PUNK FORUM
Forum Punkowe

Zablokowane - Wasze zdjęcia [Część 3] / Archiwum

magdalenik - Nie 30 Lis, 2008

chyba jeszcze nie zadano ci aurelio tego pytania,wiec:"wszystko pieknie,ale gdzie tu pankrok?" :P
Anonymous - Nie 30 Lis, 2008

Madzik, moze w sercu ?? :D na mnie tez tak naskakiwali :) Ale wiecie co jest smieszne?? Jak dodałam zdjecia z innego nicka to usłyszałam takie teksty że szok. A jak dodałam z tego po 300 przepisanych postach to nie usłyszałam negatywu raczej :D
aurelia - Nie 30 Lis, 2008

Lidka, dzieki ;) :* zwłaszcza w sercu! to, że nie mam irokeza, o niczym nie świadczy.

ryp sie :P
Zwierz@k - Nie 30 Lis, 2008

nazik napisał/a:
pankowy beret

:lol: :lol: :lol:

kurwa, ten beret do zdjęc dostałam . swoja droga, swojski taki :lol:
Pazzo - Nie 30 Lis, 2008

Ale prawdziwy moherowy był czy tylko taka chińska podróba? :lol:
magdalenik - Nie 30 Lis, 2008

Lidka napisał/a:
Madzik, moze w sercu ??

a moze cos na zasadzie:"kiedys przechodzilam obok panka"?

aurelia napisał/a:
to, że nie mam irokeza, o niczym nie świadczy.

bardzo dobrze,ze nie masz.moglby ci do wystroju zewnetrznego nie pasowac.ale to tylko moje domysly :lol:

:wink:

xkrzysiekx - Nie 30 Lis, 2008

beret jak beret - ale czyz te czarne szpilki nie sa pankrokowe, a nawet krastowe? :wink:

Zwierzu - co Ty za biala naszywe masz na katanie? haha, skojarzyla mi sie z logo mob47 :P

Zwierz@k - Nie 30 Lis, 2008

xkrzysiekx napisał/a:
Zwierzu - co Ty za biala naszywe masz na katanie? haha, skojarzyla mi sie z logo mob47 Razz

nie mam pojecia czy to logo czegokolwiek - taki łeb panka ktoremu przez uszy przechodzi gryf od gitary

Anonymous - Nie 30 Lis, 2008

Aurelia zazdroszczą Ci, no co za wredne stare p,uny... :D
xkrzysiekx - Nie 30 Lis, 2008

Zwierz@k napisał/a:
xkrzysiekx napisał/a:
Zwierzu - co Ty za biala naszywe masz na katanie? haha, skojarzyla mi sie z logo mob47 Razz

nie mam pojecia czy to logo czegokolwiek - taki łeb panka ktoremu przez uszy przechodzi gryf od gitary

niezle:) takie tam luznie skojarzenie. w sumei jednka mob ma jendka "ciut" inne logo ;) choc tez z łbem panka

nooo, mysle ze kazda userka forum z zazdroscia patrzy na aurelie i jej sesyjny stroj ;) (tak tak, wiem ze nie szata zdobi panka etc ;)

Vróbel - Pon 01 Gru, 2008

panki stad pospierdalaly albo ich zbanowano :lol:
dis - Pon 01 Gru, 2008

aurelia napisał/a:
Lidka, dzieki ;) :* zwłaszcza w sercu! to, że nie mam irokeza, o niczym nie świadczy.

natomiast to, ze "nie masz" zupelnie niczego, co mozna by skojarzyc punk rockiem, oraz ze praktycznie jedyne twoje posty sa w temacie o zdjeciach - owszem.

Stanzberg - Pon 01 Gru, 2008

Vróbel napisał/a:
panki stad pospierdalaly albo ich zbanowano
Gratuluję pierwszego trafnego postu.
Celny strzał po pięćsetnej-którejś próbie to chyba niezły wynik... ;-)

Mecenas - Pon 01 Gru, 2008

Cytat:
chyba jeszcze nie zadano ci aurelio tego pytania,wiec:"wszystko pieknie,ale gdzie tu pankrok?" Razz

magda: :P
a to zdjęcie w berecie wydrukuję i powieszę na drzwiach od kibla :oops:

magdalenik - Śro 03 Gru, 2008

mecenas: :mrgreen:

ps:wszystkiego najlepszego :kiss:

Mecenas - Śro 03 Gru, 2008

a dzięki, najsmutniejszy dzień w roku obchodzę :|
Anonymous - Śro 03 Gru, 2008

To udanej stypy...
heroina - Śro 03 Gru, 2008

ale i tak sto lat :kiss:
rozwal - Śro 03 Gru, 2008

okolice dusznik zdroj, wycieczka krajoznawcza :)

Dev - Śro 03 Gru, 2008

dobre ujęcie, no i gogle wymiatają, ale nie poznałabym, że to Ty :wink:

Mecenas, najlepszej żubrówki i jędrnej kobiety, dolarów, fury i willi z basenem! :mrgreen: :kiss:

Mecenas - Śro 03 Gru, 2008

Cytat:
najlepszej żubrówki i jędrnej kobiety, dolarów, fury i willi z basenem! Mr. Green kiss

chuda tez może być,
z tej okazji bym zdjęcie jebnął ale mam nic nowego :|
aha dzięki

aurelia - Czw 04 Gru, 2008

dis napisał/a:
aurelia napisał/a:

natomiast to, ze "nie masz" zupelnie niczego, co mozna by skojarzyc punk rockiem, oraz ze praktycznie jedyne twoje posty sa w temacie o zdjeciach - owszem.

chyba nie lałeś. wy na serio myslicie, ze tak tak na codzień chodze? O_o :lol: :lol: :lol:

dis - Czw 04 Gru, 2008

aurelia napisał/a:
wy na serio myslicie, ze tak tak na codzień chodze? O_o :lol: :lol: :lol:

jesli mam odpowiedziec jako podmiot zbiorowy, to jedyna rzecz o jakiej 'mozemy' pomyslec na bazie wklejanych przez ciebie zdjec, to czy jestes atakcyjna czy nie, a to jak sie na codzien ubierasz jest mi /i zapewne nie tylko/ zaprawde obojetne.

innej tresci zero, wiec chyba po prostu chcesz sie podbudowac odnosnie swej urody.