|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
Biały - Sob 05 Lut, 2011
Hej, umuzycznione panki poradźcie mi - chciałbym kupić sobie jakieś drugie wiosło, ale bez szału. Wymagania jakie musi spełniać to przede wszystkim wygoda i przystępna cena (myślę 600-800 zł). Nie chcę targać swojego sprzętu z chaty do Poznania, a na coś ludzkiego do poćwiczenia i pogrania by się przydało. Myślałem nad Cortem Z40, ale nie miałem tego nigdy w łapie. Podobno nawet, nawet... Dodam tylko, że nie chcę kupować żadnego Les Paula, bo już mam jednego LP Standarda, a życie trzeba sobie urozmaicać.
A tak poza tym, to strasznie chujowa pogoda, strasznie chujowa sesja i burdel administracyjny sięgający zenitu.
ko0niu - Nie 06 Lut, 2011
Biały Corty to bardzo dobre gitary czesto za śmieszne pieniądze, ostatni raz na cortach zdarzyło mi się grać ze 3-4 lata temu, ale myślę, że firma nie zeszła na psy. Ale akurat z40 to chyba troszkę lespaulowata gitara o ile się nie mylę, poszperaj w ich innych modelach jak chcesz odmiany.
co do pogody to u nas nakurwia jakiś halny i nastrój ogólny jest taki, że się chce ludziom wieszać.
Biały - Nie 06 Lut, 2011
Niby i trochę lespaulowaty, ale jednak inny. Generalnie raczej jestem wyznawcą dwóch humbuckerów... Jak będę miał wolną chwilę, to trzeba gdzieś pojechać do salonu sobie na tym pograć.
BadMotherfucker - Nie 06 Lut, 2011
A ja bym mimo wszystko zamiast kupować wiosło ze sklepu poleciłbym Ci znaleźć jakiegoś dobrego lutnika i w tej cenie zrobić sobie na zamówienie sprzęt
Ja u Witkowskiego robiłem sobie bas - 1300 zł już kawałek czasu temu wydałem. Nawet lekkiego banana mi na gryfie zrobił i lakierem samochodowym pomalował co by solidniejsza była - sądzę że nawet za parę lat będzie to dobra rzecz
Foxy 68 - Nie 06 Lut, 2011
Meceno, trafiłeś do domu?
Ja sobie z dziunia pogadałem a z tą drugą później
bladaczka - Pon 07 Lut, 2011
śniło mi się dziś, że bulby i the coiots dawali koncerto w lokalnej spelunce analogsi też się tam przewijali
Mecenas - Pon 07 Lut, 2011
ja tez se pogadałem, prawie godzine na telefonie wisiałem, kurwa nienawidzę rozmawiac przez telefon
Foxy 68 - Pon 07 Lut, 2011
Ja tam lubie gadaćé przez telefon. Z zimomem jak na skypie gadam to nie raz po 2 godziny bez problemowo.
bladaczka - Pon 07 Lut, 2011
mnie to wkurza,bo wolę widzieć rozmówcę
heroina - Pon 07 Lut, 2011
śmierdzę spalenizną
suchy693 - Pon 07 Lut, 2011
Ja dzisiaj pokłóciłem sie ze swoim starym,kurwa nie moze zrozumiec ze czlowiek chce zyc po swojemu i nie wyrósł z buntu . Pewnie kazdy tak ma ze swoimi starymi zwłaszcza ci młodzi 17/18/22 latkowie ,no nic nie zmienilo się od lat 80 w ich kumaniu to tyle
PepsiPL - Pon 07 Lut, 2011
No, zacząłem ferie. Sesji mówię: dziękuję, dobranoc! .
Marchin - Pon 07 Lut, 2011
Dziś na poprawce egzaminu z fizyki ziomuś ogłosił ze kolejnych terminów nie przewiduje także ja również na dobre rozpoczynam ferie zimowe.
Biały - Pon 07 Lut, 2011
Ciesz się. Ja walę już trzeciego enerdżi drinka z Biedronki, bo czeka mnie dłuuuga noc nad książką... Ciężko się czyta po kilku godzinach ślęczenia zdania w stylu:
"[...]analiza dzieła literackiego jako intersubiektywnego przedmiotu intencjonalnego, mającego swój bytowy fundament poza czystą świadomością, świetnie nadawała się do polemiki [...]"
To jeszcze idzie ogarnąć, ale zdarzają się takie perełki, że rozkminiam je czasem po piętnaście minut
ko0niu - Pon 07 Lut, 2011
dziś 5 h na egzaminie z praktycznej nauki języka angielskiego. Rozkurwiłem dziada, jutro wyniki, 4 części, każda punktowana osobno, muszę uzyskać "overall score 60%" ale mogę upierdolić tylko jedną część. Powinno być bez przypału szczególnie, że z jednej części przewiduję wynik bliski 100%
heroina - Pon 07 Lut, 2011
od tego co wypocę z siebie jutro o 10 zależy czy mnie wyjebią z uczelni czy nie.
więc trzymać kciuki, żembym się pociła dużo
jebać reksone
Rotten82 - Pon 07 Lut, 2011
ostatnio kupiłem na allegro kierownicę do playstation 2 za 5.50zł;] dzisiaj ją dostałem i nie dość, że hula pod ps2 to jeszcze jest kompatybilna z pc;] kurwa ale mam frajdę!
Dzemu - Wto 08 Lut, 2011
Ale pizga na dworzu, masakra. Cale szczescie ze troche posiedze w domu bo od piatku do poniedzialku w samochodzie to lipa.
BadMotherfucker - Wto 08 Lut, 2011
Ależ się najebałem
Zaczęliśmy we trójkę w niedzielę po południu i skończyliśmy parę godzin temu - poszło 10 butelek cytrynówki i krata piwa. W sumie to nadal napierdolony chyba jestem
suchy693 - Śro 09 Lut, 2011
Wyszło słońce jest przyjemnie oby tak dalej ,wiosno napierdalaj
Dzemu - Śro 09 Lut, 2011
Po ogarnieciu wody w piwnicy, moge powiedziec ze mam namiestke wiosny, wpada sloneczko przez okienko co jakis czas.
ameb-x - Śro 09 Lut, 2011
ale piękna pogoda, czas rzucić pracę
BadMotherfucker - Śro 09 Lut, 2011
Ja już po grypie - przepiłem kurwe cytrynówką lubelską
Aneta - Śro 09 Lut, 2011
nazik napisał/a: | Kiedyś próbowałem leczyć się wódą |
i stosujesz tą kurację dzień w dzień ;> to może dlatego było źle ?
Nina.E - Śro 09 Lut, 2011
mqrcin,
yyyy moze nie pic - ?
|
|