jeszcze poczuć?
nie kumam o co Ci kaman.
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Ona chyba sama siebie nie kuma, takie wrażenie odnoszę.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
Lidka [Usunięty]
Wysłany: Wto 18 Lis, 2008
dziewica z dzieckiem!! cud ludzie!! poprostu popieracie sex bez zobowiazan, ale sex to raczej rzecz wypłwajaca z miłosci, a tu twierdzicie ze mozna z kazdym tylko trzeba miec chec. to ja własnie TEGO nie rozumiem...
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
Lidka [Usunięty]
tak... jasne, tylko wiesz, trzeba miec cholerna odwage zdecydowac sie wychowac dziecko nie mając zupełnie nic i dzień w dzień sie martwic czy kupic mleko czy pampersy... ale komu ja to mowie...
nie jestem najmadrzejszy choc swoje mi wpojono .... ''
nie wiesz komu to mowisz bejbe wiec prosze cie
nie bede o tym z toba rozmawial mam nadzieje ze rozumiesz dlaczego.Mam nadzieje ze dobrze wychowasz swojego dzieciaka a temat prostytucja to nie jest odpowiednie miejsce aby o nim pisac . szczerze
Lidka [Usunięty]
nikt im nie kaze tam siedziec-chca to sa... Moja koeżanka była prostytutką,ale na codzień była przesymmpatyczna i cholernie wesoła. W pokoju roxana, Paulina i Mateusz. Roxana: Paulina a umiesz spiewać do mikrofonu?
Paulina: no nie bardzo...
Mateusz:<śmiech>
Roxana: To chodźmy do pokoju, ja mu zrobie loda a Ty sie nauczysz...
a mateusz wiedzial ze musi zaplacic za loda czy ona za friko robila ?
ona jest taka ze az mi szkoda jej jakos odpowiedziec ''konkretnie''
Lidka [Usunięty]
ZA DŁUGO JUZ DZISIAJ NA TYM FORUM SIEDZE i zaczynam z siebie robic idiotke:) tak zwierz@k, masz racje czas to skończyć.. Przynajmniej na dziś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum