|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Zigi - Śro 24 Lis, 2010
Cytat: | A chuja, przejrzałem 54 strony z czapkami i znalazłem jedną, która w miarę mi pasuje, zresztą kupiłem ją. Może i są jakieś klimatowe, ale pochowali je, czy co |
cholera wie, ja pare lat temu w budzie z naszywkami koszulkami itp kupiłem sobie czapke Dropkick Murphys.
Były wtedy jeszcze Agnostic Front, Cro-Mags, Perkele itp.
Na jimmy-jazz były kiedyś chyba czapki The Analogs.
Mrs.Ilona - Śro 24 Lis, 2010
SantaClaus napisał/a: | z cyckow sie nie zartuje | no jasne,że sie nie zartuje... :p
Rotten ja wiem,że chciałeś pomóc ale okazało sie,że to jednak nie ten Bazyl ^^ :p
Surmen - Śro 24 Lis, 2010
no i wasze/nasze/twoje cycki poszły się jebać
Na prawdę przykro mi z tego powodu
Surmen - Śro 24 Lis, 2010
a pomyśl, co przeżywają nazik i rotten
nie wyobrażam sobie co przezywają bo jestem całkowicie pozbawiona empatii :p
suchy693 - Śro 24 Lis, 2010
Surmen napisał/a: | a pomyśl, co przeżywają nazik i rotten | dla ROTTENA/NAZIKA NIE bądzie smutni
suchy693 - Śro 24 Lis, 2010
nazik napisał/a: |
Niedługo zostaniesz mistrzem sucharów
Obrazek | dobrze że chociaż bezcukrowe w mordeczkę
Rotten82 - Śro 24 Lis, 2010
czekam na ten dzień kiedy na tekst "pokaż cycki" ktoś je faktycznie na forum pokaże
Ryszard - Czw 25 Lis, 2010
ko0niu napisał/a: | DROGIE PANKI WROCŁAWSKIE, Ktoś zostawił u mnie na chacie ŁADOWARKĘ DO TELEFONU NOKIA!! Proszę się nie wstydzić, powiedzieć, napisać na pw, zadzwonić, wyślemy pocztą polską. |
No jaszka, że moja. Zgubiłem u ciebie też czapkę, kołnierz i trzeźwość.
Skończył mi sie zapierdol, będę zaglądał na pankzwis!
Wrocław zaprasza Kraków, panowie proszą panie!
ko0niu - Czw 25 Lis, 2010
kołnierz oraz czapkę ma chyba jednak Guj coś mi tak Aśka przebąkiwała wczoraj. Popytaj ludzi. Trzeźwości nie oddamy. Gorzej! Skopiemy kurwę jeszcze bardziej przy następnym spotkaniu
Mrs.Ilona - Czw 25 Lis, 2010
Rotten82 napisał/a: | czekam na ten dzień kiedy na tekst "pokaż cycki" ktoś je faktycznie na forum pokaże | serio to juz mialam zamiar Wam jakies takie naprawde zajebiste cycki z neta tu pierdolnąć,ale cos mnie powstrzymało..
Ooooooo to jest okazja zeby sie napic.Ty,powinienes najpierw wszystkim % postawic a dopiero upominac sie o zyczenia
Najlepszego!!^^
A Ty wiesz,że te zyczenia nie byly tak z dobrego serca- wódeczke teraz proszzzze... :p
nie bedzie cycków zadnych,tam powyzej ktos juz wrzucil focie,patrz i sie napalaj
Kamyla - Czw 25 Lis, 2010
ko0niu napisał/a: | Skopiemy kurwę jeszcze bardziej przy następnym spotkaniu |
Tylko Piątkowi nic nie mówcie:D
suchy693 - Czw 25 Lis, 2010
nazik napisał/a: | Kurwa, nikt mi nawet życzeń nie złożył Chuje i cipy jesteście :: | Przecież DZIEN KOBIET dopiero w marcu kurde
Z okazji przeokazji ja życze ci darmowego karnetu i degustacji w tej fabryce przez 13 dni
Swoją drogą,mogliby tak chociaz raz do roku organizowac darmowy wstep na wódeczke do takiej fabryki... tak w celach komercyjnych :p
nazik napisał/a: | Gdzie można kupić czapkę zimową z jakimś fajnym wzorem? Nie chce najki i adidaska a w sumie tych najwięcej na Allegro |
moze te cie zainteresuja sa na allegro 35/29 zeta
zachariasz - Czw 25 Lis, 2010
Wiecie gdzie można kupić jakieś ćwieki? Coby sobie ubrania doćwieczyć...
sHo - Czw 25 Lis, 2010
zachariasz napisał/a: | Wiecie gdzie można kupić jakieś ćwieki? Coby sobie ubrania doćwieczyć... |
http://allegro.pl/listing...&category=76593
zachariasz - Czw 25 Lis, 2010
Chodziło mi o sklep jakiś... Nie wiem może w jakimś z tymi krawieckimi pierdołami?
Rotten82 - Czw 25 Lis, 2010
zachariasz napisał/a: | Chodziło mi o sklep jakiś... Nie wiem może w jakimś z tymi krawieckimi pierdołami? |
z kaletniczymi artykułami, ale takich fajnych szpiczastych to raczej nie znajdziesz, wg. mnie tylko allegro;/ ale jak znajdziesz to daj cynk bo też szukam
Stanzberg - Czw 25 Lis, 2010
Warszawa, pasmanteria na Próżnej – kilka rodzajów i wielkości ćwieków do wyboru.
Niestety nie wyrabiają kart stałego klienta.
to ten sklep istnieje jeszcze!!!!!!!!! w morde w latach 80 juz ćwieki sprzedawali tam 100% punx rocka
|
|