|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 17.04.2010 - Warszawa - PERKELE
wawrzon - Sob 26 Gru, 2009
robimy wesoły pociąg... nie ma bata:)
Kamyla - Sob 26 Gru, 2009
ko0niu napisał/a: | finansowo - raczej średniawo |
szybko o tym zapomnisz
impreza nie do przepuszczenia!
Stanzberg - Pon 28 Gru, 2009
Będę na 99%, odżałuję tą biedną Progresję jakoś.
Biały - Pon 28 Gru, 2009
tyż chyba wbiję.
Mecenas - Pon 28 Gru, 2009
ja to nawet tą warszawę odżałuję
Anonymous - Pon 28 Gru, 2009
Do kogo moge sie pryztuli y Wrocawia do WWy?? Nie ma bata żebym tam nie pojechała. Prezencik urodzinowy
_pulpet_ - Pon 28 Gru, 2009
Plaster ma mnie odwiedzic z tej okazji ale nie wiem czy sie znacie
Anonymous - Pon 28 Gru, 2009
możemy sie poznać w pociagu
Stanzberg - Pią 08 Sty, 2010
Pasjonująca dyskusja o klubach tutaj: http://forum.punkserwis.o...html?highlight=
resurrect - Śro 17 Mar, 2010
Koncert już za miesiac!
od dziś bilety kolekcjonerskie do kupienia w Traffic klub(Warszawa, ul.Bracka 25)
bilety online dostępne na http://www.progresja.com
Mecenas - Nie 28 Mar, 2010
chuja a nie kolekcjonerskie,
robię listę na naocleg na skłocie na klaudyny, ilośc miejsc ograniczona
ko0niu - Nie 28 Mar, 2010
Mecu możesz mi zabookować jakieś 2 m2 na podłodze
antipop77 - Nie 28 Mar, 2010
dobra, to kto z Wro uderza?!
Czarny! - Pon 29 Mar, 2010
Żałuję, ale niestety wyjazd raczej odpuszczę... kasa nie rośnie na drzewach...a dawno w robicie takiej lipy jak teraz nie miałem.
antipop77 - jak chcesz jest opcja autobusu ze Świdnicy, może ekipa będzie jechać przez Wrocław, jak coś odezwij się - zawsze autobusem lepiej
Stanzberg - Pon 29 Mar, 2010
Mam już bilety na tę kąpiel w hektolitrach potu, mam nadzieję, że Perkele wozi ze sobą w merchu kąpielówki z nazwą bandu.
Mecenas - Pon 29 Mar, 2010
ja bym wolał ręcvznik
Foxy 68 - Pon 29 Mar, 2010
a ja czepek
Biletu nie mam bo nie ma kiedy iść kupywać a w sobote ten pierdolnik nie czynny. Albo się do kogoś śmiechnę albo znowu od jakiejś laluni odkupie w promocyjnej cenie tańszej niż w pre-orderze
magdalenik - Pon 29 Mar, 2010
można się przenocować u kogoś?
ja i hans prosimy uprzejmie
Ryszard - Pon 29 Mar, 2010
Antipop, z Wroc będzie jechać mocna ekipa pociągiem. Na Warhead wypaliło i był po drodze ogień z dupy. Znaczy... z tego co pamiętam to był
Magda, Wy jedziecie z Krakowa?
antipop77 - Pon 29 Mar, 2010
chetnie bysmy sie z kumplem przykolegowali w takim razie, jesli nie macie nic naprzeciwko. jak cos to sie na priv zgadamy, okejka?
ko0niu - Pon 29 Mar, 2010
Magda, Hans jesteśmy w kontakcie bo ja będę również uderzał pociągiem z Krk. Szykuje się gruba biba jak tak patrze ile osób się wybiera znajomych.
magdalenik - Pon 29 Mar, 2010
no właśnie, strach mnie ogarnia na sama myśl o tym!
np w ostatnia sobotę piliśmy wódę nieświęconą pod mostem nad wisłą z węgrami,a raczej z jednym, który przetrwał - 11 kolegów padło ja już mam dość koncertów powoli
Foxy 68 - Wto 30 Mar, 2010
O! Dobrze,że będziecie. Istnieje szansa na odzyskanie mojej 88% DIY zapalniczki?
bart6977 - Wto 30 Mar, 2010
Szukam osób chętnych na jazdę busem na PERKELE do Wawy ze Świdnicy Wro i okolice 3,50 od kilometra.Bus 20 osobowy lub przy większej ilości chętnych autobus 32 miejscówki.
bart6977 - Wto 30 Mar, 2010
wawrzon napisał/a: | Obrazek
robimy wesoły pociąg... nie ma bata:) |
A może ktoś jest chętny na busika ze Świdnicy Wro i okolic 3,5 za km w miarę tanio.Busik 20 osobowy bo więcej raczej nie będzie żeby brać 32os.
|
|