|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Wasze zdjęcia [Część 3] / Archiwum
Nieja - Wto 08 Sty, 2008
Zwierz@k napisał/a: | lewakiem |
Dziewczyna nie chciała się ze mną podzielić tą zabawką(a dla mnie taki samochodzik to był rarytas - sam zawsze bawiłem się jakimiś kijkami, a resoraki to był skarb) to prawomyślnie ją skolektywizowałem
Dev - Wto 08 Sty, 2008
...
Nieja - Wto 08 Sty, 2008
No niestety na chwile obecną nie posiadam żadnego bardziej aktualnego od zdjęć z mojej 18ki, a z tego co pamiętam kiedyś wrzucałem jakieś z tamtej imprezy(to było we wrześniu), a aparatu nie posiadam. Ale zapewniam Cię, że nie ma czego żałować
Anonymous - Wto 08 Sty, 2008
Devothka napisał/a: | Sylwek, 5.30 |
To ten Twój chłop?
Dev - Wto 08 Sty, 2008
...
abominacja - Wto 08 Sty, 2008
Dev! on ma obrączkę
ja o 5.30 miło spędzałam czas
Dev - Wto 08 Sty, 2008
...
Anonymous - Wto 08 Sty, 2008
dobra dobra...
Tak,odlewam się na tej fotce,a raczej skończyłem
Mecenas - Śro 09 Sty, 2008
browar od przodu byś dał
Mecenas - Śro 09 Sty, 2008
w końcu dorwałem to zdjęcie:
http://i8.tinypic.com/6pp67nq.jpg
Marguz - Śro 09 Sty, 2008
browar jak nic tylko powinien podbiec cartman i Ci zapakować przeplatanke
Aneta - Śro 09 Sty, 2008
magdalenik napisał/a: | kolega michal cos tam tlumaczyl dlaczego aneta moze mnie nie lubic(jesli da sie nie lubic kogos kogo sie nie zna...)ale dla mnie to i tak bezpodstawne. |
dokladnie magda - to bezpodstawne = moze kolega michal i mi wyjasni dlaczego cie nie lubie
Painful_Hands - Śro 09 Sty, 2008
abominacja napisał/a: | ja o 5.30 miło spędzałam czas |
ciesze sie ze Ci sie podobalo
baka - Śro 09 Sty, 2008
Mecenasie, cóż za skupienie!
Aneta napisał/a: | dokladnie magda - to bezpodstawne = moze kolega michal i mi wyjasni dlaczego cie nie lubie
Surprised Surprised Surprised |
o w kurwee
Zwierz@k - Śro 09 Sty, 2008
z jakaś taka pewna nieśmiałością do tego basu podchodzisz
magdalenik - Śro 09 Sty, 2008
Aneta napisał/a: | magdalenik napisał/a: | kolega michal cos tam tlumaczyl dlaczego aneta moze mnie nie lubic(jesli da sie nie lubic kogos kogo sie nie zna...)ale dla mnie to i tak bezpodstawne. |
dokladnie magda - to bezpodstawne = moze kolega michal i mi wyjasni dlaczego cie nie lubie
|
to bylo cos w stylu:"bo ona mysli,ze kazdy nowy uzytkownik slucha tylko farben lehre i po paru postach i tak z forum zniknie,ale ona jest zlosliwa tylko na necie,bo na zywo jest zajebista".
na pewno nie cytuje slowo w slowo.cos tam moglam przekrecic przypadkiem.
aneta,ustalilysmy chyba miedzy zdaniami,ze sie nie nie lubimy(chocby dlatego,ze sie nie znamy)wiec moze porzucmy ten temat
Dev - Śro 09 Sty, 2008
proste, że nie każdego da się lubić. Zresztą co tu mówić o lubieniu czy nielubieniu przez neta. Z jedną panną z innego forum się nie znosiłyśmy przez kable, a na żywo zajebiście sie dogadałyśmy.
Babki na tym forum to zajebiste, ostre cziksy, poznałabym je wszystkie (i poznam kiedyś z pewnościa)
z tego co pamiętam moja znajomość z Aneta też zaczęła sie od jakiejś "kosy"
magdalenik - Śro 09 Sty, 2008
tak,my tez na pewno zostaniemy przyjaciolkami
serio:gdyby kiedys byla okazja poznania sie-ja bardzo chetnie
zwierzak,od jakiej kosy?opowiadaj,opowiadaj
----------
gdzie jest moj temat o sraniu???!!! przeciez byl zajebisty
w zablokowanych go nie ma. w kosmos go wyjebali?
Dev - Śro 09 Sty, 2008
Ja myślałam, że poznam Anete (i nie tylko) na The Cure, ale niestety plany poszły się jeb.. , bo w tym czasie jestem w Dojczlandii...
magdalenik napisał/a: | zwierzak,od jakiej kosy?opowiadaj,opowiadaj Very Happy |
a kto by to pamiętał/chciał pamiętać
Marguz - Śro 09 Sty, 2008
widzisz magda, tobie blokują tematy, a za to ty we wszystkich wałkujesz o jednym no i kij z tym weź rozepnij koszulę i wyluzuj
gooy - Czw 10 Sty, 2008
magdalenik napisał/a: | gdzie jest moj temat o sraniu???!!! przeciez byl zajebisty |
nie wiem, co to za temat, ale postuluje przywrocenia tematu o sraniu
Mecenas - Czw 10 Sty, 2008
bas trzymałem pierwszy raz od zakońćzenia liceum, na 2 godz. brzdakania tylko raz udało mi się zagrać zadaną partię bezbłędnie i we właściwym tempie, szakunec dla wszytskich grajków, ja tak nie potrafię
Gajor - Czw 10 Sty, 2008
[img=http://img81.imagesh...0775ts5.th.jpg]
Z miłością mą.
|
|