|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Foxy 68 - Wto 15 Gru, 2009
Devotka napisał/a: | łooo zajebiscie brzmi, daj uproszczony przepis, to może sama sobie zrobie |
Sie bede widzial z mamą Majki to sie zapytam, czyli pewnie jakoś za tydzień też pójde do nich na obiad a co
dagda - Wto 15 Gru, 2009
Pyndzel_77 napisał/a: | jeśli jestes ładna pełnoletnia (15+) i bez przesądów to mogę Cie zabrać ze sobą |
weź, mnie, weź mnie....
Zwierz@k - Śro 16 Gru, 2009
kurwa, miałem dzis najabrdziej pojebane zadanie do wykonania na studiach. Otóż na przedmiot pt Gender Studies musiałem obejrzeć film pt "Twilight" - jutro czeka mnie dyskusja o męskości i kobiecości w budowie narracyjnej fabuły i tradycyjnych rolach w procesie inicjacji seksualnej przekazanych za pomoca ikonografii o wampirach i zjawiska emo
dagda - Śro 16 Gru, 2009
że co?
że jak?
nie ogarniam....
Ryszard - Śro 16 Gru, 2009
No straszne, będziesz musiał podyskutować, padaka po prostu.
Ja właśnie skończyłem wykreślać siatkę graniastosłupa pochyłego o podstawie będącej nieregularnym czworokątem, przeciętego dowolnie usytuowaną płaszczyzną. To jest prawdziwa chujoza dopiero...
dagda - Śro 16 Gru, 2009
Ryszard napisał/a: | siatkę graniastosłupa pochyłego o podstawie będącej nieregularnym czworokątem, przeciętego dowolnie usytuowaną płaszczyzną. To jest prawdziwa chujoza dopiero... |
geometria wykreślna?
miałam coś podobnego....
Anonymous - Śro 16 Gru, 2009
Pyndzel_77 napisał/a: | jeśli jestes ładna pełnoletnia (15+) i bez przesądów to mogę Cie zabrać ze sobą |
w takim razie jedziemy
Pyndzel_77 - Śro 16 Gru, 2009
602716587 dzwoń po szesnastej
Pyndzel_77 napisał/a: | 602716587 dzwoń po szesnastej |
buahaha niedosc,że mam z nim sie w tych górach przespać,to jeszcze rachunki za rozmowy placic??:P nie ma bata:D Ty dzwonisz
heroina - Śro 16 Gru, 2009
to dawaj numer bejbe
Pyndzel_77 - Śro 16 Gru, 2009
ja to miałem napisać
wysłałam Ci na pw
Zwierz@k - Śro 16 Gru, 2009
Ryszard napisał/a: | No straszne, będziesz musiał podyskutować, padaka po prostu. |
nie bede sie licytować kto ma gorzej i dlaczego, bo każdy w własnym gownie pływa
dyskusja bła nawet spoko, babka z którą mamy ten przedmiot jest zajebista, fajnie się gadąlo, choć w życiu nie sądziłem że z takiej szmiry tyle rzeczy wyłuskać można.
No i jej syn też ma ksywe zwierzak
Ryszard - Czw 17 Gru, 2009
Pierdole, kurwa, jutro mam muszę wstać 7.30, a zostało mi jeszcze 0,5 strony do przetłumaczenia. Jak jakiś mały motorek dzisiaj zapierdalam, od świtu! I jutro tak samo, i w piątek. Do weekendu chociaż...
ko0niu - Czw 17 Gru, 2009
też mam kurwa dość, ja sobie w sumie tłumacze, że to ze względu na świadomość że jeszcze tylko parę dni do świąt i nareszcie można na chwilę nie robić N I C. Przynajmniej mnie to utrudnia funkcjonowanie. Byle do jutra
Dzemu - Czw 17 Gru, 2009
ko0niu dokladnie byle do jutra powtarzam sobie co dzien. Od 1 grudnia zapierdalam i robie wycinkie drzew, kurwa mroz snieg przestaje mi sie to podobac, ale nie ma nic innego. Kazdego dnia rano juz mam dosc calego dnia, wstaje z mysla ze moze jutro bedzie lepsze.
Cale szczescie ze dzis chociaz mam wolne
dagda - Czw 17 Gru, 2009
to tak jak ja
chociaż moje wolne jest nieoficjalne,
spowodowane jednym: lenistwem...
pora wracać do łóżka...
miłego
ko0niu - Czw 17 Gru, 2009
chciałbym kurwa móc w ten sposób, obudzić się, spojrzeć za okno, zobaczyć, że najebało śniegu po kostki i powiedzieć "nigdzie nie idę, zostaje w łóżku".....niestety, mogłoby się okazać, że zasiliłem szeregi polskich bezrobotnych w takiej sytuacji
Anonymous - Czw 17 Gru, 2009
bilety na sylwestra wykupione jeszcze mi tylko jakis łepek potrzebny na noc w klubie
Pyndzel_77 - Czw 17 Gru, 2009
QkiZ - Czw 17 Gru, 2009
Cytat: | http://dzemu.blogspot.com/ |
Dzemu właśnie oglądałem Twoje fotobloga. Stary weź ty se poczytaj o budowie aparatu, kompozycji, przysłonach i migawkach, a potem ludziom zdjęcia pokazuj.
Pyndzel_77 - Czw 17 Gru, 2009
i w tym momencie amatorstwo stało się zbrodnią
QkiZ - Czw 17 Gru, 2009
Ja nie uważam się za jakiegoś specjalistę w tej dziedzinie, ale sporo czytam na temat robienia zdjęć i budowie aparatu (wyprzedzając odpowiedź). Wiedzę sprawdzam praktycznie, ale nie pokazuje wszystkich zdjęć. Dzemu robi zdjęcia jak dziecko co się właśnie do aparatu dorwało: byle jak, byle gdzie, aby było.
BTW fotografii: właśnie na allegro kupiłem konwerter szerokokątny, dobry prezencik na święta. Porobię fotki to może wrzucę coś na odpowiedni temat.
Anonymous - Czw 17 Gru, 2009
Pyndzel_77 napisał/a: | :roll: | - odpowiedz na Twoje pytanie brzmi "TAK"
Brodie - Czw 17 Gru, 2009
qkiz a nie pomyslales ze jemu moze to wystarczac ? wlasnie w tym fotografia amatorska jest fajna - robisz zdjecia dla siebie i przy okazji jesli komus sie spodobaja to miło
niektórym wystarcza to co robią a niektórzy są ukierunkowani na rozwój
poza tym wlasnie dodalem na podpis swoje portfolio
|
|