PUNK FORUM
Forum Punkowe

Koncertowe Archiwum - 17.04.2010 - Warszawa - PERKELE

wawrzon - Sob 26 Gru, 2009

robimy wesoły pociąg... nie ma bata:)

Kamyla - Sob 26 Gru, 2009

ko0niu napisał/a:
finansowo - raczej średniawo

szybko o tym zapomnisz :faja:
impreza nie do przepuszczenia!

Stanzberg - Pon 28 Gru, 2009

Będę na 99%, odżałuję tą biedną Progresję jakoś.
Biały - Pon 28 Gru, 2009

tyż chyba wbiję.
Mecenas - Pon 28 Gru, 2009

ja to nawet tą warszawę odżałuję :bad:
Anonymous - Pon 28 Gru, 2009

Do kogo moge sie pryztuli y Wrocawia do WWy?? Nie ma bata żebym tam nie pojechała. Prezencik urodzinowy :)
_pulpet_ - Pon 28 Gru, 2009

Plaster ma mnie odwiedzic z tej okazji ale nie wiem czy sie znacie :wink:
Anonymous - Pon 28 Gru, 2009

możemy sie poznać w pociagu :)
Stanzberg - Pią 08 Sty, 2010

Pasjonująca dyskusja o klubach tutaj: http://forum.punkserwis.o...html?highlight=
resurrect - Śro 17 Mar, 2010

Koncert już za miesiac!

od dziś bilety kolekcjonerskie do kupienia w Traffic klub(Warszawa, ul.Bracka 25)
bilety online dostępne na http://www.progresja.com

Mecenas - Nie 28 Mar, 2010

chuja a nie kolekcjonerskie,
robię listę na naocleg na skłocie na klaudyny, ilośc miejsc ograniczona :!:

ko0niu - Nie 28 Mar, 2010

Mecu możesz mi zabookować jakieś 2 m2 na podłodze :*
antipop77 - Nie 28 Mar, 2010

dobra, to kto z Wro uderza?!
Czarny! - Pon 29 Mar, 2010

Żałuję, ale niestety wyjazd raczej odpuszczę... kasa nie rośnie na drzewach...a dawno w robicie takiej lipy jak teraz nie miałem.
antipop77 - jak chcesz jest opcja autobusu ze Świdnicy, może ekipa będzie jechać przez Wrocław, jak coś odezwij się - zawsze autobusem lepiej :)

Stanzberg - Pon 29 Mar, 2010

Mam już bilety na tę kąpiel w hektolitrach potu, mam nadzieję, że Perkele wozi ze sobą w merchu kąpielówki z nazwą bandu.
Mecenas - Pon 29 Mar, 2010

ja bym wolał ręcvznik :mrgreen:
Foxy 68 - Pon 29 Mar, 2010

a ja czepek :lol:

Biletu nie mam bo nie ma kiedy iść kupywać a w sobote ten pierdolnik nie czynny. Albo się do kogoś śmiechnę albo znowu od jakiejś laluni odkupie w promocyjnej cenie tańszej niż w pre-orderze

magdalenik - Pon 29 Mar, 2010

można się przenocować u kogoś? :smile:
ja i hans prosimy uprzejmie :razz:

Ryszard - Pon 29 Mar, 2010

Antipop, z Wroc będzie jechać mocna ekipa pociągiem. Na Warhead wypaliło i był po drodze ogień z dupy. Znaczy... z tego co pamiętam to był :lol:

Magda, Wy jedziecie z Krakowa?

antipop77 - Pon 29 Mar, 2010

chetnie bysmy sie z kumplem przykolegowali w takim razie, jesli nie macie nic naprzeciwko. jak cos to sie na priv zgadamy, okejka?
ko0niu - Pon 29 Mar, 2010

Magda, Hans jesteśmy w kontakcie bo ja będę również uderzał pociągiem z Krk. Szykuje się gruba biba jak tak patrze ile osób się wybiera znajomych.
magdalenik - Pon 29 Mar, 2010

no właśnie, strach mnie ogarnia na sama myśl o tym! :grin:

np w ostatnia sobotę piliśmy wódę nieświęconą pod mostem nad wisłą z węgrami,a raczej z jednym, który przetrwał - 11 kolegów padło :grin: ja już mam dość koncertów powoli :mrgreen:

Foxy 68 - Wto 30 Mar, 2010

O! Dobrze,że będziecie. Istnieje szansa na odzyskanie mojej 88% DIY zapalniczki? :razz:
bart6977 - Wto 30 Mar, 2010

Szukam osób chętnych na jazdę busem na PERKELE do Wawy ze Świdnicy Wro i okolice 3,50 od kilometra.Bus 20 osobowy lub przy większej ilości chętnych autobus 32 miejscówki.
bart6977 - Wto 30 Mar, 2010

wawrzon napisał/a:
Obrazek

robimy wesoły pociąg... nie ma bata:)

A może ktoś jest chętny na busika ze Świdnicy Wro i okolic 3,5 za km w miarę tanio.Busik 20 osobowy bo więcej raczej nie będzie żeby brać 32os.