PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

wawrzon - Czw 11 Mar, 2010

Zwierz@k napisał/a:
Od dziś mówcie mi burżuj - pank. Zafundowalem se nowka funkiel ramoneske :cool:

:faja:

też kiedyś kupię... ile dałeś?

Zwierz@k - Czw 11 Mar, 2010

duzo :mrgreen:
ko0niu - Czw 11 Mar, 2010

ja mam na oku takie po 500 zł, gość szyje na miarę więc można się wylansować 200%. Szkoda, że póki co muszę kupić kurtkę na wiosnę i 130 zł na harringtonkę warriora z clothes of london wydaje mi się dosyć poważnym wydatkiem kiedy spoglądam na stan konta oraz datę w kalendarzu. :mrgreen:

no to ja zassalem taniej, za 400 zl. generlanie to w chuj sosu jest, ale wiem ze taka kurtka to wydatek na lata.
Mecenas - Czw 11 Mar, 2010

w kielcach gość szyje za 500, się nawet zastanawiałem,ale trochę mi szkoda tyle kapuchy

Zwierzu, zapodaj jak możesz zdjęcia tej katany, jak ona leży itd. Zawsze to stówe mniej, a nóż by się odłożyło kiedy takie pieniądze. Mój ojciec np swojego ramonsa jakieś 15 lat nosił, potem zaczęło się łatanie u kaletnika, teraz wisi w szafie bo jest mocno złochana, plecy że tak powiem, zaczęły się rozpadać :/

włala ;)

kubarockman - Czw 11 Mar, 2010

a kiedys to ponoc z czerwonymi podpinkami byly, mozna takie teraz dostac?

allegro.pl i szukaj czasami się trafiają, ale zazwyczaj w monstrualnych rozmiarach
ja bym skóry na allegro chyba nie kupił, to trzeba przymierzyć inaczej może być niefajnie, a jak kupujesz katane za tyle kasy to chyba trzeba mieć pewność. To nie dżinsóweczka za 30 zł ;-)

Ryszard - Czw 11 Mar, 2010

mój brat nabył kiedyś w lumpie drogą kupna skórę motocyklówę za kilkanaście złotych. zamek był do wymiany (3 dychy) + musiałem podszyć jedną kieszeń. Kurtałka jak dla mnie zajebista.
Generalnie po szmateksach czasem warto poszukać, można naprawdę trafić niezły skórzany kąsek - od spodni po katany. ;-)
Poza tym, no nie oszukujmy się: kupić skórę za kilkadziesiąt złotych = bardziej pankrok, niż wydać na nową, wylansowaną kurtkę pół tysiaka.

Mecenas - Czw 11 Mar, 2010

rysiek: wawrzon przed chwila opowiedział historię z pociągu na łorhed jak zaprosiłeś panią do przedziału na pół godziny :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ryszard - Czw 11 Mar, 2010

Wszystkiemu zaprzeczam :lol: :lol: :lol:

Nie jestem pewien o jakiej akcji mówi, w którą stronę jechalismy wtedy? Jak DO ustki to chyba pamięć troszku odmawia posłuszeństwa. :rotfl:

wawrzon - Pią 12 Mar, 2010

panią z ciąży :jupi:
Ryszard - Pią 12 Mar, 2010

o kurwa, że co? :lol:
ko0niu - Pią 12 Mar, 2010

panią w ciąży, zajebałeś jej tekstem "Co pewnie chcesz sobie usiąść" ona "No byłoby miło" a ty "to ja cię puszczę" ...."ALE NA PÓŁ GODZINY" :lol: :lol: Jechaliśmy DO Ustki, to było już jakoś jak Hans z Magdą się dosiedli czyli za Poznaniem (?) Jeśli mnie pamięć nie myli.

Hans z Magdą się dosiedli we Wroc ! i to kurwa na dwie minuty przed odjazdem pociągu...
rozwal - Pią 12 Mar, 2010

hahaha, caly rysiu :D
Ryszard - Pią 12 Mar, 2010

?!?!!?!?!!?!?!?!
To jest prawda?! :lol: :jupi: :rotfl: :crazy: :lol:
Nowa jakość, zaskoczyłem sam siebie!

heroina - Pią 12 Mar, 2010

ale z jakimś butakowatym baranem jechała. swoją drogą dlaczego chcieli się dosiąść właśnie do nas? przecież cały pociąg był jednakowo zajebany ludźmi, a w okolicy naszych 2 przedziałów dodatkowo zarzygany... chyba nigdy nie pojmę dlaczego ludzie się zachowują aż tak głupio :crazy:

"przeciez to jest jakaś paranoja! tutaj rzygi płyną!"

hehehe

mecu - też piłeś wczoraj sam ? Ale zrobiłem sobie bal... teeraz mam telepawke :)

Mecenas - Pią 12 Mar, 2010

ta, ale nie mieałem siły skonczyc tej flaszki
Dev - Pią 12 Mar, 2010

ko0niu napisał/a:
"Co pewnie chcesz sobie usiąść" ona "No byłoby miło" a ty "to ja cię puszczę" ...."ALE NA PÓŁ GODZINY"

Rysiek jest pojebany :lol: :lol:

heroina - Pią 12 Mar, 2010

to oni byli pojebani.
Zwierz@k - Pią 12 Mar, 2010

Ryszard napisał/a:
kupić skórę za kilkadziesiąt złotych = bardziej pankrok, niż wydać na nową, wylansowaną kurtkę pół tysiaka.

w lumpach, a przynajmniej tych ktore odwiedzam ja to jeszcze ramoneski nie widzialem. kupilem jedna na allegro - przeklamanie w wymiarach sprawilo ze nie moiglem jej zapiac.
zreszta na chuj ja sie tlumacze? :grin: pieniadz zarabiam - pieniadz wydaje, moja rzecz :razz: :mrgreen: :twisted:

Rotten82 - Sob 13 Mar, 2010

ja namiętnie po lumpach krążę i też znaleźć nie mogę;/ na allegro nie chcę kupować takich rzeczy, bo później kurtka za długa, a rękawy za krótkie, czy inny feler