" PANK to brudas śmieć nieuk i leń leje na szkole!!! "
taa.. taki mały stereotyp.. a teraz na serio! wątpię by ktoś stosował się do tego ↑ olał szkołę bo jest TRU itd.. A ja jestem ciekawy jak Wy podchodzicie do tematu edukacji i wykształcenia...
wykształcenie jest bardziej pankowe niż rzyganie wyżebranym tanim winem w wieku 40 lat. Spokojnie można pracę,edukację itd z punkowaniem pogodzić. Dziś już raczej nauczyciele nie biegają za uczniami z grzebieniem i koszulą. W niektórych robotach wymagają,żeby być w garniakach i wciskać ludziom kity,ale myślę że jest tyle zajęć że można taką robotę spokojnie pierdolić. Co to za głupota,że jak ktoś ma magistra to nie jest tru, trochę z dupy ten temat.
_________________ culture is not your friend
recze bere !
jak bym nie musiał się utrzymywać i byłoby mnie stać to bym po liceum poszedł studiować historię, niestety nie było lekko, więc i studentem nie zostałem. nie widzę nic złego w studiowaniu, a tym bardziej nie widzę w tym nic niepankowego. odnośnie stereotypu, że pank leje na szkołę, to pewnie chodzi, bardziej o sprzeciwianie się nauczycielskiej dyktaturze
Ja nie mam zadnej szkoły ,jedynie 3 grupy przedszkola ,zbieram złom i puszki i tak się utrzymuje Punk=śmieć .Nie warto się uczyć po co to komu potrzebne wszystkie szkoły bym wysadził w pizdziec wtedy byłoby lajtowo .
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
Co to za głupota,że jak ktoś ma magistra to nie jest tru
wcale nie miałem tego na myśli. nawet odwrotnie chce udowodnić że wykształcenie wyższe a punk nie maja nic przeciwko sobie... znam spore ilości (ludzi) studiujących - punków ( nie "PANKUJĄCYCH" studentóf ) i tez jakoś nigdy nie miałem nic przeciwko temu.. < TRU miało być w cudzysłowiu (hba źle odmieniłem..) >
bladaczka napisał/a:
Dziś już raczej nauczyciele nie biegają za uczniami z grzebieniem i koszulą.
ale myślę że jest tyle zajęć że można taką robotę spokojnie pierdolić
i tu sie mylisz. Czasy są takie, przynajmniej u mnie w miescie, ze sie bierze co dają, zakładając że chce się pracować na etacie a nie na śmiećumowie. Moj kolunio skończyłćjakąś technologie żywienia czy inne gówno i po roku udało mu się znaleźć prace - w monopolowym, 1200 na ręke. Cieszy się jak głupi.
Stereotyp przedstawiony przez autora tematu jest po prostu śmieszny i tyle. Sam studiuje zaocznie i mam w kace czy to mi odbiera pank punkty czy nie.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum