Tyle w temacie i wiem już że na Twoje koncerty niema co się wybierać bo tylko wyszukujesz afer których niema
Jaka afera?! Dla mnie to powinna być norma na punkowych gigach, że konserwy, czy kryptokonserwy ustawiają się na robienie gałeczki po gigu. Do tego dziewczyny i chłopaki bez względu na orientację i upodobania okazują sobie dużo czułości na sali.
Ale z drugiej strony, dobry bojkot nie jest zły!
Jaka afera?! Dla mnie to powinna być norma na punkowych gigach, że konserwy, czy kryptokonserwy ustawiają się na robienie gałeczki po gigu. Do tego dziewczyny i chłopaki bez względu na orientację i upodobania okazują sobie dużo czułości na sali.
Czyli miałem rację na samym początku - jakaś konserwa zalazła Ci za skórę i wylewasz swoje żale na internetowym forum bo w realnej rzeczywistości nikt Cię nie słucha i i nie rozumie Twojego problemu ... Którego de facto niema bo sobie go wymyśliłeś
No już nie płakusiaj, tatusiek przytuli dzieciaczka <tuli>
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
napisz wprost o co Ci chodzi.
to Ty jesteś tą kryptokonserwą ? bo strasznie Cię w dupę gryzie ta czułość na sali
a może to Cie gryzie, że Tobie nikt jej nie okazał na sali ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum