|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Inne - Co ostatnio zawładnęło Waszymi głośnikami?
Młody Punk - Nie 01 Lut, 2009 Temat postu: . http://mp3.teledyski.info...ik&dalej=Szukaj
na tej stronie możesz ściągnąć albo posłuchać np fajna piosenka Kwiatek
Zwierz@k - Nie 01 Lut, 2009
panie, idź pan w chuj.
wawrzon - Nie 01 Lut, 2009
THE BUSTERS !
Kreska77 - Nie 01 Lut, 2009
cieniasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a ja Junkers
Anonymous - Pon 02 Lut, 2009
krecha jaki junkers???
byś sobie puściła parę kapel z przedziału 84-89.. to jest coś!mogą to niektóre osoby z forum poświadczyć. co nie chłopaki?
tilt
rzeka miłości
xkrzysiekx - Pon 02 Lut, 2009
npo ww przedziale ukazaly sie najlepsze albumy Amebix, Napalm Death, legendarny 'Frankenchrist"Dead Kennedys itd. ale wczesniej bylo i "Fresh Frruits For Rotten Vegetables"DK, i Zounds, i pierwszy Crass, i X Ray Spex, i Minor Threat. po `89 z kolei swietne "Souls of Zero"Neurosis, "Post Regiment" i "Czar Zły", "Przegrani" Infekcji i wiele wiele innych.
to tak tylko z reczy , ktorych dużo ostatnio słucham
poza tym to El Banda, Delicje, Vitamin X
Foxy 68 - Pon 02 Lut, 2009
Nigdy nie byłem pankiem i być nie zamierzam:
The Searchers - 30 Anniversary Collection
Kreska77 - Pon 02 Lut, 2009
to żałuj, bo za młodu nie był punkiem ten na starość bedzie chujem
a z muzyki polecam the gits.
w przerwie między historią starozytną a filozofią na uniwerku, w czasie zaliczeń
Kreska77 napisał/a: | to żałuj, bo za młodu nie był punkiem ten na starość bedzie chujem |
Bejbi,ale ja wciąż młody jestem. A mentalnym chujem to raczej zawsze będe,więc jest się nie martw.
Cytat: | a z muzyki polecam the gits. |
Zaraz Krzysiek napisze Ci,że to naziole. Zobaczysz.
Kreska77 - Pon 02 Lut, 2009
nie mów do mnie Bejbi bo nie jestem twoja niunią. nigdy nic nie wiadomo coprawda:) a gits fajne.mogą być i nzaiole jak kto uważa.
Kreska77 napisał/a: | nie mów do mnie Bejbi |
Postaram się,ale nie wiem co z tego wyjdzie
Dev - Wto 03 Lut, 2009
hehe i u mnie gits
krzys tylko nie pisz mi, że to naziole, bo naprawde mi to koło małej lata
Kreska 77 - Wto 03 Lut, 2009
Kryzys, mi napisz, bo mi jeszcze nikt nie napisał. takich nowinek .buźka i włączamy co?????????????????
THE GITs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
xkrzysiekx - Wto 03 Lut, 2009
Foxy 68 napisał/a: | Kreska77 napisał/a: | to żałuj, bo za młodu nie był punkiem ten na starość bedzie chujem |
Bejbi,ale ja wciąż młody jestem. A mentalnym chujem to raczej zawsze będe,więc jest się nie martw.
Cytat: | a z muzyki polecam the gits. |
Zaraz Krzysiek napisze Ci,że to naziole. Zobaczysz. |
no naziole. ale jak widac niektorym "pankom" to nei przeszkadza
Kreska 77 - Wto 03 Lut, 2009
nie sprzeczajmy się, kto jaest jakim pUnkiem. koleś z jednego punkowego zespołu bardzo znanego i lubianego zgwałcił dziewczynę, a nadal słuchają jego kapeli. i co? gorsze jakieś to Punki są? można w paranaoję wpaść tak myśląc.
wiec koledzy i koleżanki - THE GITS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem kto zgwałciłć, wiem natomiast co neico na temat The Gits, znam zaloge z Lbn ktora mieszkala na osiedlu blisko Gitsow i po ich opowiesciach nei mam zadnych zludzne co to za ekipa.
Dev - Wto 03 Lut, 2009
krzysiek, słuchasz tylko i wyłacznie tych kapel, z których pogladami zgadzasz się? tylko i wyłącznie? nie wierzę?
jak muzycznie mi jakiś zespół podchodzi to bedę go słuchac, nie muszę przy tym jakoś specjalnie go wspierac, ale posłuchać zawsze można. zresztą patyki seplenią i gówno się da zrozumieć
Foxy 68 - Wto 03 Lut, 2009
ble ble ble... znowu Lurkersi.
Devotka napisał/a: | krzysiek, słuchasz tylko i wyłacznie tych kapel, z których pogladami zgadzasz się? tylko i wyłącznie? nie wierzę?
|
chyba "nie wierze" powinno byc bez znaku zapytania ale odpowiadajac na pytanie: zazwyczaj tak. nei mam ztym wiekszego problemu , nie ceniac za bardzo szemranych klimatow oi!/street, zwlaszcza z "prawym prostym" przekazem. ok, lubie niektore kapele "uliczne" jak InfaRiot czy 4Skins, i choc nie zawsze sie z nimi zgadzam, to na pewno nei sa to orkeistry grajace dla B&H, jak Gits. i byc moze na tym polega drobna roznica.
neonazistow popierac nei zamierzam
_____
Extinction of Mankind
Eye For An Eye
Dev - Wto 03 Lut, 2009
xkrzysiekx napisał/a: | neonazistow popierac nei zamierzam |
jo tyż!
zig hajl!
teraz zmieniam trochę front - dk & gbh
Budyń - Wto 03 Lut, 2009
xkrzysiekx napisał/a: | neonazistow popierac nei zamierzam |
niepopieranie niepopieraniem, ale nie wyobrażam sobie, bym mógł odmówić sobie posłuchania Landsera raz na jakiś czas. Może i naziści, ale nastawieni przyjaźnie do Polski i Polaków, kochają nasz kraj i polskie miasta, o których mają zajebisty kawałek.
teraz u mnie leci Aya RL "czerwona", a tak to słucham przez 2/3 czasu nowej Armii, a przez 1/3 - ostatniej Zmazy.
Anonymous - Wto 03 Lut, 2009
nowa Armia? tzn jak płyta się zowie?
the gits nie słyszałam też. niestety, żadnego kawałka i stąd nie mam zdania.
Budyń - Wto 03 Lut, 2009
"Der Prozess". Na pewno jeden z lepszych materiałów Armii, właśnie jestem w trakcie pisania dość entuzjastycznej recenzji. Niektórzy wręcz twierdzą, ze to jest wydarzenie na miarę "Legendy", muzycznie nie ma zbyt wiele wspólnego, ale i tak więcej niż większość poprzednich płyt. Mocna rzecz w każdym razie.
Anonymous - Wto 03 Lut, 2009
daj cynk jak będzie recenzja. ja Armię bbbbbbbbb.lubię. gdzie mozna dostać płytę?
Budyń - Wto 03 Lut, 2009
dziś nie mam weny do pisania, wiec pewnie jutro rano; płyta już powinna być do dostania wszędzie legalnie (tylko w empikach się grzebią), fragmenty są na majspejsie
http://www.myspace.com/armiaband
ps z tych dwóch, co tam sa "Underground" jest niereprezentatywny, za to w chórach (zwłaszcza tych już do muzyki) mnie m.in. słychać
|
|