|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Wasze zdjęcia [Część 3] / Archiwum
magdalenik - Nie 30 Lis, 2008
chyba jeszcze nie zadano ci aurelio tego pytania,wiec:"wszystko pieknie,ale gdzie tu pankrok?"
Anonymous - Nie 30 Lis, 2008
Madzik, moze w sercu ?? na mnie tez tak naskakiwali Ale wiecie co jest smieszne?? Jak dodałam zdjecia z innego nicka to usłyszałam takie teksty że szok. A jak dodałam z tego po 300 przepisanych postach to nie usłyszałam negatywu raczej
aurelia - Nie 30 Lis, 2008
Lidka, dzieki zwłaszcza w sercu! to, że nie mam irokeza, o niczym nie świadczy.
ryp sie
Zwierz@k - Nie 30 Lis, 2008
nazik napisał/a: | pankowy beret |
kurwa, ten beret do zdjęc dostałam . swoja droga, swojski taki
Pazzo - Nie 30 Lis, 2008
Ale prawdziwy moherowy był czy tylko taka chińska podróba?
magdalenik - Nie 30 Lis, 2008
Lidka napisał/a: | Madzik, moze w sercu ?? |
a moze cos na zasadzie:"kiedys przechodzilam obok panka"?
aurelia napisał/a: | to, że nie mam irokeza, o niczym nie świadczy. |
bardzo dobrze,ze nie masz.moglby ci do wystroju zewnetrznego nie pasowac.ale to tylko moje domysly
xkrzysiekx - Nie 30 Lis, 2008
beret jak beret - ale czyz te czarne szpilki nie sa pankrokowe, a nawet krastowe?
Zwierzu - co Ty za biala naszywe masz na katanie? haha, skojarzyla mi sie z logo mob47
Zwierz@k - Nie 30 Lis, 2008
xkrzysiekx napisał/a: | Zwierzu - co Ty za biala naszywe masz na katanie? haha, skojarzyla mi sie z logo mob47 Razz |
nie mam pojecia czy to logo czegokolwiek - taki łeb panka ktoremu przez uszy przechodzi gryf od gitary
Anonymous - Nie 30 Lis, 2008
Aurelia zazdroszczą Ci, no co za wredne stare p,uny...
xkrzysiekx - Nie 30 Lis, 2008
Zwierz@k napisał/a: | xkrzysiekx napisał/a: | Zwierzu - co Ty za biala naszywe masz na katanie? haha, skojarzyla mi sie z logo mob47 Razz |
nie mam pojecia czy to logo czegokolwiek - taki łeb panka ktoremu przez uszy przechodzi gryf od gitary |
niezle:) takie tam luznie skojarzenie. w sumei jednka mob ma jendka "ciut" inne logo choc tez z łbem panka
nooo, mysle ze kazda userka forum z zazdroscia patrzy na aurelie i jej sesyjny stroj (tak tak, wiem ze nie szata zdobi panka etc
Vróbel - Pon 01 Gru, 2008
panki stad pospierdalaly albo ich zbanowano
dis - Pon 01 Gru, 2008
aurelia napisał/a: | Lidka, dzieki zwłaszcza w sercu! to, że nie mam irokeza, o niczym nie świadczy. |
natomiast to, ze "nie masz" zupelnie niczego, co mozna by skojarzyc punk rockiem, oraz ze praktycznie jedyne twoje posty sa w temacie o zdjeciach - owszem.
Stanzberg - Pon 01 Gru, 2008
Vróbel napisał/a: | panki stad pospierdalaly albo ich zbanowano | Gratuluję pierwszego trafnego postu.
Celny strzał po pięćsetnej-którejś próbie to chyba niezły wynik...
Mecenas - Pon 01 Gru, 2008
Cytat: | chyba jeszcze nie zadano ci aurelio tego pytania,wiec:"wszystko pieknie,ale gdzie tu pankrok?" Razz |
magda:
a to zdjęcie w berecie wydrukuję i powieszę na drzwiach od kibla
magdalenik - Śro 03 Gru, 2008
mecenas:
ps:wszystkiego najlepszego
Mecenas - Śro 03 Gru, 2008
a dzięki, najsmutniejszy dzień w roku obchodzę
Anonymous - Śro 03 Gru, 2008
To udanej stypy...
heroina - Śro 03 Gru, 2008
ale i tak sto lat
rozwal - Śro 03 Gru, 2008
okolice dusznik zdroj, wycieczka krajoznawcza
Dev - Śro 03 Gru, 2008
dobre ujęcie, no i gogle wymiatają, ale nie poznałabym, że to Ty
Mecenas, najlepszej żubrówki i jędrnej kobiety, dolarów, fury i willi z basenem!
Mecenas - Śro 03 Gru, 2008
Cytat: | najlepszej żubrówki i jędrnej kobiety, dolarów, fury i willi z basenem! Mr. Green kiss |
chuda tez może być,
z tej okazji bym zdjęcie jebnął ale mam nic nowego
aha dzięki
aurelia - Czw 04 Gru, 2008
dis napisał/a: | aurelia napisał/a: | Lidka, dzieki zwłaszcza w sercu! to, że nie mam irokeza, o niczym nie świadczy. |
natomiast to, ze "nie masz" zupelnie niczego, co mozna by skojarzyc punk rockiem, oraz ze praktycznie jedyne twoje posty sa w temacie o zdjeciach - owszem. |
chyba nie lałeś. wy na serio myslicie, ze tak tak na codzień chodze? O_o
dis - Czw 04 Gru, 2008
aurelia napisał/a: | wy na serio myslicie, ze tak tak na codzień chodze? O_o |
jesli mam odpowiedziec jako podmiot zbiorowy, to jedyna rzecz o jakiej 'mozemy' pomyslec na bazie wklejanych przez ciebie zdjec, to czy jestes atakcyjna czy nie, a to jak sie na codzien ubierasz jest mi /i zapewne nie tylko/ zaprawde obojetne.
innej tresci zero, wiec chyba po prostu chcesz sie podbudowac odnosnie swej urody.
|
|