a ja cos ostatnio non stop katuje HC i inne takie wynalazki.
kupie sobie szerokie spodnie i założe bandame już bede HC?
czy ciosy to walki z niewidzialnymi szogunami sa obowiązkowe?
na takie cholerne goraco smigajac na roversie dzis na uszach walił BLACK HALOS i THE SCAMPS i mało co nie rozjechałem 2 krawezników w czarnych mundurkach[po cholere maja czarne?].
Wysłany: Pią 16 Lip, 2010
Kapela ze wsi warszawa
_________________ "Odmawiam walki na rozum z osobą nie uzbrojoną"
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia nie ubiera tego faktu w słowa"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
to dramat ,ja miałem przyjemnosc byc przesłuchiwany przez kolezke murzyna [sierzant[,co miał jamajke na koszulce ,niezły czad szkoda ze jointami nie czestował ale grzeczny byl nie to co jego koledzy [sic] na komendzie !!!!!!!
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE
ivan the vicar
Dołączył: 29 Maj 2010 Posty: 59 Skąd: nowe siedlce crew Płeć:
Wysłany: Pią 16 Lip, 2010
jak bylem małym punkiem to chciałem być policjantem, żeby na legalu napierdalać nazioli
Czy jest ktoś w Polsce, komu nie zalega ten krążek w odtwarzaczu....?
Mi nakurwia w regularnych odstępach czasu odkąd się pojawił. Nadal jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to BDK po zmianach personalnych. Szkoda, że tak nie jest bo na koncertach można by usłyszeć fajne, znane i lubiane numery.
uffffffffffffff nawet muzyka nie pomaga w te upały co za klimat przesrany ,człowiek się meczy nawet w plenerze ,piwo nie pomaga tym razem a muzyka z głosnika w pubie tylko wkur...a zamiast dac zapomnieć. .Kiedy to się skonczyyyyyyy.
Kto nie lubi niech wypierdala z punk rocka,kto nie zna niech też wypierdala. MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ bez bajaderki nie podchodź
666kobra666
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum