|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Koncertowe Archiwum - 15 sierpnia 2010 Legionowo Rock Festiwal - 999 

Stanzberg - Pią 23 Lip, 2010
  Wygląda na to, że tak! 

O, rany, ale to będzie rozpierdol, środek miasta, a nie jak zawsze boisko przy Domu Kultury.           
												 Zigi - Pią 23 Lip, 2010
  aha i sprawa jakim autobusem tam sie jedzie z centralnego?
												 Foxy 68 - Pią 23 Lip, 2010
  srakim kurwa. wychodzisz z centralnego i dziesz w strone palacu stalina,pozniej w strone rotundy wsiadasz w metro kierunek młociny później wysiadasz na stacji metra wwa gdanska i wsiadasz w pociag do legionowa. jak sie uprzesz to mozesz tez jechac bezposrednio z centralnego do legionowa pociagiem bodajze z raciborza,ale wychodzi dluzej i drozej.
												 Foxy 68 - Pią 23 Lip, 2010
  i tak pewnie wszyscy razem tralalalalal bedziemy cisnac z gdanskiej wiec mozliwe,ze mozesz sie podlaczyc/ napisz mi ssmana na 514 121 341 tak ze dwa dni wczesniej to moze ustawie sobie czas pod ciebie i zaprowadze te kilkanascie metrow
												 Stanzberg - Pią 23 Lip, 2010
  tralla lalla lalla lala lala la, ustawiamy się na War-sza-wa Gdań-skaaa la la la.     

I belive – in homicide!
												 Zigi - Pią 23 Lip, 2010
  no odezwe sie, w zeszłym roku to po prostu wypytaliśmy sie autobusiarzy na centralnym i jechaliśmy którymś miejskim potem przesiadka.
												 100% Hate - Sob 24 Lip, 2010
  Zna ktoś może jakieś fajne miejscówki do kimania w Legionowie, najlepiej niedaleko festu?

Szukam też w miarę taniego kimania w W-wie. Najlepiej, żeby nie było na jakimś wypiździewie, tylko żeby się dało w miarę szybko dojechać do muzueum PW czy śródmieścia. Będę wdzięczny za namiary.
												 Zwierz@k - Wto 27 Lip, 2010
  coraz bardziej rozwazam opcje zawitania tam z narzeczona
												 Foxy 68 - Wto 27 Lip, 2010
  Ty co roku,odkąd Cię znam rozważasz i na tym się kończy       
												 Stanzberg - Śro 28 Lip, 2010

| 100% Hate napisał/a: | 	 		  Zna ktoś może jakieś fajne miejscówki do kimania w Legionowie, najlepiej niedaleko festu?

Szukam też w miarę taniego kimania w W-wie.  | 	   W Legionowie to nie mam pojęcia, natomiast w WWA zależy co Cię interesuje, ale też nie jest za różowo. :-/ 

Hostel jakiś idzie znaleźć, może i tani hotel, pytanie – jak tani, bo jest drogo ogólnie.
												 Zwierz@k - Czw 29 Lip, 2010

| Foxy 68 napisał/a: | 	 		  Ty co roku,odkąd Cię znam rozważasz i na tym się kończy        | 	  

synek ja zarobionym człekiem jestem     nie uskuteczniaj mi tu drugiej walki w kiślu, wiadomo o co chodzi     

Tym razem mam hajs, chęci i może nawet jakaś ekipa z landsbergu będzie się bujać    zobaczymy czy hektolitry piwa i rozęśmnianych masek wygrają z farbą i panelami czy nie   
												 Foxy 68 - Czw 29 Lip, 2010

| Zwierz@k napisał/a: | 	 		  | nie uskuteczniaj mi tu drugiej walki w kiślu, wiadomo o co chodzi  | 	  

znasz mnie i wiesz,ze daleki jestem od takich zagrywek.

Tak czy inaczej - jak przyjedziesz to zajebiście,a jak nie to rozważysz za rok        

pozatym czekam na cynk odnośnie parapetowki  
												 Aneta - Czw 29 Lip, 2010

| Foxy 68 napisał/a: | 	 		  | pozatym czekam na cynk odnośnie parapetowki | 	  

Grischmeister - Czw 29 Lip, 2010
  Proszę Was, nie dajcie mi zasnąć!
												 Zwierz@k - Czw 29 Lip, 2010
  Bro - aneta - jakos 18 nastapi zaperwne wielkie otwarcie parasola w dupie   
												 Aneta - Pią 30 Lip, 2010

| Grischmeister napisał/a: | 	 		  | Proszę Was, nie dajcie mi zasnąć! | 	  

| Zwierz@k napisał/a: | 	 		  | jakos 18 | 	  

ale co ? dziś o 18 ?

czy w środę - 18-go sierpnia?       
												 Zwierz@k - Wto 03 Sie, 2010
  ok 18 sierpnia sie tam sprowadze wiec pewnie weekendy po 18 beda do dyspozycji   
												 Aneta - Śro 04 Sie, 2010
  my praktycznie do końca września mamy wszystkie weekendy zajęte...
												 Zwierz@k - Śro 04 Sie, 2010
  coz zrobic   
												 Stanzberg - Śro 04 Sie, 2010
  Nie ma tego złego, są zajęte koncertami i imprezami!     

100% Hate - Śro 04 Sie, 2010

| Stanzberg napisał/a: | 	 		  | Hostel jakiś idzie znaleźć, może i tani hotel, pytanie – jak tani, bo jest drogo ogólnie. | 	  

A jakieś akademiki? Hostel tak, tylko będziemy z dzieciakiem, więc odpada nocowanie w 10 osób na sali. Więc jak już, to taki gdzie są 2 osobowe pokoje.
												 Stanzberg - Czw 05 Sie, 2010
  Rozejrzałem się pobieżnie, i da radę znaleźć hostel nawet z dwułóźkowym pokojem... niestety drogo w chuj, to są wszystko ceny dla obcokrajowców.

Na akademikach się nie znam, tu ekspertem jest Mecenas. 

Chyba trzeba ostro przeszukać sieć, coś przecież musi być. 

Ogólnie z bazą noclegową z cenami dla naszej części trzeciego świata jest tu chudo.
												 Mecenas - Czw 05 Sie, 2010
  wywołany do tablicy;

http://www.uw.edu.pl/kandydat/akademik.html

najlepszym DS-em jest ten na Zamenhofa, ceny ok. 30-35 za osobę na dobę,

pokoje 3- lub 2-osobowe

z tym że w większości akademików łazienki i kible sa na korytarzach
												 100% Hate - Czw 05 Sie, 2010
  Dzięki panowie, spróbuję z tymi akademikami, bo to co w sieci wyskakuje, to jakaś cenowa masakra.
												 Stanzberg - Czw 05 Sie, 2010
  Zamenhofa nawet pasuje, masz blisko na Gdański na pociąg do Legionowa.

| 

|