NITERS
Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 Aborcja
poszperałem troszkę w koncertach video Aborcja i postanowiłem jeden kawałek zapodać co fajniejsze mam jeszcze koncert na którym gra krótki kaszel i deportacja 68
poszperałem troszkę w koncertach video Aborcja i postanowiłem jeden kawałek zapodać co fajniejsze mam jeszcze koncert na którym gra krótki kaszel i deportacja 68
To oni grali razem na jednej imprezie?
A propos - ABORCJI i w ogóle punka z Łomży (KRÓTKI KASZEL etc.) polecam poniższy link:
Zajebiste fotki !!! (vide zakładka ZESPOŁY).
o kurwa ! znalazłem na tej stronie nazwę zespołu którego kiedyś miałem demówkę, mianowicie: Evacuation Way ! pamiętam, że w chuj mi się podobał kawałek o myśliwych i taki co refren szedł "jedność, równość, szacunek, hardcore". ma ktoś może te nagrania, chętnie bym ich posłuchał, w chuj lat nie słyszałem
NITERS
Wysłany: Śro 15 Gru, 2010 Re: Aborcja
[quote="Don Pedro"]
NITERS napisał/a:
To oni grali razem na jednej imprezie
kaseta video wskazuje że że tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum