|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Hamel - Śro 20 Sty, 2010
Mnie ostatnio - czekającego za kumplem na jego klatce - zaskoczyła idąca stara, gruba baba, która nie zauważywszy mnie spierdziała się głośno na dwa piętra . Do teraz nie wiem, czy po tym fakcie na prawdę mnie nie zauważyła i poszła, czy było jej tak wstyd, że udawała iż mnie nie ma
Kamyla - Śro 20 Sty, 2010
Dobrzy sasiedzi Koniu!
Moi chyba sami nie wytrzymali nowego rowerka synka i mu to schowali bo się Szymuś uspokoil.
Hamel-sądze, że robi to notorycznie i miała po prostu wyjebane
ko0niu - Śro 20 Sty, 2010
lubimy heej pierdolić stare grube kurrrwy ...
wawrzon - Śro 20 Sty, 2010
heej
heroina - Śro 20 Sty, 2010
pierdolić kamienie z dużej odległości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam przedostatnie nazwisko, zaliczenie niby wg alfabetu. ćwiczenia trwają 1,5godziny. po 2 godzinach czekania na moją kolej na zimnym korytarzu i siedzenia równie zimnej podłodze (bo po chuj ustawić jakąś ławkę...) wyszedł pan od ćwiczeń i oznajmił mi radosnym głosem, ze już dzisiaj nie zdąży mnie przepytać, bo wchodzi następna grupa.
kurwa mać, mógł sobie obliczyć ile ma czasu na osobę, żeby wszyscy zdążyli
tym magicznym sposobem straciłam 2 cenne godziny życia i wkurwiłam się niemiłosiernie
a i tak z tych ludzi co zdążył przepytać tylko 2 zaliczyły.
resztę śpiewająco ujebał.
kurwa.
jutro koło z matmy (już wiem, że nie mam szans) i gleboznawstwa. w piątek botanika i drugie podejście do tych zasranych kamieni
przypomniało im się kurwa na koniec, że ocen brakuje
Ryszard - Śro 20 Sty, 2010
Jutro wojny.
Będzie dżez!
Brodie - Śro 20 Sty, 2010
ten temat powinien sie nazywać "ponarzekaj sobie na jebane studia"
Anonymous - Śro 20 Sty, 2010
to temat sezonowy wiec sie nie opłaca przenosic
sobota i niedziela:matma-pisemny i uwaga USTNY, polski,historia,fizyka. obleje tą szkołe
Dev - Śro 20 Sty, 2010
na razie wszystkie 5 wpisów z oceną 5.0, tylko z ang. mi dała łajza 4.5, mimo iż jestem najlepsza na roku. ale i tak jest git, może uda się mieć ze wszystkiego pozostałego 5.0.
wiem kujon ze mnie, ale jestem kurde Weltmeister, że po 3 latach niemieckiego w LO na miernym poziomie, wymiatam sobie na germanistyce u nas, która należy do najlepszych w Polsce
ale się pochwaliłam, no ale cóż, bin stolz auf mich
Mecenas - Śro 20 Sty, 2010
Cytat: | bin stolz auf mich |
w wolnym tłumaczeniu:
Cytat: | ale ze mnie stolec |
kurwa nie mogłem się powstrzymać
Dev - Śro 20 Sty, 2010
jesteś bardzo blisko, ale to jeszcze nie to!
(wiedziałam, że komuś się skojarzy. głodnemu (sic!?) chleb na myśli?)
jakby co, to ja głodna nie jestem, więc i wypominać nie muszę.
wawrzon - Śro 20 Sty, 2010
Mój faszystowski nie jest rewelacyjny... Ale jednak kilka lat nauki było. Język wroga znać trzeba - będzie nam łatwiej.
Dev - jesteś z siebie zadowolona/dumna ?
Dev - Śro 20 Sty, 2010
ano
jak widać ze stolcem ma to niewiele wspólnego.
no chyba, że ktoś się z tej dumy napuszy jak ropucha, to i czasem coś mu może przypadkiem wyskoczyć...
ja się nie puszę.
Ryszard - Śro 20 Sty, 2010
dobra, załoga, dzwonić po dziwki, odkorkować szampana, ryś zaliczył koło z wykładu z wykreślnej.
Anonymous - Czw 21 Sty, 2010
Gratulujemy trzymac za mnie kciuki podczas picia na weekendzie złe punki bo Lidzia egzaminy semestru zimowego bedzie zaliczała:)
wawrzon - Czw 21 Sty, 2010
Rysiu stawia ?
dobrze, akurat będę w weekend we Wroc
Hamel - Czw 21 Sty, 2010
Nie wiem czy TO widzieliście...
Masakra
Foxy 68 - Pią 22 Sty, 2010
może się nauczy że dupa służy do srania
heroina - Pią 22 Sty, 2010
klasyk
Brodie - Pią 22 Sty, 2010
musze sie pochwalić ( pisze tu bo temat o tworczosci forumowiczów jest rzadko odwiedzany )
nowe dzieo^^ :
QkiZ - Pią 22 Sty, 2010
Wygląda jakbyś był nałożony na zdjęcie ulicy.
Zwierz@k - Pią 22 Sty, 2010
wpadam wczoraj na zaliczenie z angola, oczywiscie spozniony, a ziomek mnie od progu uracza textem pt czy mam indeks. mowie ze mam, no to on zebym dal, no to ja ze po co, on na to ze niespodzianka. no to mu dalem. Zajebal mi 5 bo mailem 100% frekwencji. Zazdriość cąłej grupy piszącej koło - bezcenna.
qkiz na tym zdjeciu to nie ja tylko moj ziomal
QkiZ - Pią 22 Sty, 2010
Co nie zmienia faktu, że wygląda jak wklejony
moze dlatego ze chcialem zeby jego dres pozostal lekko kolorowy
no ale stał tam na pewno
|
|