|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Ciekawe miejsca w sieci - - punXnotdead.pl - Koncerty, relacje, zdjęcia, muzyka, newsy
AlterScena - Pon 08 Lut, 2010 Temat postu: - punXnotdead.pl - Koncerty, relacje, zdjęcia, muzyka, newsy
Młody serwis, ale z uporem punka dynamicznie działający i ciągle się rozwijający mimo trudnej sytuacji na polskiej scenie punk. Od dłuższego czasu ma opinie skostniałej, leniwej i szarej. Podzielona i zamknięta. Wystraszona i skupiona lokalnie, bojąca się otworzyć, bojąca się autopromocji, bojąca się posądzenia o komercję.
To dziecko AlterSceny, które ma rozruszać nieco klimat. Pokazać, że punk ewoluuje, idzie z czasem by nie umrzeć gdzieś zasypany demówkami w wilgotnej piwnicy
Kto myśli, że to żart ten kinderpunk
Zachęcamy do współpracy z serwisem punXnotdead.pl
Bądź aktywny, działaj!
Główne cele serwisu punXnotdead.pl to informowanie o zbliżających się wydarzeniach muzycznych. Podserwis wiadomości, niedługo będzie rozbudowany o działy gdzie znajdują się aktualności kulturalne, reportaże, wywiady, sylwetki zespołów. Serwis jest uspołeczniony, a więc to nie tylko prosta tablica ogłoszeń, ale również medium, które może skupiać ludzi informujących się wzajemnie o wydarzeniach, nie tylko zamieszczając wpis o koncercie, ale także pisząc artykuły. Dodatkowo każdy zalogowany użytkownik może także zamieszczać własne recenzje oraz dodawać zdjęcia z koncertów. Wszystkie wydarzenia mogą być oceniane i komentowane przez odwiedzających serwis.
AlterScena - Czw 11 Lut, 2010
Od dziś w serwisie punXnotdead.pl po zalogowaniu Użytkownicy mogą dodawać własne artykuły.
Czujesz się na siłach by być dziennikarzem? Dzieje się coś ciekawego w Twoim mieście, masz kapele i chcesz o niej napisać? Ciekawe punkowe inicjatywy? Kultura? Możesz pisać na dowolny temat. Oczywiście w granicach punkowych klimatów.
Od dziś każdy zalogowany Użytkownik serwisu punXnotdead.pl ma taką możliwość. Korekta gratis więc nie bój się błędów
AlterScena - Nie 28 Mar, 2010
» Zobacz naszą fotorelację z otwarcia squatu BERZA w Rudzie Śląskiej
Pozdrawiam i zapraszamy do współpracy
ko0niu - Nie 28 Mar, 2010
mam w tej waszej galerii parę ładnych zdjęć z krakowskich gigów
ko0niu napisał/a: | mam w tej waszej galerii parę ładnych zdjęć z krakowskich gigów |
No fajnie, dlatego powinieneś zadbać o dobra promocję serwisu.  Odezwij się na koncercie to dostaniesz naklejkę z logo.
Pozdr.
ko0niu - Nie 28 Mar, 2010
AlterScena napisał/a: | No fajnie, dlatego powinieneś zadbać o dobra promocję serwisu. Odezwij się na koncercie to dostaniesz naklejkę z logo.
. |
Kurwa cały jestem w skowronkach teraz.
ko0niu napisał/a: | AlterScena napisał/a: | No fajnie, dlatego powinieneś zadbać o dobra promocję serwisu. Odezwij się na koncercie to dostaniesz naklejkę z logo.
. |
Kurwa cały jestem w skowronkach teraz. |
No widzisz, powinieneś, są to naklejki ręcznie robione przez barcelońskie squat'erki z Casanovej
Foxy 68 - Nie 28 Mar, 2010
Ładne chociaż?
Foxy 68 napisał/a: | Ładne chociaż? |
śliczne
ko0niu - Pon 29 Mar, 2010
mówisz o naklejkach czy squaterkach ?
Foxy 68 - Pon 29 Mar, 2010
chuj mnie obchodzą jakieś naklejki wiadomo,że pytam o lalunie.
AlterScena - Śro 28 Kwi, 2010
Dla dziewczyn
punkgirl.pl
Udostępniliśmy rejestrację kont pocztowych w domenie punkgirl.pl
Za pośrednictwem serwisu prokonto.pl Bezpieczna i darmowa poczta w fajnej domenie. Teraz możesz mieć konto np. fajnalaska@punkgirl.pl Lans i bans to dziś podstawa
LOGOWANIE: http://poczta.punkgirl.pl
Logo tymczasowe. Miłej zabawy!
Aneta - Czw 29 Kwi, 2010
Ło jezu...
AlterScena - Czw 29 Kwi, 2010
nazik napisał/a: | Nawet spam na maila dostałem. Czemu nie ma punkboy? |
Jak będzie zapotrzebowanie to się zrobi.
Fajna zabawa z takimi adresami. Ilość kont niestety ograniczona do 1000
Wyobraźcie sobie, że pisze jakaś@punkgirl.pl do jakiegoś@punkboy.pl - czy to nie romantyczne? :hearts:
Old Crewman - Czw 29 Kwi, 2010
Punkboy brzmi zbyt miękko. Punk.pl to jest git
AlterScena - Nie 30 Maj, 2010
[/b]
AlterScena - Śro 01 Cze, 2011
oo minął rok od ostatniego wpisu.
Jak widać po serwisie, punk nie umarł, poza paroma kapelami. Powstało za to masę nowych, ambitnych projektów muzycznych.
Pozdrowionka
Pióro
|
|