|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Mecenas - Pon 16 Lis, 2009
Cytat: | Doncz ju newer, ewer iwyn fink abałt czrajin tu fak łit de panks! |
a do jakiej szkoły sie zapisałeś i i le bulisz?
heroina - Wto 17 Lis, 2009
właśnie dotknęłam absolutu.
sąsiadka (stara baba) opierdoliła mnie za....
...niezmywanie podłogi POD moją wycieraczką
ludzie na emeryturze z nadmiaru wolnego czasu głupieją...
Ryszard - Wto 17 Lis, 2009
NO BO CZEMU JEJ TAM, KURWA, NIE UMYŁAŚ?
właśnie jakoś na to nie wpadłam
człowiek sobie spokojnie wraca z zakupów z serkiem topionym, a tu takie kwiatki...
Ryszard - Wto 17 Lis, 2009
potem się dziwią że się mówi na panków brudasy, o.
Natt - Wto 17 Lis, 2009
heroina napisał/a: | właśnie dotknęłam absolutu.
sąsiadka (stara baba) opierdoliła mnie za....
...niezmywanie podłogi POD moją wycieraczką
ludzie na emeryturze z nadmiaru wolnego czasu głupieją... |
A już myślałam, ze jest moja sąsiadka i moja mama Cię opierdoliła Widocznie moja mama ma konkurencje.
Kamyla - Wto 17 Lis, 2009
Jutro w uwadze squatersi...jeśli wszystkie tego typu produkcje są tak dobre jak ostatnio wspominane rozmowy w toku to chyba warto zobaczyc
slayr - Wto 17 Lis, 2009
Nagra ktoś ? Bo nie będzie mnie wtedy na chacie... Prooooszę !
Czarny! - Wto 17 Lis, 2009
Przyłączam się do kolegi wyżej.
nie będę specjalnie wyciągał TV z pod biurka;P
Pamiętajcie TV kłamie
Zwierz@k - Wto 17 Lis, 2009
heroina napisał/a: | sąsiadka (stara baba) opierdoliła mnie za.... |
to ta sama ktora mnie opierdolila za jaranie szlugow w samych boxerkach na klatce?
magdalenik - Wto 17 Lis, 2009
Kamyla napisał/a: | utro w uwadze squatersi...jeśli wszystkie tego typu produkcje są tak dobre jak ostatnio wspominane rozmowy w toku to chyba warto zobaczyc |
nie ogladam takich pierdol.
szkoda czasu, poza tym wole sie nie denerwowac
---
pojebalo ich w tej szkole.
dzis o 20 skonczylam jutro mam od 7 do 18, a w tym dwa kolokwia, w czw kolejne i od 8 do 19
padam na ryj juz troszke. ale na szczescie sa jeszcze browary w grupie juz mnie ladnie kojarza. "raz" sie spoznilam a laski do mnie" wlasnie sie zastanawialysmy co z toba. myslalysmy, ze znowu zapiłaś"
swoja droga fajny filmik nam na fizjologii dali. koles wzial żabe, taka zwyklą, żywą, ujebal jej glowe na takiej malej gilotynce i wsadzil jej igle w rdzen kregowy. troche sobie pogrzebal w nim, co by sprawdzic czy bedzie konczynami ruszala. pozniej "zdjął" jej skore, poprzecinal miesnie, wyciagnal nerw kulszowy i robilismy sobie na nim testy, przy jakim pobudzeniu jaki potencjal czynnosciowy. kurwa dobrze ze juz nie te czasy, ze kazdy ze studentow ma na stoliku wlasna zabke do zajebania...
Mecenas - Wto 17 Lis, 2009
Cytat: | swoja droga fajny filmik nam na fizjologii dali. koles wzial żabe, taka zwyklą, żywą, ujebal jej glowe na takiej malej gilotynce i wsadzil jej igle w rdzen kregowy. troche sobie pogrzebal w nim, co by sprawdzic czy bedzie konczynami ruszala. pozniej "zdjął" jej skore, poprzecinal miesnie, wyciagnal nerw kulszowy i robilismy sobie na nim testy, przy jakim pobudzeniu jaki potencjal czynnosciowy. kurwa dobrze ze juz nie te czasy, ze kazdy ze studentow ma na stoliku wlasna zabke do zajebania... |
m. in. dlatego omijam z dlaeka wszelkich felczerów, naoglądają sie żab to później na ludziach się wyżywają, pierdoleni sadyści
Zwierz@k napisał/a: |
to ta sama ktora mnie opierdolila za jaranie szlugow w samych boxerkach na klatce? |
nie wiem która cię opierdoliła, ale to pani z naszego piętra, drugie drzwi w prawo od naszych
Zwierz@k - Wto 17 Lis, 2009
no to chyba ta. przemiła starsza pani, pozdrow ja odemnie
Dev - Śro 18 Lis, 2009
ja pjerdole po wczorajszych otrzęsiinach mojego instytutu nie pokazuje sie wiecej na swoim wydziale, ze sceny to mnie siłą musieli zdzierać, taka gwiazda byłam
rany, jak ja sie ciesze, ze chyba zadnego mojego wykładowcy nie bło..
btw w jednej konkurencji w pijackim bełkocie zaśpiewałam "bede grzeczny", żeby w disco lat 80 wkręcić trochę pankowego akcentu. a moze to byl jedyny walek jaki przyszedł mi do łepka
a łepek to mi teraz mi peka i nie mogę spać.
wawrzon - Śro 18 Lis, 2009
4 pkt i 100 mandatu... było 50, ja jechałem 90, na mandacie mam 75... Jebana policja
jutro chyba będę musiał przydusić szefa by mi kupił radio
slayr - Śro 18 Lis, 2009
Jednak dałem radę obczaić "uwagę" o squattersach.
W przeciwieństwie do Rozmów W Toku, Uwaga jest programem, hm, rzetelnym.
Reportaż był ciekawy, mam nadzieję ,że zburzył stereotypy na temat squattersów.
Wypowiadali się mieszkańcy i byli lokatorzy Krakowskiego squatu o nazwie C-10. Ludzie mówili bardzo do rzeczy, na przykład, o tym co robią, oprócz mieszkania - jedzenie zamiast bomb, jakieś edukacyjne pierdoły itp.
Ktoś jeszcze oglądał? Jakieś wrażenia?
QBA - Śro 18 Lis, 2009
Ja ogladalem. Podobal mi sie. Wszystko bylo opowiedziane jak jest bez żadnego pierdolenia-profesjonalnie. Wypowiedzi mieszkancow sensowne, a z pana policjanta to sie mozna bylo kurwa posmiac. Ogolnie jak dla mnie w pytke
Dzemu - Czw 19 Lis, 2009
z tego co mi wiadomo to tez mozna obejrzec na stronie uwagi dla tych co nie widzieli
Dev - Czw 19 Lis, 2009
biba wczoraj była przezajekurwabista
i nic wiecej nie napisze, bo wstyd, hehe
Foxy 68 - Czw 19 Lis, 2009
Dziś się wyspałem, wstałem sobię o 14 Jednak ja potrzebuje mieć wolne w tygodniu.
wawrzon - Pią 20 Lis, 2009
zjebało mi się auto i 3 godziny postoju plus holowanko do domu ( 70 km ) - przez kumpla debila który ciężarówką mając mnie na linie cisnął w okolicach sety. Ciekaw jestem jak wyglądają teraz tarcze... auto na warsztat
Zwierz@k - Pią 20 Lis, 2009
wawrzon napisał/a: | mając mnie na linie cisnął w okolicach sety |
jeden mietek tez tak kiedys ciagnal nasz samochod. najsmieszniejsze bylo jak pekla lina, a hak pierdolnął prosto w bak jego poloneza myslalem ze kurwa umre ze smiechu
ko0niu - Pią 20 Lis, 2009
Wawrzon, szukasz nowej pracy już?
wawrzon - Pią 20 Lis, 2009
dlaczego mam szukać ? Wszystko się okaże w poniedziałek, to nie moja wina że dali mi zbuka który się ciągle pierdoli... ja tylko wgniotłem drzwi o taki chujowy most, ale pokryłem koszta klepanka.
Jak masz coś co się psuje to za dobrze nie popracujesz... od wczoraj jest u mechaniora:)
|
|