|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Czarny! - Sob 14 Lis, 2009
wawrzon napisał/a: | zapraszamy na najlepsze piwo świata do Madnesu ! |
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Wawrzon, wczoraj Ci w Madness mówiłem... Na chuj Ty mi tam potrzebny ? ;p
magdalenik - Sob 14 Lis, 2009
ko0niu napisał/a: | Aśka mówi, że też miała obejrzeć, chyba nieliczne jednostki to zrobiły. Mówi także że twój wykładowca to prawie na pewno pan Piotrek i |
zaiste, to pan piotr
ale pomysl ciekawy. co ma wspolnego to, ze pan birkut oparzyl sie cegla z biochemia?
odgadlismy, ze chodzi o glikolize... ale jeszcze szczegolowo co i jak nie wiemy. na za tydzien sie trza dowiedziec
u nas o dziwo prawie wszyscy ogladneli. koles byl w autentycznym szoku.
a 4 lata temu pan piotr pokazywal rycine na ktorej byl blad. kto zgadl jaki dostawal zaliczenie przedmiotu.
no to w tym roku, ja mowie, ze proporcje bledne, bo ten sam obrazek pokazal ,a ziom, ze juz zaliczen nie daje. lipa
ko0niu napisał/a: | Ci biedni wykładowcy robią chyba to samo rok w rok, zajęcia w zajęcia, jak automaciki |
no to racja niestety. porazka jak koles opowiada jakis kawal czy anegdotke niby przypadkiem mu sie cos tam przypomnialo, a ja to mam w notatkach coz, przynajmniej sie moge wykazac, hehe.
heroina - Sob 14 Lis, 2009
ty chciałaś oszukiwać. znałaś odpowiedź!
takie zaliczenie się nie liczy
edit: chociaż ja już jestem zwolniona z ćwiczeń z chemii, bo podałam z pamięci liczbę avogadra
a cała grupa sprawiała wrażenie jakby pierwszy raz o tym słyszała
Ryszard - Sob 14 Lis, 2009
heroina napisał/a: | edit: chociaż ja już jestem zwolniona z ćwiczeń z chemii, bo podałam z pamięci liczbę avogadra Rolling Eyes |
U mnie tak: Ryś : Algebra 1:0, Ryś : Fizyka 0:1
Na razie jest 1:1.
heroina - Sob 14 Lis, 2009
anka vs geologia 0:1
anka vs gleboznawstwo 1:0
anka vs matma i fizyka (jak ja tej małpy fizyki nienawidzę...) 0:1
anka vs chemia 1:0 i z wykrzyknikiem
i co najgorsze anka vs wf... 0:1
jakieś stare baby mi prowadzą aerobik i za każdym frazem wydaje mi się, że za chwilę umrę
na zaliczenie powinno wystarczyć to, ze jestem na zajęciach
Kamyla - Nie 15 Lis, 2009
Czyli rozpoznawanie skał z dużej odległości jednak Cię rozłożyło ?
heroina - Nie 15 Lis, 2009
nokurwa... niby jest zaliczone ale na 3.
ale rozpoznawanie ziemi z dużych odległości jest całkiem ok
magdalenik - Nie 15 Lis, 2009
heroina napisał/a: | ty chciałaś oszukiwać. znałaś odpowiedź!
takie zaliczenie się nie liczy |
przeciez gdyby chcial mi dac to zaliczenie, to ja bym powiedziala - nie prosze pana, jam niegodna, to by bylo oszustwo
heroina napisał/a: | bo podałam z pamięci liczbę avogadra |
a jednostki podalas? u nas bez jednostek sie nie liczy.
---
nazik, jak tam kosc jarzmowa?
heroina - Nie 15 Lis, 2009
1/mol. ale bardzo często tu jednostkę się pomija bo nie jest do niczego potrzebna tylko wynika z definicji.
tak czy siak w pierwszym semestrze nie muszę chodzić na ćwiczenia
BadMotherfucker - Nie 15 Lis, 2009
nazik napisał/a: | Jestem teraz taki niesymetryczny |
Pokaż twarz, pokaż twarz
Dev - Nie 15 Lis, 2009
magdalenik napisał/a: | nazik, jak tam kosc jarzmowa? |
das Jochbein. tak moi drodzy wiem już jak jest po niemiecku ciemię, guz czołowy, potylica, srom, bruzda między pośladkami, dziura w dupie, ślinianka przyuszna, ślinianka żuchwowa, ozębna - zębina - cement zębowy - miazga zębowa - siekacz - bla bla bla, kostka kości strzałkowej i piszczelowej i 1000 innych nazw o oku, uchu, stopie, dłoni etc., których znaczenia nawet po polsku nie bardzo kumam
co ja kurva anatomie studiuje
wawrzon - Nie 15 Lis, 2009
mój angielski... niszczy. robiliśmy test... ja ściągałem od kumpla, on one mnie. Do tego ostatnią stronę ( jakaś 1/4 całości ) strzelałem w kilka sek bo inny wychodził na piwko. On w najlepszej ja w najgorszej...
... zaczelismy od "tubi", liczenia do 20 i dni tygodnia. Jeden przedmiot z głowy :D:D Ogólnie to zajebisty sposób, kilka osób poleciało tak celowo by mieć o przedmiot mniej.
Foxy 68 - Nie 15 Lis, 2009
Fajnie masz. Zazdroszcze. Ja napisałem test normalnie ( kurwa, zawsze sobie obiecuje ze napisze najgorzej jak da rade i nigdy sie z tego nie wywyiązuje) i tym sposobem mam coś co sie zwie upper intermediate business english ciesze się jak chuj
Ryszard - Nie 15 Lis, 2009
Coś czuję, że w starciu Ryś : Geometria wykreślna zgarnę ostry wpierdol...
QkiZ - Pon 16 Lis, 2009
widziałem wcześniej już ten filmik. Jak kogoś coś takiego kręci to polecam http://www.nothingtoxic.com/, dział shocking. Obczajcie sobie gościa przejechanego przez ciężarówkę, która obcięła mu wszystko od pasa w dół, a gość był przytomny i gadał coś do gapiów.
wawrzon - Pon 16 Lis, 2009
takie filmy kojarzą mi się tylko z gujem...
włączyłem, w momencie tego skoku wyłączyłem i nie mam zamiaru oglądać... masakra !
QkiZ - Pon 16 Lis, 2009
Z jednej strony straszne, ale z drugiej strony korci aby obejrzeć. Zastanawiam się jakie były dalsze losy tego gościa. Czy chirurgom udało się załatać ten rów mariański, który gość sobie zafundował na gębie. Czacha rozjebana, wszystko w strzępach.
Natt - Pon 16 Lis, 2009
QkiZ napisał/a: | Z jednej strony straszne, ale z drugiej strony korci aby obejrzeć. Zastanawiam się jakie były dalsze losy tego gościa. Czy chirurgom udało się załatać ten rów mariański, który gość sobie zafundował na gębie. Czacha rozjebana, wszystko w strzępach. | Pewnie jeszcze trochę czasu minęło zanim koleś znalazł chirurga, który się tego podejmie.
I szczerze współczuje takiemu lekarzowi. Tu nawet nie ma czego do czego przyczepić
Stanzberg - Pon 16 Lis, 2009
Cytat: | upper intermediate business english | ha ha a ha ha, śmiałbym się jak nawiedzony, gdyby nie to, że mam w zasadzie tak samo (jeden +, że bez businness) i codziennie zakuwam jakieś chujstwa gramatyczne których nie rozumiem i które nie są potrzebne, bo który Anglik umie używać więcej niż tych 10 czasów.
heroina - Pon 16 Lis, 2009
Natt napisał/a: | Pewnie jeszcze trochę czasu minęło zanim koleś znalazł chirurga, który się tego podejmie. | i chodził tak biedaczyna od szpitala do szpitala jak sierotka i szukał...
Cytat: | I szczerze współczuje takiemu lekarzowi.
|
ot chirurg twarzowo szczękowy. albo kilku. rozwalone gęby (choć pewnie rzadko aż tak...) to chleb powszedni
i nie wiem czego tak współczujesz. taki zawód
Foxy 68 - Pon 16 Lis, 2009
Stanzberg napisał/a: | mam w zasadzie tak samo (jeden +, że bez businness) i codziennie zakuwam jakieś chujstwa gramatyczne których nie rozumiem i które nie są potrzebne, bo który Anglik umie używać więcej niż tych 10 czasów. |
no proszę! za robote się wreszcie wziął. To co,kiedy sie razem uczymy?
Ryszard - Pon 16 Lis, 2009
nie wiem, mi się języki przydają. jak jeszcze mam nie płacić za naukę to mi pasuje taki układ.
Foxy 68 napisał/a: | no proszę! za robote się wreszcie wziął. To co,kiedy sie razem uczymy? | namówili mnie, trzeba czasem przyszpanować, a nie prosić koleżanki o sprawdzanie błędów w mailach po angielsku.
Wylądowałem na ósmym semestrze, kurwa łatwo nie jest.
Zwierz@k - Pon 16 Lis, 2009
Stan zapisałeś sie do szkoly jezykowej, czy co?
przed jakimś kolokwium/zaliczeniem/etc powiedz egzaminującemu swoją słynną kwestię:
Stanzberg napisał/a: | Doncz ju newer, ewer iwyn fink abałt czrajin tu fak łit de panks! |
Zwierz@k napisał/a: | Stan zapisałeś sie do szkoly jezykowej, czy co? | sam w to kurwa nie wierzę, a jutro 5. lekcja.
Cytat: | powiedz egzaminującemu swoją słynną kwestię: Cytat: | Doncz ju newer, ewer iwyn fink abałt czrajin tu fak łit de panks! |
| Stary, on już to dawno wie!
|
|