Jako, że pytanie zostało bardzo poważnie sformułowane i porusza znany i nierozwiazany dotychczas temat sznurowek, moja odpowiedź również będzie bardzo poważna.
Z moich obserwacji wynika ze kolor sznurowek odpowiada preferencją kulinarnym. Czyli żółte noszą osoby lubiące banany, czerwone - mięso a wegetarianie noszą zielone (łatwo ich poznać bo jak na wegetarian przystało noszą skórzane buty) a wielbiciele placka po węgiersku noszą biało zielono czerwone.
A ja osobiście noszę białe ponieważ jestem wegetarianinem który uwielbia brązowy ryż.
_________________ Panie Prezydencie, pisze do Pana list...
Wysłany: Czw 25 Kwi, 2013
teraz panki chodza w sandałach także pytanie z dupy o sznurówki
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
W glanach nosiłam już czerwone, białe, ale wolę chyba jednak mniej rzucające się w oczy jedna czarna- druga brązowa (tak, nie stać mnie na dwie czarne) no i okazja do zebrania wpierdolu od nastoletnich nazistów mniejsza
_________________ Ekstaza, Ekstaza- to cię poraża
Ekstaza, Ekstaza- zabije cie
Ekstaza, Ekstaza- już nie uciekaj
Ekstaza- i tak dopadnie Cię
_________________ "Owiane mgłą bagniste knieje gdzie miejsce swe ma stara śmierć. W nocnych odmętach ponurym niebie w postaci wiatru roznosi lęk. Polany leśne miejsca przeklęte gdzie starych kręgów pozostał ślad. Tron wielki stanie dla mocy świata W czarnych sukmanach unosi śmierć..."
Ja mam czarne, ze względu, że ponoć butów do pracy mojego rozmiaru (48) pracodawca nie jest mi w stanie załatwić, to chodzę w nich do pracy Ale jak sobie kupię 20 dziurkowe to walnę czerwone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum