PUNK FORUM
Forum Punkowe

Inne - Co ostatnio zawładnęło Waszymi głośnikami?

Młody Punk - Nie 01 Lut, 2009
Temat postu: .
http://mp3.teledyski.info...ik&dalej=Szukaj

na tej stronie możesz ściągnąć albo posłuchać np fajna piosenka Kwiatek :)

Zwierz@k - Nie 01 Lut, 2009

panie, idź pan w chuj.
wawrzon - Nie 01 Lut, 2009

THE BUSTERS !
Kreska77 - Nie 01 Lut, 2009

cieniasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

a ja Junkers

Anonymous - Pon 02 Lut, 2009

krecha jaki junkers???
byś sobie puściła parę kapel z przedziału 84-89.. to jest coś!mogą to niektóre osoby z forum poświadczyć. co nie chłopaki?

tilt
rzeka miłości

xkrzysiekx - Pon 02 Lut, 2009

npo ww przedziale ukazaly sie najlepsze albumy Amebix, Napalm Death, legendarny 'Frankenchrist"Dead Kennedys itd. ale wczesniej bylo i "Fresh Frruits For Rotten Vegetables"DK, i Zounds, i pierwszy Crass, i X Ray Spex, i Minor Threat. po `89 z kolei swietne "Souls of Zero"Neurosis, "Post Regiment" i "Czar Zły", "Przegrani" Infekcji i wiele wiele innych.

to tak tylko z reczy , ktorych dużo ostatnio słucham ;)

poza tym to El Banda, Delicje, Vitamin X

Foxy 68 - Pon 02 Lut, 2009

Nigdy nie byłem pankiem i być nie zamierzam:
The Searchers - 30 Anniversary Collection :|

Kreska77 - Pon 02 Lut, 2009

to żałuj, bo za młodu nie był punkiem ten na starość bedzie chujem
a z muzyki polecam the gits.
w przerwie między historią starozytną a filozofią na uniwerku, w czasie zaliczeń

Kreska77 napisał/a:

Bejbi,ale ja wciąż młody jestem. 8) A mentalnym chujem to raczej zawsze będe,więc jest się nie martw. :faja:

Cytat:

Zaraz Krzysiek napisze Ci,że to naziole. Zobaczysz. :mrgreen:

Kreska77 - Pon 02 Lut, 2009

nie mów do mnie Bejbi bo nie jestem twoja niunią. nigdy nic nie wiadomo coprawda:) a gits fajne.mogą być i nzaiole jak kto uważa.

Kreska77 napisał/a:
nie mów do mnie Bejbi

Postaram się,ale nie wiem co z tego wyjdzie :wink:

Dev - Wto 03 Lut, 2009

hehe i u mnie gits

krzys tylko nie pisz mi, że to naziole, bo naprawde mi to koło małej lata :kiss:

Kreska 77 - Wto 03 Lut, 2009

Kryzys, mi napisz, bo mi jeszcze nikt nie napisał. takich nowinek .buźka i włączamy co?????????????????

THE GITs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

xkrzysiekx - Wto 03 Lut, 2009

Foxy 68 napisał/a:
Kreska77 napisał/a:

Bejbi,ale ja wciąż młody jestem. 8) A mentalnym chujem to raczej zawsze będe,więc jest się nie martw. :faja:

Cytat:

Zaraz Krzysiek napisze Ci,że to naziole. Zobaczysz. :mrgreen:

no naziole. ale jak widac niektorym "pankom" to nei przeszkadza

Kreska 77 - Wto 03 Lut, 2009

nie sprzeczajmy się, kto jaest jakim pUnkiem. koleś z jednego punkowego zespołu bardzo znanego i lubianego zgwałcił dziewczynę, a nadal słuchają jego kapeli. i co? gorsze jakieś to Punki są? można w paranaoję wpaść tak myśląc.
wiec koledzy i koleżanki - THE GITS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem kto zgwałciłć, wiem natomiast co neico na temat The Gits, znam zaloge z Lbn ktora mieszkala na osiedlu blisko Gitsow i po ich opowiesciach nei mam zadnych zludzne co to za ekipa.
Dev - Wto 03 Lut, 2009

krzysiek, słuchasz tylko i wyłacznie tych kapel, z których pogladami zgadzasz się? tylko i wyłącznie? nie wierzę?

jak muzycznie mi jakiś zespół podchodzi to bedę go słuchac, nie muszę przy tym jakoś specjalnie go wspierac, ale posłuchać zawsze można. zresztą patyki seplenią i gówno się da zrozumieć :lol:

Foxy 68 - Wto 03 Lut, 2009

ble ble ble... znowu Lurkersi. 8)

Devotka napisał/a:
krzysiek, słuchasz tylko i wyłacznie tych kapel, z których pogladami zgadzasz się? tylko i wyłącznie? nie wierzę?

chyba "nie wierze" powinno byc bez znaku zapytania ;) ale odpowiadajac na pytanie: zazwyczaj tak. nei mam ztym wiekszego problemu , nie ceniac za bardzo szemranych klimatow oi!/street, zwlaszcza z "prawym prostym" przekazem. ok, lubie niektore kapele "uliczne" jak InfaRiot czy 4Skins, i choc nie zawsze sie z nimi zgadzam, to na pewno nei sa to orkeistry grajace dla B&H, jak Gits. i byc moze na tym polega drobna roznica.

neonazistow popierac nei zamierzam
_____
Extinction of Mankind
Eye For An Eye

Dev - Wto 03 Lut, 2009

xkrzysiekx napisał/a:

jo tyż!
zig hajl!

teraz zmieniam trochę front - dk & gbh

Budyń - Wto 03 Lut, 2009

xkrzysiekx napisał/a:

niepopieranie niepopieraniem, ale nie wyobrażam sobie, bym mógł odmówić sobie posłuchania Landsera raz na jakiś czas. Może i naziści, ale nastawieni przyjaźnie do Polski i Polaków, kochają nasz kraj i polskie miasta, o których mają zajebisty kawałek.

teraz u mnie leci Aya RL "czerwona", a tak to słucham przez 2/3 czasu nowej Armii, a przez 1/3 - ostatniej Zmazy.

Anonymous - Wto 03 Lut, 2009

nowa Armia? tzn jak płyta się zowie?

the gits nie słyszałam też. niestety, żadnego kawałka i stąd nie mam zdania.

Budyń - Wto 03 Lut, 2009

"Der Prozess". Na pewno jeden z lepszych materiałów Armii, właśnie jestem w trakcie pisania dość entuzjastycznej recenzji. Niektórzy wręcz twierdzą, ze to jest wydarzenie na miarę "Legendy", muzycznie nie ma zbyt wiele wspólnego, ale i tak więcej niż większość poprzednich płyt. Mocna rzecz w każdym razie.
Anonymous - Wto 03 Lut, 2009

daj cynk jak będzie recenzja. ja Armię bbbbbbbbb.lubię. gdzie mozna dostać płytę?
Budyń - Wto 03 Lut, 2009

dziś nie mam weny do pisania, wiec pewnie jutro rano; płyta już powinna być do dostania wszędzie legalnie (tylko w empikach się grzebią), fragmenty są na majspejsie
http://www.myspace.com/armiaband
ps z tych dwóch, co tam sa "Underground" jest niereprezentatywny, za to w chórach (zwłaszcza tych już do muzyki) mnie m.in. słychać :)