|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Brodie - Śro 09 Kwi, 2008
nazik napisał/a: | Kurde, kataklizm jakby conajmniej meteoryt palnął w centrum Szczecina. |
nie wiedzialem ze mozna sie tak nudzic jesli telefony nie dzialaly i nie bylo pradu dzień do godziny 17 baardzo zjebany
QkiZ - Śro 09 Kwi, 2008
nazik napisał/a: | W Joomli dobre jest to, że w miare łatwo jest robić własne style. |
no właśnie próbowałem pod Linux'em NVU i plugin ułatwiający tworzenie szablonów, ale coś chyba nie działa. a Ty co być polecał? Dreamwaver'a
Zwierz@k - Śro 09 Kwi, 2008
Mecenas napisał/a: | czy szczecińskie panki też nie maja prądu dzisiaj? |
Szczecin to wczoraj było martwe miasto - sklepy zamknięte, tramwaje nie jeżdżą, ludzi prawie zero na ulicach, nie było cieplej wody... masakra. A i teraz sa przerwy w dostawie prądu...
a w ogóle to chory jestem, oi!
Stanzberg - Śro 09 Kwi, 2008
nazik napisał/a: | Ja? Nie używam żadnych programów, wszystko Photoshop CS3 + notatnik | O kurwa, szacun.
Powiedz, jak wysyłasz mądralo spod CS3 do ImgReady; w poprzednich wersjach był odpowiedni przycisk, a w tej ni ma.
ciocia gienia - Śro 09 Kwi, 2008
Szczecin był wczoraj spoko ! nigdzie browarów w centrum nie mogłem kupić !! Udało się dopiero pod dachami paryża, gdzie zaparkowałem na 5 bosmanków
i jeszcze jedno: w pewnej wiosce miedzy szczecinem i stargardem, gdzie aktualnie pracuje prądu nadal nie ma dzięki czemu zostałem w celu wykonywania czynności służbowych odesłany do domu i w ten sposób pije sobie 2 piwko w zaciszu domu, a że mam robote polegającą głównie na pisaniu maili i gadaniu przez telefon więc koło 14:00 może być wesoło
Stanzberg - Śro 09 Kwi, 2008
nazik napisał/a: | Nie wysyłam. Nie używam ImageReady | W takim razie, jak konwertujesz tabele na kod - ręcznie?
Chyba w CS3 nie ma ImgRd, skorzystałem sobie z CS2.
To będzie najchujowsza strona w sieci.
Marguz - Śro 09 Kwi, 2008
dzień iście męczący. najpierw praca, później 3 godziny sportu, godzinka kosza i 2 nogi, heh ztyrany żem, ale za to sen przednim będzie...4 bramki strzeliłem
gratulacje ! zaiste męczący dzień: odkąd z obowiązków pracowych mnie zwolniono dzisiaj, chłepcze 9-ego bosmanka, na alkomacie mam 2,34 promila, a jutro trzeba za kółko wsiąść (a jeszcze mam 2 piwka tylko na meczyk )
Lolitta - Śro 09 Kwi, 2008
Dzisiejszy dzień był i jest do dupy...
Ogólnie załamka...
W szkole chujnia, spr. z matmy i krtk z angola - dostałam +2, 3 biologie mnie dobiły, zwiałam z wf-u, zrobiłam powaloną dekorację na komunię kuzynki, poszłam na spacer z beznadziejnym kolegą, który się do mnie podwala... A później... bleee... idę spać.. pa wszystkim
Zwierz@k - Śro 09 Kwi, 2008
a ja mam zajebistą grypę żołądkowa - z obu luf mi to samo leci....
Kamyla - Śro 09 Kwi, 2008
Zwierz@k napisał/a: | a ja mam zajebistą grypę żołądkowa - z obu luf mi to samo leci.... |
mi się nad morzem kiedyś przytrafiło...100 metrów nie mogłam przejść do plaży
Marguz - Śro 09 Kwi, 2008
Lolitta napisał/a: | poszłam na spacer z beznadziejnym kolegą, który się do mnie podwala... |
ej mi nie pasuje czyjeś towarzystwo to się kurwa z nim nie spotykam, juz nie wiem który raz słyszę o umawianiu się z osobami których sie nie lubi
Ryszard - Śro 09 Kwi, 2008
Zwierz@k napisał/a: | a ja mam zajebistą grypę żołądkowa - z obu luf mi to samo leci.... |
Kurwa, w tym Szczecinie to rzeczywiście apokalipsa
Friedrich Nietzsche - Śro 09 Kwi, 2008
super
na ktorym boku zaśniesz? moze na brzuchu? jakie masz poduszki i ktora jest twoja ulubiona?
Ryszard - Czw 10 Kwi, 2008
Friedrich Nietzsche napisał/a: | super
na ktorym boku zaśniesz? moze na brzuchu? jakie masz poduszki i ktora jest twoja ulubiona? |
Popieram ogólną wymowę tego posta.
Zwierz@k - Czw 10 Kwi, 2008
Ryszard napisał/a: | Kurwa, w tym Szczecinie to rzeczywiście apokalipsa rotfl |
wczoraj to była apokalipsa jak se bąka z kleksem zajebawszy...
no_future - Czw 10 Kwi, 2008
za chwilę lecim na Szczecin.
jest juz wszystko
Lolitta - Czw 10 Kwi, 2008
nazik napisał/a: | Dziś nie ma ciepłej wody |
U mnie wczoraj nie było...
Kolejny dzień do niczego...
Kto zna jakąś metodę nauczenia się fizyki (dynamika) w jeden wieczór...?
Ogólnie depresja, nic mi się nie chce... No może pochlastać się jedynie mam chęć...
Zjadłam kanapki z nutellą i nic nie pomogło...
Jutro spr. z fizy.. polegnę... tak jak dzisiaj z historii...
Jak przeżyję do jutra to jeszcze tu zaglądne...
Lolitta napisał/a: | No może pochlastać się jedynie mam chęć... |
so emo...
Lolitta - Czw 10 Kwi, 2008
Nie emo, nie....
Już mi przeszły smutki i żale... Mogę iść spać...
heroina - Czw 10 Kwi, 2008
a ja nie
jeszcze francuski na mnie czeka
heroina - Czw 10 Kwi, 2008
ZADANIE:
mając do dyspozycji etyloaminę i dowolne odczynniki nieorganiczne zaproponuj równania reakcji prowadzące do powstania:
a)globalnej wojny termonuklearnej
b)katastrofy ekologicznej
c)zderzenia Ziemi z ciałem niebieskim
d)dokonania przez Boga zagłady złych ludzi
rzygam już chemią dzisiaj
Zwierz@k - Pią 11 Kwi, 2008
dzień dobry! wstałem i pierwsze co mam sraczkę w zajebistym żółtym kolorze!
miłego dnia!
|
|