|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Piwo!!!
rozwal - Nie 19 Kwi, 2009
bosman
Dev - Nie 19 Kwi, 2009
Zwierzyniec u nas dość pospolity jest, większość strasznie się nad nim wachluje, ale mnie jakoś specjalnie nie grzeje.
Biały - Nie 19 Kwi, 2009
heroina napisał/a: | fajną ma butelkę.
jakieś podobne piłam w poznaniu, ale nazwy niestety nie pamiętam, a szkoda, bo dobre było |
w małej butelce? jak tak, to chyba wiem o co chodzi
A piliście piwo "Kryzysowe"?
http://piwokryzysowe.ery.pl/
rozwal - Wto 21 Kwi, 2009
tez dobre
Zwierz@k - Wto 21 Kwi, 2009
a jakiejś pipidówie pod posen pt bodaj Murowana Goślina piłem kiedyś piwko pt "kolejorz"
kampfhundnr1 - Czw 23 Kwi, 2009
A piliście piwo niemieckie chyba robione z jęczmienia.Chodzi o to że jest mętne i wygląda jakby było zepsute.Kiedyś narobiłem niezłej awantury w sklepie w Deutschlandzie bo myślałem że sprzedali mi jakieś szczyny zresztą wiele się nie pomyliłem(smak gówniany) suma sumarum musieli je ścierać z podłogi.
A najlepszy browar to BECKS pistols ale tylko pity z butelki.
Kaczma - Czw 23 Kwi, 2009
moze bylo poprostu niepasterzowane ...
Stanzberg - Czw 23 Kwi, 2009
kampfhundnr1 napisał/a: | A piliście piwo niemieckie chyba robione z jęczmienia. |
Każde piwo robi się z jęczmienia, a dokładnie: z jęczmiennego słodu.
Chodziło Ci zapewne o pszeniczne; faktycznie jest mniej klarowne od zwykłego pilsnera.
Zajebisty gatunek, wyłącznie dla smakoszy.
rozwal - Czw 23 Kwi, 2009
ta belgijskie piwa, mniam, przypomina mi sie zeszloroczny wypad do belgii na kajaki i piwka
Mecenas - Czw 23 Kwi, 2009
jak mętne to może było tez niefiltrowane, jak np ukraińskie biłe
kampfhundnr1 - Czw 23 Kwi, 2009
Stanzberg
Ta to było właśnie te dla smakoszy...brr Napewno nie klarowane czy cóś .Jak mogłem pomylić jęczmień z pszenicą Pewnie dla tego że pszenica kojarzy mi się wyłącznie z ruską czystą wódką Pszenicznaja
QkiZ - Czw 23 Kwi, 2009
co do mętnego piwa: w bierhalle dają właśnie takie, nie wiem czy ono jest przeniczne, ale zajebiste jest na pewno. i to było jedno z najlepszych piw jakie piłem.
heroina - Pią 24 Kwi, 2009
pszeniczne jest genialne...
Stanzberg - Pią 24 Kwi, 2009
QkiZ napisał/a: | co do mętnego piwa: w bierhalle dają właśnie takie, nie wiem czy ono jest przeniczne, ale zajebiste jest na pewno. | Mają tam pszeniczne, ale nie pamiętam, żeby mi podeszło jakoś wybitnie.
Z tego typu polecam Obołonia Pszenicznego (Ukraina), albo Białego (piwo pszeniczne mieszane z jęczmiennym).
Do dostania u nas jest też ukraińskie бiле, całkiem niezłe.
Z polskich godny uwagi jest tylko Faustus (drożyzna), i ew. Okocim Pszeniczne. Nie polecam za to pszenicznego Ciechana, smakuje jak ziemia.
Mecenas - Pią 24 Kwi, 2009
nazik a piłeś z serii obołoń firmowe?
3 tygodnie spędziłem na ukrainie i wypróbowałemwszystkie jakie były w sklepie, firmowe mi najlepiej wchodziło, niestety do Poslki się go nie sprowadza
Timon69 - Czw 21 Maj, 2009
Piwa to napewno lech tyskie i debowe xD
No i wiadomo wino xD
A wszyscy co maja dostep do biedronek zapraszam do kupowania mocarzy xD piwo tanie w chuj a procent ma 9 xD a jak spirytem wali to chuj haha
QkiZ - Czw 21 Maj, 2009
browar jabłonowo nie dziękuje.
ko0niu - Czw 21 Maj, 2009
przed godziną wyjebałem piwo "STRZELEC" było tanie a ja z małym funduszem nie liczyłem na nic lepszego niż harnaś a tu prosze!! dobre, gorzkie, tanie. Będę kupował od czasu do czasu
Marguz - Pią 22 Maj, 2009
hm coś mi sie źle dzieje, wydudliłem wczoraj 4... CZTERY perełki a dzisiaj nie to kac ni to chuj, dziwnie się czuję
Zwierz@k - Pią 22 Maj, 2009
Timon69 napisał/a: | Piwa to napewno lech tyskie i debowe xD
No i wiadomo wino xD
A wszyscy co maja dostep do biedronek zapraszam do kupowania mocarzy xD piwo tanie w chuj a procent ma 9 xD a jak spirytem wali to chuj haha |
Boże, widzisz i nie grzmisz...
Kamyla - Pią 22 Maj, 2009
piłam dzisiaj kowboyskie za 1,70. Nie było tak strasznie jak mogłoby się zdawać
QkiZ - Sob 23 Maj, 2009
Widze że temat jak jakiś mały blog:
dziś wypiłem piwo marki X, w ilości Y i najebałem się
a tak na poważnie wyłoiłem dziś piwo Lubelskie Mocne. dobre.
Biały - Pon 25 Maj, 2009
degustowałem Specjala w sobotę i mi nie przypadł do gustu. Można wyłoić, ale rewelacji nie ma..
Cytat: | Boże, widzisz i nie grzmisz... |
Zwierz, zazdrościsz, bo nie pijesz jabola i nie jesteś tru-pankiem.
kampfhundnr1 - Pon 25 Maj, 2009
Biały napisał/a: | degustowałem Specjala |
A ja jak jestem na mazurach to se z sentymentu zawsze wypiję.
QkiZ - Pon 25 Maj, 2009
wczorej piłem nałęczowskie w małej pękatej butelce z chełmińskiego browaru. takiej jak za prl w budkach. dobre, ciemne piwo, ale trochę za słodkie. najebać bym się tym nie najebał, bo wcześniej od tych słodkości nie dobrze by się zrobiło.
|
|