|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Dev - Śro 24 Mar, 2010
to tyle czasu ćwiczysz te testy? cienki bolek
jak zrobisz prawko, to mnie przewieziesz
Zwierz@k - Śro 24 Mar, 2010
mojim czinkłeczento, w holenderskim gazie
a testy robie jesli by zliczyc to moze trzeci dzien, bo na jakis czas o nich zapomnialem
Dev - Śro 24 Mar, 2010
myślałam, że od tego czasu co mi pisałeś, że mordujesz te pytania, bo to byłoby już przegięcie pałki
właśnie mówią, że wiosna - za szybko jeżdżą - więcej wypadków.
ja teraz chodzę po całym mieście na kaczorach.
martwią mnie też te motory-kamikaze..
heroina - Czw 25 Mar, 2010
Zwierz@k napisał/a: | mojim czinkłeczento, w holenderskim gazie | jak byłam ostatnio w kielcach to spotkałam kolesi od czinkłaczento 2 razy. jeden sobie kupował okulary i schował je w kurtce (wiadomo, obciach), a drugim razem poradzili mi, żebym grzane wino zagrzała sobie na kaloryferze
Dzemu - Czw 25 Mar, 2010
wawrzon napisał/a: | zmotoryzowane panki ! Nie swoim bo mej "konkubiny" ale byliśmy po autko...
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12098739
za 6 oddał i git miód malina. Czerwony polo diabeł pożyczany od rodziców już nie będzie świadkiem pankowych festiwali i wyjazdów
Chwale się bo się ciesze i chuj. ładne ? |
Powiem Ci ze za taka kasa to Warto! To co, milego smigania zycze!
mqrcin - Czw 25 Mar, 2010
Wczoraj zacząlem remont pokoju .Pozbijałem tynki gdzie spadały i narzuciłem nowe a dzisiaj szpachlowanie ale szpachli mi nie dowieżli jeszcze . Tylko że już mi się nie chce
QkiZ - Czw 25 Mar, 2010
mqrcin napisał/a: | Tylko że już mi się nie chce | Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce... <marzy>
Dzemu - Czw 25 Mar, 2010
To chyba jak kazdy! Jakis na ta wiosne leniwy.
Mecenas - Czw 25 Mar, 2010
mnie tam wiosna spręża do działania
jak jest słońce i ciepełko to aż chce się żyć
Mecenas napisał/a: | to aż chce się żyć |
ALE NA ŁAWECZCE Z PIWEM A NIE PRZY ŚCIANIE ZE SZPACHLAMI
Foxy 68 - Czw 25 Mar, 2010
przed chwila była u mnie w robocie czarna baba. ala tak typowa kamerunka. ciemna jak heban,nos jak bokser,oczy jak pięć złotych, ryj jak nie wiem co bo takich paskudztw nie widzialem wczesniej. ale do czego zmierzam, nie chciala ze mna rozmawiac to jest rasizm kurwa mac!
DZIURY POKLEJONE SCHNIE
A JAK WYSCHNIE TO CALE ŚCIANY DO SZPACHLOWANIA
QkiZ - Czw 25 Mar, 2010
Cytat: | ALE NA ŁAWECZCE Z PIWEM A NIE PRZY ŚCIANIE ZE SZPACHLAMI |
Mnie wiosna wprawia w dobry humor, ale nie w chęć do pracy. Wręcz odwrotnie. A wiosnę poznaje po tym jak laski na ulicach zaczynają się do mnie uśmiechać, ot tak bez powodu
QkiZ napisał/a: | A wiosnę poznaje po tym jak laski na ulicach zaczynają się do mnie uśmiechać, ot tak bez powodu |
PATRZ IM WTEDY W OCZY. 90% Z NICH ŚLICZNIE SIĘ KRĘPUJE
QkiZ - Czw 25 Mar, 2010
Czy ja wiem czy krępują... Nie sądzę. Tutaj jest moment na Twój ruch, możesz je zaskoczyć nie tylko patrzeniem, ale podejściem i zagadaniem. Myślę, że ma się wtedy dużą szansę powodzenia. Chętnie sam bym sprawdził czy laska odwzajemniła by chęć poznania mnie, ale mój kręgosłup moralny mi na to nie pozwala. Pewnie mojej dziewczynie by się to nie podobało, jakbym zagadywał różne lachony na ulicy, nawet w celach naukowych
ko0niu - Czw 25 Mar, 2010
Chciałem powiedzieć, że jakąś godzinę temu otarłem się o żywą legendę, człowieka o wielkim potencjale. Poczułem się wyjątkowo, mistrz we własnej osobie, jedyny w swoim rodzaju:
Oi Oi Oi! Punkrock Oi! Marcheva Oi!oi!oi!
Tylko co on robił na miasteczku studenckim AGH w Krakowie. W dodatku we fleku i czapce przy 20 stopniach ciepła.
Stanzberg - Czw 25 Mar, 2010
Dzieciom będę o Marchewie opowiadał, zwłaszcza, że za 20 lat pewnie będzie już klasycznym normalsem, tylko że z zabawną przeszłością.
Tak, rozmawiałem raz z NIM.
Kamyla - Czw 25 Mar, 2010
ko0niu napisał/a: | W dodatku we fleku i czapce przy 20 stopniach ciepła. |
nie zapominaj Koniu, że jest to prawdziwy pank, który się pogody nie boi i zrobi wszystko żeby trzymać fason.
Na dodatek ma anarchistycznego malucha...pankrok to nie rurki z kremem!
Zigi - Czw 25 Mar, 2010
ja go widziałem kilka razy ale jakos sie krępowałem zagadać
wawrzon - Czw 25 Mar, 2010
Tak to możecie tutaj pierdolić...
Jak bym widział marchojwe to pierwsze co to cyk cyk i foteczka na pamiątkę. inaczej to o dupę rozbić... tak "widzieć" to z okien pociągu czy coś... zjebałeś konik
ko0niu - Czw 25 Mar, 2010
następnym razem poproszę autograf na cycuchach specjalnie dla ciebie, Michał.
heroina - Czw 25 Mar, 2010
ko0niu napisał/a: | Chciałem powiedzieć, że jakąś godzinę temu otarłem się o żywą legendę, człowieka o wielkim potencjale. Poczułem się wyjątkowo, mistrz we własnej osobie, jedyny w swoim rodzaju
Oi Oi Oi! Punkrock Oi! Marcheva Oi!oi!oi! | też go widziałam! natknęłam się w kotlinie kłodzkiej jak byłam ze starymi na wycieczce krajoznawczej (też był ze starymi ).
zanim wywalczyłam aparat (chcieli se kurwa jakieś panoramy robić ) to zniknął mi z oczu
jeszcze go kiedyś spotkam!
rozwal - Czw 25 Mar, 2010
kto to marchewa?
Ryszard - Czw 25 Mar, 2010
Kamyla napisał/a: | Dzieciom będę o Marchewie opowiadał, zwłaszcza, że za 20 lat pewnie będzie już klasycznym normalsem, tylko że z zabawną przeszłością. |
True panks never die i chuj. On nie zginie, on pozostanie.
Punkracy - Pią 26 Mar, 2010
http://www.youtube.com/watch?v=6utDdnJxB9c Ryszard napisał/a: | True panks never die i chuj. On nie zginie, on pozostanie. |
|
|