ivan the vicar
Dołączył: 29 Maj 2010 Posty: 59 Skąd: nowe siedlce crew Płeć:
Wysłany: Nie 18 Lip, 2010
teraz śmigają moje nowe nabytki:
hello bastard 7'
knife in the leg ,no place for boys' 7'
paura ,history bleeds' cd dobra wkurwiona muza w sam raz na takie upały,najlepszy hc trash jest z brazylii
666kobra666
echhhhhh zawsze jakis CHUJEK ba hójeg pojawia sie na forum i psuje wsio ,tak zbanujcie ,wywalcia go albo nie wiem co bo jego głupota jest tak duza i wysoka jak klimandzaro
Wysłany: Pią 23 Lip, 2010
_________________ "Odmawiam walki na rozum z osobą nie uzbrojoną"
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia nie ubiera tego faktu w słowa"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Byłem na niby "pożegnaniu" jako takich aniołów. Zobaczymy ich znów jak wyskoczą ze swoim projektem muzycznym. Dla mnie to będzie istna petarda !!!
Ja os rana zapodaje sobie piękne nuty... black sabbath, black label society, hima, pink floydów, nicka cava, killing joków i jakieś takie podobne klimaty.
Spodobał mi się chyba jeden numer amebixów - Beyond The Sun !
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum