Czy uważacie, że to Rosja maczała w tym palce? Ja bym wcale tego nie wykluczył. Rząd rosyjski miał ostatnio ku temu powody, mianowicie coraz więcej prawdy o ich zbrodniach wychodziło na jaw. Pilot nie widział pasa? Wydaje mi się to bardzo mało wiarygodne.
Samolot transportował najważniejsze w państwie osoby, przedstawiciele IPN oraz jedyne osoby które mogły mieć jakieś doświadczenia z sytuacją w Katyniu, czyli rodziny ofiar katyńskich.
Niestety chyba nie. Z tego co przeczytałem na stronie RP, to była lista osób które leciały samolotem. Wyszczególnione były nazwiska rodzin katyńskich, co oznacza, że również przedstawiciele tych osób leciały.
Wykluczyć tego nie można, bo nie wiadomo nic jeszcze. To tylko najgorsze przypuszczenia, które mogą być, ale nie muszą, prawdziwe.
Na rocznicę mordów katyńskich kolejne ofiary polskiej elity... dziwne i strasznie przykre.
spaf_antynazi
Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010
a moze sie Kaczynski ugadal ze wszystkimi ze sie rozjebia a Rosja w zamian odda nam wszystkie dokumenty w sprawie II Wojny Światowej i Katynia... Takie same pierdoly pisze jak Wy
nie widzę właśnie żadnej lipy wręcz przeciwnie widzę kórwa zajebistą bibę dzisiejszego wieczora, ogólną radość śpiew i zabawę huja masz a nie podejście do polityki
Juz Rozgrywki piłkarskie w Polsce zostały zawieszone, cholera! do odwolania ! ;/
_________________ [...] Jestem pojebany, jestem nienormalny, jestem Inny - i niech tak zostanie [...]
„Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
kacperro
Można nie lubić i nie popierać polityki ludzi, którzy zginęli w tym samolocie, ale w życiu nie cieszyć się z tego, ze zginęli. Sam nie przepadałem za prezydentem, kurtyką itd. ale to w końcu ludzie. Poza tym w tym samolocie byli nie tylko politycy....
Co do zamachu, to za mało wiemy na temat całej katastrofy, aczkolwiek wydaje mi się, że był to po prostu nieszczęśliwy wypadek......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum