jak panna wpierdala sie pomiedzy kumpli czy braci to kurwa zwykla jest
Ojej, panna wykorzystała biednego kolege, co prawda to własnie temu swietnemu kumplowi robiła loda ale pewnie nie było mu dobrze, i wcale tego nie chciał!!!
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
przyglądams ie im walac konia po czyms puszczma sie koledze na twarz. Na koniec zabijam ich oboje i zjadam razem z dzieckiem które jest wlasnie w drodze.
_________________ Na pierwszy rzut oka Tom wydaje się być punkrockowcem, jednak jest zupełnie inaczej:
-jest wulgarny,
-jest kobieciarzem
-nie lubi sportu, jednak uważa, że koszykówka jest super!
Gość
Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006
Tylko i wylacznie odpowiedz D. niema innej mozliwosci
Dołączył: 16 Gru 2003 Posty: 89 Skąd: Stalowa Wola miasto rowerów Płeć:
Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006
Xiao Mei napisał/a:
Putin77 napisał:
Ojej, panna wykorzystała biednego kolege, co prawda to własnie temu swietnemu kumplowi robiła loda ale pewnie nie było mu dobrze, i wcale tego nie chciał!!!
widzisz ja bylem kiedys w podobnej sytuacji po prostu sprawa jest jasna panna trzyma sie z dala od kumpli/braci a kumple/bracia trzymaja sie z dala od panny i koniec tematu niestety spotkalem sie z pannami ktore jak tylko koles odwroci glowe to wskakuje na chuja kazdemu kto sie nawinie nawet kumplowi a nie spotkalem jeszcze kolesia ktory by czerpal przyjemnosc z wyrywania kumplom panny a przynajmniej nikt nie sprawial takiego wrazenia
_________________ biedne dzieci w chinach zbieraja soje w nieludzkich warunkach
badz czlowiekiem jedz mieso
Putin77 napisał:
widzisz ja bylem kiedys w podobnej sytuacji po prostu sprawa jest jasna panna trzyma sie z dala od kumpli/braci a kumple/bracia trzymaja sie z dala od panny i koniec tematu niestety spotkalem sie z pannami ktore jak tylko koles odwroci glowe to wskakuje na chuja kazdemu kto sie nawinie nawet kumplowi a nie spotkalem jeszcze kolesia ktory by czerpal przyjemnosc z wyrywania kumplom panny a przynajmniej nikt nie sprawial takiego wrazenia
Myśle, ze faceci tez nie sa bez winy, jesli tak latwo ich uwiesć!
Druga sprawa, ze niektore dziewczyny maja juz chyba we krwi podchody do facetow swoich kolezanek. Znam ten ból
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2007
Gdybym obudziła się rano i zobaczyła, jak mój facet strzela minetę kumpeli to chętnie przyłączyłabym się do zabawy. Ja tam lubię moje koleżanki, fajne z nich niuńki.
_________________ ♠♥♣♦ jestem wredną suką, ale akurat to wychodzi mi w życiu najlepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum