PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

britta - Pon 31 Mar, 2008

zrypany dzień, nic sie dzisiaj nie działo. nic. :roll:
ojoj jakboli - Pon 31 Mar, 2008

Ja to nie nawidze się nudzić i wkurwia mnie jak kumple nie chcą dupy ruszyć i wyjsc na dwór.
heroina - Pon 31 Mar, 2008

dzień zły. bardzo
mqrcin - Pon 31 Mar, 2008

a pewnie ze zly spoznilem sie na autobus do pracy i 3 km z buta no i godzina w plecy
Marguz - Pon 31 Mar, 2008

sraka, dzień jak częsty poniedziałek, masakryczny kac w pracy, później dochodzenie do siebie w domu, herbata u sąsiada, papieros, chwila kompa, sen i wtorek.
Dev - Pon 31 Mar, 2008

kurwa, jak ja nienawidzę niesłownych ludzi, wielki murzyński chuj im w dupę :evil:

Devotka napisał/a:
wielki murzyński chuj im w dupę

i chcesz im zrobic przyjemnosc

Dev - Pon 31 Mar, 2008

racja!
w takim razie - w oko :twisted:

jak nie ogluchli to i nie oslepna :mrgreen:
Dev - Pon 31 Mar, 2008

No i chuj strzelił DKM... gdybym wiedziała wcześniej...
Nie spotkam nikogo, nic nie zobacze, tylko do końca świata będę gnić w zapyziałym Rz-wie i łazić na KSU kilka razy w roku, bo reszta koncertów to jakieś hc i grindy... :roll: :?
wiedziałam, że to było zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe.

xkrzysiekx - Pon 31 Mar, 2008

heroina napisał/a:
dzień zły. bardzo

przejdzie Ci.chwilowa zawiecha kazdemu sie zdarza

xkrzysiekx - Pon 31 Mar, 2008

Cytat:
Nie spotkam nikogo, nic nie zobacze, tylko do końca świata będę gnić w zapyziałym Rz-wie i łazić na KSU kilka razy w roku, bo reszta koncertów to jakieś hc i grindy...

no tak, lepsze KSU niz np.Schizma :roll: :wink:

Ryszard - Wto 01 Kwi, 2008

Devotka napisał/a:
KSU kilka razy w roku

To przy okazji. Wybiera się ktoś do Ustrzyk na 30-lecie? Nie żebym był jakiś zagorzałym fanem, ale jako wyraz uznania dla Pod Prąd, Ustrzyki i Moje Bieszczady chyba udam się tam na pielgrzymkę. Jak ktoś będzie tam to niech da znać to się ustawim jakoś.

punka - Wto 01 Kwi, 2008

Dziendoberek! Ja juz od 5:30 na nogach :D bawie sie dzis w opiekunke do dziecka-niedlugo moj podopieczny sie obudzi i da mi niezly wycisk-poki co chwilo trwaj :D
Mecenas - Wto 01 Kwi, 2008

Cytat:
To przy okazji. Wybiera się ktoś do Ustrzyk na 30-lecie? Nie żebym był jakiś zagorzałym fanem, ale jako wyraz uznania dla Pod Prąd, Ustrzyki i Moje Bieszczady chyba udam się tam na pielgrzymkę. Jak ktoś będzie tam to niech da znać to się ustawim jakoś.

faktycznie każdy punk powinien odbyć pielgrzymkę do Mekki w Bieszczadach, w jej trakcie popijac jedynie jabole, a po jej odbyciu powinien mieć prawo do noszenia naszywki KSU na kostce :idea:

Mecenas, pod koniec lipca będę w tamtej okolicy bo sobie wymyśliłem szlak beskidzki przejść. No a jak wyrusze na początku miesiąca to dotre tam mniej wiecej wtedy kiedy bedzie koncert, wiec czemu by przyjsc? :|
Nigdy o sobie nie mowilem ze jestem pankiem, niemniej wpasc na ksu akurat w ustrzykach wydaje mi sie zupelnie dobrym pomysłem. Bylem rok czy dwa lata temu jak grali we wro i bylo niezle.

P.S.
TRV pank

QkiZ - Wto 01 Kwi, 2008

ojoj jakboli napisał/a:
600-700 zł za ta prace to troche za duzo?

jak dla mnie to nawet za mało.
nazik napisał/a:
Gdzieś słyszałem, że jakiś typ bierze 1.500 zł za postawienie Joomli I o dziwo ma klientów

a jak. klient się nie zna i nie wie że joomla jest darmowa, można sobie ściągnąć i zainstalować. no i naciągać frajerów.

na końcu mojego postu powinno być : :wink:
poza tym jak mi się wszystko uda to ja też pocisnę w bieszczady, choć nie wiem czy akurat w tym czasie
a KSU to mam dość, tyle razy ich widziałem że już mi się nie chce tego słuchać

xkrzysiekx - Wto 01 Kwi, 2008

nazik napisał/a:

"Inwazja porywaczy ciał" z 78' miażdży

tak!oryginal z 56 ok, ale dziś jednak to tylko ramotka, z kolei wersja Ferrary zwyczajeni syntetyzuje elementy obecne u Siegala i Kaufmana i w sumie mnei troche rozczarowala (choć nei ejst to zły film).

mqrcin - Wto 01 Kwi, 2008

zrywka dzisiaj byla o 5.30 i po co
po to zeby puscic hafta w pociagu i wrocic do domu
za chwile do lekarza ide
skurwysyn 100 za wizyte ale mowi po polsku to musze do niego isc

Nie każdy wie że nazik z bieszczadów to zrobi tanio. :D

no i bylem diagnoza sie mi podoba wrzody na zoladku
zero alkocholu kawy papierosow
zostalo mi tylko dymac
no i leczenie w polsce chyba bo tu calosc czyli gastroskopia dla upewnienia i leczenie okolo 2000 a ja nie mam ubezpieczenia
jade do polski ubezpieczyc sie i leczyc
podobno mialem szczescie ze otwarl sie do srodka bo inaczej zapalenie otszewnej by mnie czekalo czyli jakas godzina zycia
mam zrobic kupke i brac jakis syropek narazie

o kurwa a od czego takie wrzody się robia?

od higienicznego trybu zycia od15 roku zycia
Zwierz@k - Wto 01 Kwi, 2008

mqrcin napisał/a:
no i bylem diagnoza sie mi podoba wrzody na zoladku

ja tez mam i jakoś żyje./ tylko czasem wyląduje na chirurgi, gdzie sam już mowie lekarzowi jaka kroplówkę mi podać i zwalniam sie do domu