|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Długowieczność trampków
Misikuta - Wto 25 Maj, 2010
Kupiłem na hali targowej za chyba 15 zł i trzymają już ponad rok, raz tylko musiałem przykleić podeszwę
hogata - Wto 25 Maj, 2010
misikuta skąd Ty jesteś?
Dzemu - Śro 26 Maj, 2010
u mnie 2 pary przez lato, oczywiscie takich za 14 zl.
Misikuta - Czw 27 Maj, 2010
hogata,
Gdynia
no jeszcze zależy co rozumieć przez "długowieczność" bo mi tam trochę dziur nie przeszkadza
no i za każdą dziurę +88 punktów do pankowności
hogata - Czw 27 Maj, 2010
a to chuj,pomyliło mi się
mloda_r - Pon 11 Paź, 2010
moje trampki trzymają się już prawie rok, trochę się podeszwa zcieńszyła ale lubię czuć po czym chodze . Nie wiem jak firma bo mi sie loga przetarły
BadMotherfucker - Wto 12 Paź, 2010
4ty rok minie na wiosnę jak kupiłem sobie brązowe, skórzane converse'y - poza przetarciem się w środku wyściółki z materiału (załatałem kawałkiem karimaty i już się nie niszczy) wad technicznych nie mają
Ogólnie trampki mają tendencję do "łamania" się przy palcach i kiedy tylko powstanie dziurka rozsypują się w krótkim czasie. Rozwiązanie? SKÓRA
BadMotherfucker - Wto 12 Paź, 2010
A tak btw. - nie rozumiem kapucynów którzy kupują sobie materiałowe trampki za 100 i więcej złotych ...
SantaClaus - Wto 12 Paź, 2010
BadMotherfucker napisał/a: | A tak btw. - nie rozumiem kapucynów którzy kupują sobie materiałowe trampki za 100 i więcej złotych ... |
Ja kiedys kupilem za 180 zl konversy,ale to byl taki zamszyk czy cos ....
Mecenas - Wto 12 Paź, 2010
ni9gdy nie kupie trampków za więcej niż 5 dych choćby były ze złota
zachariasz - Wto 12 Paź, 2010
ja na wiosnę tego roku wydałem 60 zł na trampy smitha i sie mi jebane poprzecierały już z mieś temu po chuju kupywanie drogich trampków
hogata - Wto 12 Paź, 2010
ja zawsze kupuje od starowiny na targu albo w pierwszym lepszym sklepie.wydaję dwie dychy i zazwyczaj długo trzymają.a jak nie trzymają to przynajmniej nie jęczę,że szkoda było kasy
Szrama - Nie 04 Lis, 2012
trampki u mnie wytrzymają wakacje. potem zawsze odpada podeszwa.
redhair - Śro 26 Cze, 2013
A ja mam jedna pare trampek, nie dalam za nie ani grosza(od kuzyna, znalazl nowki w szafie i byly na niego za male)najprawdopodobniej zostaly zakupione w sklepie. Mam je 3msc narazie sie trzymaja choc widze ze za dlugo juz nie pociagna
|
|