strasznie sie niepotrzebnie sadzisz:) tak zapytałam,widac odmienne zdania mamy:) dla mnie kolor włosów nie ma nic wspolnego z tym czy ktos mi sie podoba czy nie.
_________________ On dał Jej 6 róż...Jedna z nich była sztuczna...Powiedział:Jeśli ostatnia z tych róż zwiędnie-Przestanie ją kochać...
Blanka
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009
ale ja szanuję Twoje zdanie moja Droga:) ale zapewne jest jakiś typ urody na który szczególnie zwracasz uwagę
_________________ Z racją jak z dupą każdy ma swoją
pakowałam sie w zwiazki z facetami ktorych na oczy nawet nie widziałam przez pierwsze miesiace trwania tego "czegoś" wiec raczej na urode chyba niezbyt lece:)
_________________ On dał Jej 6 róż...Jedna z nich była sztuczna...Powiedział:Jeśli ostatnia z tych róż zwiędnie-Przestanie ją kochać...
słuchajcie nie robmy offtopu,mysle że nieliczna ilosc osob na tym forum wie o co chodzi i niech tak zostanie,a moje zycie osobiste ewentualnie bedzie innym tematem. jak chcesz odpowiem Ci na pw.
uwierz mi mi. w przypadku tej typiary lepiej pewnych rzeczy nie wiedzieć, oszczędzisz sobie turlania się po podłodze ze śmiechu.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Wysłany: Śro 05 Sie, 2009
Black_desert_Rose napisał/a:
pakowałam sie w zwiazki z facetami ktorych na oczy nawet nie widziałam przez pierwsze miesiace trwania tego "czegoś" wiec raczej na urode chyba niezbyt lece:)
mi. napisał/a:
że co ?
najebana była przez pare miechow az na oczy nie widziała -proste.
_________________ KONTROWERSYJNY->NIELUBIANY->POTĘPIANY->CZUJĘ SIĘ ŚWIETNIE!!!
Michałowi ze wsi.
kolor włosów nieważny. jeżeli chodzi o wygląd zew. to patrzę najpierw na twarz i jak jest zbudowany, zadbane dłonie też są super (nie tylko u kobiet).
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
dobrze, że pozbyłam się już rudego
tera mam piaskowy.
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Ryszard
Wysłany: Pon 17 Sie, 2009
ko0niu napisał/a:
Rude kobiety mają plus dziesięć punktów na samym starcie. Kropka.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
_________________ |a and not-a. and fuck u 2.|Takie Nic - Cycki Na Wolności|"Every man should be his own government, his own law, his own church." Josiah Warren|
chuj mnie to obchodzi, rude mają +10 do wszystkiego, bez względu na modę. Jesli jakaś panna jest kaszalotem to jej nic nie uratuje, jak jest ładna to rudość dodaje jej swoistego uroku. Rudość, jasna cera, coś pięknego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum