ta laska o ktorej pisalam wlasnie byla zawsze gorzej traktowana przez ojca... traktowal ja jakby nie byla jego dzieckiem. ostatnio sama do tego doszla,ze przez ojca mogla sie tak zachowywac. teraz sie co prawda nie puszcza,ale za to jak partnera ma duzo starszego od siebie.tak jakbyojca w nim szukala...
Po za tym, brzydził by mnie fakt
ile kutasów już miała w sobie bleee
A nie brzydzi Cię np. fakt, e ktoś Twoją partnerke/partnera wcześniej posuwał?
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
powiem tak- nie planuję roboty w tym fachu
mogę jakoś żyć prawie że bez kasy, drzeć ryja z gitarą w ręku i żebrać, ale ciała nie sprzedam, bo mam jedno ;o)
mój kolega stwierdził kiedyś, że jeżeli byłby dziewką to puszczałby się codzień na prawo i lewo, dla własnej przyjemności.
w ogole zastanawia mnie jedna kwestia, jak sie idzie do burdelu to oni maja jakis katalog lasek i sie wybiera, czy one wszystkie akurat tancza po rurach i sie palcem pokazuje?
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
moim zdaniem to ma wyglądać tak, że siedzisz przy barze, podchodzi laska i flirtuje, żeby dać facetowi złudzenie, że ją zdobywa. taki rodzaj hipnozy, wtedy jesteś podatny na sugestie, więc kiedy nagle z laski wychodzi tarzan w wersji damskiej (albo i nie)- zaciąga cię do łóżka, ty się nie opierasz... no i masz.
electro: slyszalem ze dokladnie tak dziala w barach po portach w rott, flirt flirt i na koniec babka mowi ze ma pokoj tutaj u gory i ze 50 euro czy cos
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
w ogole zastanawia mnie jedna kwestia, jak sie idzie do burdelu to oni maja jakis katalog lasek i sie wybiera, czy one wszystkie akurat tancza po rurach i sie palcem pokazuje?
wiem, że w jednym burdelu klient siadał na fotelu, burdelmama przyprowadzała cziksy i sobie paluszkiem wybierał (żeby nie było, ze łażę po burdelach - kolega był i mi mówił ) ale co burdel, to obyczaj
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
hehe to nie był nasz miejscowy burdelik, tylko gdzieś na wyjeździe był. chwilę temu było, a w princie to zdaje się kurewki same podchodzą
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
_________________ spotkalem barykady
ludzkiego umyslu
gorsze sa niz wojna
gorsze od faszyzmu
smutny pies
Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 60 Skąd: się biorą sztruksowe marynarki ?
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008
Jeden raz korzystałem ,kumpel stawiał więc czemu nie .Z imprezy w burdelu wróciłem do domu z żelazkiem .
bulimiczka
moze to bzdura ale bardziejszanuje już normalne dziwki etatowe i za hajs niż imprezowe dupodajki.
I tłumaczenie się problemami to bez sensu, kurwa zawsze sie da odreagowac w inny sposób.
A w ogóle takie głupie niestety myślenie - laska daje dupy więc jest szmatą, ok a jak facet sie dyma to co? Jest szmaciarzem?
Nie, jest w pyte gościem bo zaruchał i to mnie wkurwia jak mało co
Męskie dziwki
a dla mnie to durne myślenie z obu stron - ktoś se chce poruchać, ma ku temu okazje, jest zgoda obu stron i jeżeli to sie nie kloci z ich poglądem na przygodny seks - to trzeba być dupodają? nie wszyscy z seksu czynią ceremoniał.
Lidka [Usunięty]
Gorzej zwierzak jeśli ktoś to robi bo lubi,a potem ze swoim zyciowym partnerem tylko udaje. Wyprane z uczuć.
to juz jego sprawa. z seksem jak ze wszystkim - trzeba sie umiec obchodzic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum