|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Old Punk Music - ARCHIWALIA - Prośby I Podziękowania
Zwierz@k - Nie 16 Gru, 2007
tadzio 1975 napisał/a: | jakie polskie zespoły grające lekki punk byście polecili |
dirt to chyba polski nie jestem... o tym drugim nie mowiac.
Anonymous - Nie 16 Gru, 2007
Zwierz@k napisał/a: | dirt to chyba polski nie jestem |
Są/były dwa Dirty: angielski i polski - ale czy który kolwiek z nich gra "lekki punk" to nie powiedział bym
review - Nie 16 Gru, 2007
mialem na mysli z angli dirta ,nie z polski,pozatym zalezy tez jakiej plyty bysmy sluchali np.just en error dla mnie letkie granie,
Stanzberg - Wto 18 Gru, 2007
Dysponuje ktoś może nagraniami Super Girls & Romantic Boys?
Kiedyś miałem, a nie mam. Kokretnie chodzi mi o ich jedyny, acz niewydany album.
xkrzysiekx - Wto 18 Gru, 2007
stan :
pewnei juz ktoś aploudował sg&rb, a jak nei to ja to dziś zrobię
co do SI - > jednak krast, choc to inna szkola pankowego czadu niż przygnębiający, wolno-krastowy Amebix czy bardziej krastkorowy Doom
infekcja69 - Wto 18 Gru, 2007
Moze to nie do konca stare ale mialby ktos moze Extreme Noise Terror "Phonophobia" i "Retro-bution"
cholera szukam tego wszedzie od bardzo dawna i niestety bez skutku
Duncan Idaho - Wto 18 Gru, 2007
infekcja69 napisał/a: | cholera szukam tego wszedzie od bardzo dawna i niestety bez skutku |
Coś kiepsko szukasz, mnie znalezienie obu płytek zajęło tyle czasu ile potrzeba na wpisanie ich nazw z klawiatury
Sie sciągną to się podziele
review - Wto 18 Gru, 2007
ja szukam counter blast i lipa tak juz od dawna,moze ktos cos?albo dla kogos
review napisał/a: | ja szukam counter blast i lipa tak juz od dawna,moze ktos cos?albo dla kogos |
Jeśli masz na myśli szwedzki Counterblast to tak samo jak w moim poście powyżej. Swoją drogą kawał ciekawej muzy. Nie znałem wcześniej. Bym powiedział miodzio
tak szwedzki wiele dzieje sie w tej muzyce,pamietam numer ,ale nie wiem czy dobrze napisze balans of pain? nie slyszalem tego chyba z 10 lat ,wiem tyle ze wydali z 2 -3 plyty,bylem na koncercie kiedys jak grali ze schata w poznaniu
review napisał/a: | nie wiem czy dobrze napisze balans of pain? |
Balance of Pain - jednocześnie tytuł płyty.
Co do dyskografi to raptem 2 longi i jedna epka.
Stronka kapeli: http://home.swipnet.se/~w-17498/counterblast.htm
Wrzucę w najbliższym czasie...
ty sprawdzalem to 2-3 plyty
infekcja69 - Śro 19 Gru, 2007
Duncan bylo by milo ^^
birra grande - Wto 25 Gru, 2007
Kto wie gdzie można znależć do pobrania utwory łódzkiego Braku?
Kiedyś przed laty na torrenty.org ktoś materiał demo wstawił,ale dawno umarł z powodu braku seedów. Wielka prosba o pomoc.Szczególnie te kawałki: Na Bliskim Wschodzie,Złoto,Prawo,Pokolenie.
birra grande - Wto 25 Gru, 2007
Dzieki,ale są tam linki na FileFactory - juz nie działajace.Może źle szukałem:(
lukasz-ramone - Czw 27 Gru, 2007
a ma może ktoś cos z cykly punks not dead wydanej przez fale??
punkrocker 82 - Sob 29 Gru, 2007
Prosił bym o wrzucenie jeszcze raz tego materiału.
Ponawiam prośbę, może ktoś to ma?
Kondziu75 - Czw 03 Sty, 2008 Temat postu: Reżim Witam serdecznie.
Poszukuję nagrań w mp3 starej kapeli REŻIM - pierwszej kasety która się ukazała. Najlepiej w formacie mp3.
Jeśli ktoś posiada proszę o kontakt.
Sam mam niezłe archiwum muzy w mp3. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Pozdro.[/b]
Kondziu75 - Czw 03 Sty, 2008
Ja poszukuje REŻIMU
Chodzi o pierwszą kasetę.
Dajcie cyne jak wiecie gdzie można to zassać.
Pozdro.
crk - Czw 03 Sty, 2008
Witam
Poszukują płyty/płyt zespołu Kruki - posiadałem kiedyś na kasecie jeden ich album być może jest ich więcej.
Z góry
Dziękuję za pomoc.
Zwierz@k - Nie 06 Sty, 2008
Szukam nagrań kapeli pt "popłoch wśród dziewcząt"
infekcja69 - Pon 07 Sty, 2008
Mialby ktos Surowa Generacje a konkretnie "Wojownicy Ulicy" i "Nie Jestes Jednym Z Nas"
wiem ze skinheads ale szukam tego wlasciwie dla kumpla
pomozecie?
review - Pon 07 Sty, 2008
infekcja69 napisał/a: | Mialby ktos Surowa Generacje a konkretnie "Wojownicy Ulicy" i "Nie Jestes Jednym Z Nas"
wiem ze skinheads ale szukam tego wlasciwie dla kumpla
pomozecie? |
co?wiem ze skinheads ,o co tobie chodzi w tym poscie ,moze bardziej rozwięzle wypowiedz sie,dla kumpla? o kurwa nastepne jakies nie doszłe dopowiedzenia,,,heheheheh wiem ze skinheads?dawaj krótko
infekcja69 - Pon 07 Sty, 2008
moze troche zle sie wyrazilem, ale nie ma przeciez o co denerwowac. nie chodzilo mi bynajmniej o ruch SH, jesli ktos sie przez ma wypowiedz poczul urazony to wybaczcie. po prostu troche czytalem na ich temat i znam ich nieco wypowiedzi i postawy co do roznych spraw.
a napisalem ze dla mojego kumpla bo sam siedze w bardziej hardcorowych brzmieniach (crusty, grindy) a on w Oi i ot cala historia
review - Wto 08 Sty, 2008
wlasnie tak sie sklada ze ja nic nie mam do skinheads,myslalem ze poprostu sa tu gdzies jakie niedopowiedzenia
|
|